Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.591
Cevap
100
Favori
780.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsunggalaxygrandduos kullanıcısına yanıt
    Simetri bir hastalıktır oysa ki... Teşekkürler.
  • Buradaki yourumları görüyorumda resmen içim karardı, tamam 3500 Tl'ye kadar verecek durumum var ancak bir telefona bu kadar para vermek doğrumu sanmıyorum ( bu benim kişisel görüşüm kimseye laf dokundurmaya çalışmıyorum arkadaşlar )

Öte yandan taa geçen sene çıkmış HTC One M9'un bile distribütör garantili telefonları 2300 tl'den başlıyor şuan bile...Ben bu HTC'yi anlamıyorum arkadaş. Yani hem iflasın eşiğindesin hemde, burnundan kıl aldırmıyorsun, bu gidişlede zaten batarsın, gerçektende çok mantık dışı . Resmen HTC M9 bu senenin yeni telefonlarıyla yarışıyor fiyat olarak...Mantık olarak HTC M9 1800 TL civarında olmalıydı... HTC'nin yöneticileri gerçektende kafayı yemişler yav...

Ayrıca Samsung'u gördük bir ayda telefonlarında 300 Civarı düşüşler oldu ( Hatta biraz önce baktım 3300 tl'ye çıkan S7 Edge paralelde 2679 Tl'ye satılıyor 1 ayda bu kadar düşmesi harbi delice geldi bana)....LG desek geçen sene çıkan G4 1200 tl'lere kadar düştü. LG G5'te ilk üç ay düşecek bundan çok emin birçok kullanıcı. Ama işte HTC M10 tam bir muamma, ilk 3 ay içerisinde telefon hiçte düşmeyebilir... 2016 senesi gerçektende android piyasası için özelliklede kaliteli bir SnapDragon 820'li bir telefon isteyenler için kaos içerisinde geçiyor diyebilirim

• MeTaL_KnighT kullanıcısına yanıt
    E ne güzel işte 2000 e aldığın telefonu başkaları bilmem kaç ay sonra 1200 e alırlarken kerizliğine sövmüyorsun. Htc'de sana bunu sağlıyor gayet iyi değil mi?
  • 3000 altı olur temennisiyle yerimi alayım.
  • Bir çok kimsenin Android'in Iphone'u olarak gördükleri bir markanın yeni çıkacak cihazı ile ilgili topu topu 7 sayfa yorum/mesaj yazılmış, ki bu yorumların son 2 sayfası cihazın özellikleri değil FİYATI ile ilgili.

Lansmana 3 gün kalmış ama hala burada incin top oynuyor. Ben sana daha ne diyim HTC Türkiye !!!

Yine de HTC'nin bu kez şeytanın bacağını kıracağı umudumu koruyorum. Fiyat tahminim 2700-2900 arası
  • Ön kamerada da ois olabilir sanırım.

GSMArena.com
    HTC 10 may have an OIS-enabled selfie camera
    http://m.gsmarena.com/htc_10_may_have_an_oisenabled_selfie_camera-news-17676.php

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dark.king kullanıcısına yanıt
    Tanıtımında "cameras" yazıyordu. Yalnızca up ön kamera yaparak belli bir reklama iddiayı koyacak ürünü elde edemez sanırım. Çünkü upyi geride kalan 2 model de kullanıyor. Mutlaka her iki kamera da üst düzey olacaktır.

• SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    Çok ciddi reklamlar yapıp beklentiyi arttırıyorlar. Umarım ters etki yapıp da patlamazlar. Benim de beklentilerim çok yüksek, bakalım karşılarlar umarım beklentilerimizi.

• Kemik müşterisi var HTC'nin Türkiye'de sayfanın ilerlemesi ancak cihaz çıktıktan sonra olur yavaş yavaş. Bir gelsin bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordos

Türkiye'de cep telefonuna %25 ötv diye birşey yok. cep telefonunda vergi %18 kdv (çoğu ülkede olduğu gibi) ve maktu (telefon bedeline göre değişmeyen sabit) 140 TL.

