Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.591
Cevap
100
Favori
780.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkan1216

Türkiye de satışı ne zaman başlayacak tahmin edebilen varmı ? eksi telefonum artık iadere edemiyor şarj tutmuyor 3 4 saaten fazla . daha ne kadar daha bekleyecez bu canavarı

Türkiye lansmanı avrupayla aynı gün olduğu için çok büyük ihtimalle satışı da eş zamanlı olacaktır. Ayrıca bu kadar geç tanıtıldığına göre satışı da geç olmayacaktır. Tahminime göre 15 nisan cuma veya 18 nisan pazartesi olur.
  • 3199 ya da 3299 TL. 11 nisan lansman sonrası burdayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark.king

quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

Türkiye de satışı ne zaman başlayacak tahmin edebilen varmı ? eksi telefonum artık iadere edemiyor şarj tutmuyor 3 4 saaten fazla . daha ne kadar daha bekleyecez bu canavarı

Türkiye lansmanı avrupayla aynı gün olduğu için çok büyük ihtimalle satışı da eş zamanlı olacaktır. Ayrıca bu kadar geç tanıtıldığına göre satışı da geç olmayacaktır. Tahminime göre 15 nisan cuma veya 18 nisan pazartesi olur.

Banada öyle gliyor lansmandan sonra eş zamanlı olarak hemen ön siparişe açılır muhtemelen.
  • Hocam 2600 ler 2700 ler siz neyin kafasındasınız, HTC her zaman android'in en pahalı telefonu olmuştur. Emin olun iPhone'dan bile pahalı çıkacak haberlere ve sızıntılara bakılırsa. Adamlar milyar dolar zarar etti hala burunlarından kıl aldırmıyorlar, 3299TL den aşağı çıkmayacak dediydi dersiniz :)
  • emirsavas kullanıcısına yanıt
    650 EUR fiyat bandında çıkacağı söylenen cihazı, HTC Türkiye'de 2,700 yerine 3,200 TL fiyat koyup cihaz başına 500 TL ekstra marj ile milyar dolar zararını Türk tüketicisinden çıkarmayı mı düşünüyor yani?
    Bakkal dükkanı bile böyle gerzekçe hesap yapmaz. Eğer HTC gerçekten bu kadar sığ bir fiyat politikası izleme düşüncesinde ise, ayağına değil kafasına kurşun sıkar.

Cihaz ile ilgili yurt dışı yorumlar, testler ve karşılaştırmalar muhteşem bile olsa, Türkiye'de HTC ye o paraları verenlerin sayısı bir elin parmakları kadar olur.

Son söz: Umarım HTC Türkiye bu forumları okuyordur...
  • dasarum D kullanıcısına yanıt
    Vallahi benim okuduğum fiyatlar 750 EUR civarlarında. Hatta bu fiyat tahmin değil(hangi ülke olduğunu unuttum) bir sitenin koyduğu satış fiyatıydı. Şimdi bu fiyatı LG koysa Türkiye'ye gelişinde biraz daha iyimser bi' fiyat tahmini yapabilirdik ama söz konusu HTC olduğunda ben tam tersini düşünüyorum. M8 ve M9 un çıkış fiyatları ortada, dediğim gibi 3000'in altına ineceğini kesinlikle sanmıyorum tahminimde 3200 dür. Zararını nerden çıkarmaya çalışır bilmem ama zaten zarara sebep olmasından birsi kendini tekrar etmesi diğeri de fiyat politikasıdır. M10 bence kesinlikle güzel bir telefon olacak ama fiyat konusunda iPhone'dan bir farkı olacağını sanmıyorum.
  • dasarum D kullanıcısına yanıt
    650 euro olsa yine iyi snapdragon820 ye sahip olan versiyonu icin 900$lar konusuluyor.
  • 3199 diyorum :) Keşke daha ucuza gelse.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Bana sorarsanız 3 model işi tamamen saçmalıktan ibaret çünkü 1) o sızdırılan resimde (fiyat ve sözde model özellikleri yazan) M10 yazıyor ama cihazın adı sadece 10 olacak diye daha öncesinden sızdı 2) Htc nin resmi sayfasında yayınlanan videoda mesela "10'u duyacaksın" yazıyor "10'ları" değil birden fazla olsa onları duyacaksın yazardı

• Çöp = batmaya mahkum

• emirsavas kullanıcısına yanıt
    Eğer y.dışı fiyat 750 € olur ise (bence 650 € daha ağır basıyor) TR fiyatı %25 ÖTV vs koyunca 3,000 seviyesine gelir. Ancak, en temel satış/pazarlama mantığı gereği, güçlü bir rakibinden (Galaxy S7) sonra pazara girecek bir ürünün fiyatı rekabetçi olmak zorundadır. Ayrıca, yazılan ve sızan bilgilere, teaserlara bakılırsa, HTC 10, M8-M9 gibi bir tür ara model değil firmanın yeniden ayağa kalkma stratejisini sembolize edecek bir cihaz gibi düşünülüyor.

Bu nedenle, HTC şimdiye kadar hiç olmadığı kadar agresif bir satış/pazarlama ve fiyat politikası izleyecek diye tahmin ediyorum en azından umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

Çöp = batmaya mahkum

1600 küsur mesajı böyle gereksiz yorumlar yaparak kastın herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

Çöp = batmaya mahkum

1600 küsur mesajı böyle gereksiz yorumlar yaparak kastın herhalde...

Evet. Sabah aksam cop yaziyorum

• En fazla normal s7 modeli ile ayni fiyattan çıkmalı. Kalite acisindan degil, rekabet edebilmek icin.

• Lisede öğrencileri çok boşlamaya başlamışlar anlaşılan..

• quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

Lisede öğrencileri çok boşlamaya başlamışlar anlaşılan..

Evet. Simdi gordugum gibi

• Fiyatını tahmin bile edemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim algım seni ilgilendirmez koçum.

Önce amacını belirt sonra sadede gel ona göre cevaba değer misin onu ölçeceğim?
  • Türkiye'de cep telefonuna %25 ötv diye birşey yok. cep telefonunda vergi %18 kdv (çoğu ülkede olduğu gibi) ve maktu (telefon bedeline göre değişmeyen sabit) 140 TL.

Türkiyede telefonların pahalı olma sebebi vergi değil,

birincisi: 2. yıl garanti mecburiyeti (çoğu ülkede 1 yıl)
    ikincisi: değerli, kayda alınan bir pazar olmadığı için (ABD, İng, Alm, Dubai, japonya vb.) pazar elde etmek için rekabetçi fiyat koymamaları.

Cep telefonunda ötv yokken tüm teknoloji sitelerinin, her fırsatta "tabi türkiyede cep telefonu vergileri" lafını dile pelesenk edip, bi kere bile araştırmamaları takdire şayan.

Ha birde LG genelde türkiyede dünya fiyatına yakın fiyatla çıkıyor (LGG2, G3,G4), onu takdir etmek lazım. Zaten burdanda aslında türkiye'de araçlarda olduğu gibi bir ötv olmadığını anlamak mümkün.

Fiyat tahminim;3499

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

Gerçekten böyle bir cihaz gelecekse hiç durmam alırım.

Bekleyelim bakalım, selamlar..
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sen o tuşlardaki asimetriyi ve fiziksel butonun şeklinede bak

Arkadaşım herkesin tasarım ve güzellik anlayışı farklıdır,ayrıca samsung galaxy s3de de home tuşu asimetrikdi ama hoş duruyordu,htc 10da da hoş durmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunggalaxygrandduos -- 8 Nisan 2016; 16:33:06 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.