Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25.591
Cevap
100
Favori
780.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihaz herşeyiyle sızdığı için tüm üretimler tamam demek bence. Nisan sonunu bulmaz bence satış. Gelse de kavuşsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeTaL_KnighT kullanıcısına yanıt
    Htc one m9 hepsi burada da 1700-1800 bandında bulunabiliyor kardeşim.

• HTC Türkiyeyoutube
    Power of 10 - Batarya
    https://www.youtube.com/watch?v=LRY60hdSAHM

HTC baya iddialı
    2bin liraya kadar bir telefon almayı düşünüyordum ama bu reklamlar acayip kafamı karıştırmış durumda.
    bomba gibi bir telefon mu geliyor?

• Ben miniciyim ya. Minisini merak ediyorum. 5 inch altı telefon almayı düşünüyorum. İphone se özellik tamam da aynı kasayı sunması garip geldi. Htc ne yapacak bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    iki dileğiniz de oldu... kalkmış yazı ve üç tane sanal olmayan, yarı sanal tuşlar geri gelmiş parmak izi sensörü ile birlikte :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    bazıları olmuş gibi, çerçeve tam da olmamış olabilir :)

• lansker kullanıcısına yanıt
    Ben tasarimi begenmedim hocam. Amiral gemisi dedigin telefona gore basit bir tasarim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lauren Cohan kullanıcısına yanıt
    Z5 icinde aynisi dendi ama sonuc ortada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    çinli telefonların tipine benzemiş ön kısmı. ben de beğenmedim. en son htc one x i beğenip almıştım.

o telefon da custom romdan dolayı anakartı bozuldu. o günden beridir amiral gemisi almadım.

şimdi lg v10 alayım dedim, ama fiyatlar o telefona pil vs performasına göre çok uçuk.

bu zamana kadar sabrettim. bakalım ne çıkacak ortaya. bir handikapı olmasa telefonun...

beklemedeyim...

• Htc nin bu kısa reklamlarini keyifle izliyorum, 12 up kamerayı da gerçekten merakla bekliyorum...

• twitter.com dan yeni bilgiler...

Front-facing camera: Samsung s5k4e6 (5mp)
    Main-camera: Sony IMX377 (12MP) with OIS #powerof10

Speaker: One front on the top and one on the bottom (Dual Speaker) #powerof10

Speakers are good. I have heard sounds in songs that I've never heard before - Tester
    #powerof10

HTC Sense 8.0 is close to stock Android. fastest and smoothest - Tester #powerof10

17 hours off the charger with around 5-6 hours of screen on time. it's the best battery life of any phone I have owned - Tester #powerof10

*It's beautiful. HTC finally has a worthy successor to the M7 - Tester #powerof10
    Bu mesaja eklenen görseller:

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★

• ozellikleri dedikleri gibi iyi cikarsa da sanirim beklesek iyi olacak. keske htc yine kirmizi renk cikarsa. htc daha sonradan hep renk ekledigi icin insani supheye dusuruyor.

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★

• Artık saatleri sayıyoruz. Günaydın millet :)

• Günaydın.

Son 52 saat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

Simetri bir hastalıktır oysa ki... Teşekkürler.

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ Yani m9 böyle olsaydı bence efsane olurdu hem daha kompact yapıda ve o göze batan kamera sensör yerleşimi yok.
    ★★★ HTC 10 Kulübü ★★★
    htc'nin en başarılı modeli m7de tasarımsal olarak simetrikti.Bence m8 ve m9un satmamasının altındaki temel neden tasarımsal geri gidilmeler ve ekran/çerçeve oranı ki sıızntılara göre m10da bu konularda pek başarılı olamayacak gibi duruyor.

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★
    buda övülen m10
    ★★★ HTC 10 Kulübü ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC6108B0A -- 10 Nisan 2016; 12:46:39 >

• Tamam.

• Aslında cihazın önüne bakıyorum da.. Hafiften sensation xe sezdim önünde. Gözüme hoş geliyor bir yandan,diğer yandan da daha iyisi olabilirdi o kasaya göre diyoruö.

• Telefonun Yeni Görüntüleri
    ★★★ HTC 10 Kulübü ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunggalaxygrandduos -- 10 Nisan 2016; 20:17:42 >

• http://www.technobuffalo.com/2016/04/10/new-htc-10-leak-hints-at-hi-fi-boomsound-may-launch-no-cdma/

technobuffalo bugün yayınladı bunu. ön siparişler mayıs başı denilmiş. tabi y.dışı için
    komple metal gövde ve en vurucu yer "curved edge gorilla glass" deniliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 10 Nisan 2016; 20:35:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.