Türkiyede telefonların pahalı olma sebebi vergi değil,

birincisi: 2. yıl garanti mecburiyeti (çoğu ülkede 1 yıl)
    ikincisi: değerli, kayda alınan bir pazar olmadığı için (ABD, İng, Alm, Dubai, japonya vb.) pazar elde etmek için rekabetçi fiyat koymamaları.

Cep telefonunda ötv yokken tüm teknoloji sitelerinin, her fırsatta "tabi türkiyede cep telefonu vergileri" lafını dile pelesenk edip, bi kere bile araştırmamaları takdire şayan.

Ha birde LG genelde türkiyede dünya fiyatına yakın fiyatla çıkıyor (LGG2, G3,G4), onu takdir etmek lazım. Zaten burdanda aslında türkiye'de araçlarda olduğu gibi bir ötv olmadığını anlamak mümkün.

Fiyat tahminim;3499

cep telefonlarindan alinan otv %25, bunun ustune de otvli fiyata %18 kdv ekleniyor. eger telefondan alinan %25 otv 160 liradan az oluyorsa(eskiden 120 lira idi, 2016da 160 liraya cikti), alinan otv 160 liraya tamamlaniyor.

8517.12.00.00.11 Alıcısı bulunan verici portatif (cellular) telsiz telefon cihazları 25

www.orgtr.org
    Sayfa bulunamadı – Bilmek Hakkınız…
    http://www.orgtr.org/tr/guncel-ozel-tuketim-vergisi-otv-oranlari-iv-sayili-liste

www.resmigazete.gov.tr
    Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü
    http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2015/08/20150820-6.htm

• Bence fiyatı 2.800_2.900 arası olacak bunun tek alternatifi huawei p9 eğer p9 2.200_2.300 seviyesinde çıkarsa düşünülür

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Doğru bilgilendirme, hem de kaynak belirtince çok değerli oluyor, bütün olası polemik ve tartışmaları bitiriyor

Teşekkürler.

not: Devlet cep telefon kullanıcılarını tam bir yolunacak kaz olarak gördüğünden, ÖTV hesabı için özel madde uygulamış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 8 Nisan 2016; 21:16:32 >
  • Şimdi de bataryaya takmışlar. Takmadığı bir şey kalmadı heralde htc'nin. Fiyata da taktılar mı tam olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: dark.king

Şimdi de bataryaya takmışlar. Takmadığı bir şey kalmadı heralde htc'nin. Fiyata da taktılar mı tam olacak

https://twitter.com/htc/status/718468655411888128

Onu zaten her türlü takıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Şimdi de bataryaya takmışlar. Takmadığı bir şey kalmadı heralde htc'nin. Fiyata da taktılar mı tam olacak

Onu zaten her türlü takıyolar.

İyi anlamda takabilseler keşke. Mi5 gibi bir fiyata sahip olmaz tabiki ama maks. 600 dolar gibi rekabetçi rakamlarla inanılmaz başarılar elde edebilirler.

Neyse son 4.

• Yalnız fena iddialı geliyorlar. Facebook sayfalarına bakıyorum. Ses, kamera şimdi de batarya temalı reklam yapmaya başladılar. Çok büyük beklentiye sokuyorlar. İlk defa HTC'yi bu kadar agresif görüyorum. Umarım sonu hüsran olmaz. Kaldı dört merakla beklemeye devam
  • Bende sabirsizlikla bekliyorum. Genelde lansmandan kac gun sonra dünyaya dagitim oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 9 Nisan 2016; 8:00:07 >
  • quote:

Zaten ilk elestiri kameraya idi o tammsa
    Dolby tammsa
    Batarya tammsa
    Sekil idare eder alinabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

Zaten ilk elestiri kameraya idi o tammsa
    Dolby tammsa
    Batarya tammsa
    Sekil idare eder alinabilir.

O kadar kafaya takmamak lâzım!

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.