Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.591
Cevap
100
Favori
780.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lansker

Saat kacta lansman bilen var mi

Türkiye saatiyle 15:00'da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dejaa kullanıcısına yanıt
    o aslinda turkiyeye ozgu birsey. abd icin konusursak samsung olsun, lg olsun, htc olsun ozel indirim gunleri disinda yeni telefonun cikisina 10 gun kalana kadar ayni fiyatla devam ediyorlar. mesela bugun htc one m9 almak istesem 649$ odemem gerekir. bize ozgu olmasinin nedeni ise bizim paramizin sabit olmayisi, euro dolarin artip azalmasi, yeni vergi eklenmesi gibi nedenler.
  • Sanki akıllı telefonu ilk defa göreceğim. O da bizi görecek mi?! Niye bu kadar heyecanlandım lan?!
  • ordos O kullanıcısına yanıt
    eger telefonun fiyati dusukse 160 lira otv +kdv aliniyor.(yani %25 otvsi 160 liradan dusukse) Eger telefonun fiyati yuksek ise %25 otv +kdv aliniyor.. bunu lg icin de, iphone icinde diger telefonlar icin de ayni oldugunu gorursunuz. cunku telefonlar abd ve dolarla degil, euro ve avrupa fiyati ile ulkemize girmektedirler. isterseniz lg g5 in vergisiz avrupa fiyati koyun, turkiye fiyatini tahmin edeyim. ( cidden turkiye fiyatini bilmiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

Evet cok guzel, saglam, uper geliyor. Milyarlar satacak

Sen ve senin zihniyetindekiler bu cihazdan uzak dursa yeterli bence.

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    699 yazıyor mediamarkt.de de

• hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    evet, sen dedikten sonra baktim. 699 ama vergiler dahilmis. sanirim %19luk bir vergi kesiliyor. bu durumda telefonun vergisiz fiyatini 580 euro oldugunu soyleyebiliriz. bu durumda turkiye fiyati tahminim %25 otv ve %18 kdv ile 2750 lira civari olmasidir.
  • resimleden andıgım kadarıyla fm radıo yok fm radio yoksa s7 edge alırım daha iyi
  • engosen2580 E kullanıcısına yanıt
    Elli liraya bir tane bundan alırsın, ben de var güzel çekiyor, sesi de iyi ;)

Tüm tepe modellerinde radyo vardı bunda kaldirmalari mantıksız o yüzden radyo olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: lansker

Elli liraya bir tane bundan alırsın, ben de var güzel çekiyor, sesi de iyi ;)

zeki çocuk seni....
    Teşekkürler :)

• chevanton kullanıcısına yanıt
    umarım olur ama resimdeki menude gozukmuyor ekranı 5.5 inç yapabilrdı kasayı kucultup htc yazısı yok ama orda kocaman bosluk var ve hala kenar cercevelr kalın anlamıyorum ben bu htcyı A9 a BENZEYCEGINE X9 A benzetseydi 10 numara olurdu neyse bi yarını gorelim bakalım ama sızıntılardaki gibi cıkarsa 5.1.nç zaten m9 kullanıyorum guc dugmesi goctu bu arada ya boyle dewam edrim yada s7 edge alırım
  • 5.1, 5.2 ince çerçeve ile ele iyi oturuyor. Daha büyük ekranlar büyük severler için bence. Tek elle kullanım çok zorlaşıyor. Bunun bir de max modelini yapar.o da alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

Şimdi A9 da home tuşuna basılmıyordu, bunda da öyle mi acaba?

Bu arada az kaldı

Aynen. Ekrani nasil acacagiz? Yan tuşa basip ekrani acip sonra parmagimizi filan mi okutacagiz? Oyleyse cok kotu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet 2700
    KDV hepsinde ortak mı?

Bende dolar cinsinden hesaplayıp hep düşük buluyordum.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Öyle olmaz büyük ihtimalle.

Sanırım home tuşuna basınca (yada dokununca emin değilim basılabileceğinden) uykudan uyanır ve parmak izini okur.

• hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    evet, kdv hepsinde otvli fiyatin uzerine %18 eklenmesi ile oluyor. ama daha once yazdigim gibi telefonun %25 otvli fiyati 160 liradan az ise otv 160 liraya tamamlaniyor.
    Hesaplarıma göre Türkiye fiyatı 2899 veya 2999 olacak.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.