Şimdi Ara

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)*** (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
17
Favori
43.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

Orijinalden alıntı: satuk_bugra

Hayir hocam. Ancak clash royale yerine internette gezsem 4.5 saati gecer. Bir gunde asagi yukari yarim saat 45 dk oyun oynuyorum bos vakitlerde. Baska oyun bulamadim surukleyici oneriniz varsa soyleyebilirsiniz

Viper yüklüyorum şimdi.Yarın ekran süresini test edicem sizin için.Oyun yok ama bende

Sildim hocam ben de yarin oyle bakacagim. Oyun cok sikinti yaratmaya basladi bana gun icinde buldugum 5-10dk lik bos vakitlerde elim hemen cebime gitmeye basladi. Maclar kisa oldugu icin de sikinti olmuyor ve nasilsa sikmiyor beni. Bagimliliga vardi artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam degisen birsey pek olmadi. Bugun oyun oynamadim ama dune gore biraz daha islem gucu gerektiren seyler yapmam gerekti ara sira.

Dunku gibi kullansam ve clash royale oynamasam 4.5 saati bulurdu. Ancak 5 saati bulacagina ihtimal vermiyorum belki 4 saat 45dk.

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satuk_bugra -- 25 Mayıs 2017; 20:29:10 >

• quote:

Hocam degisen birsey pek olmadi. Bugun oyun oynamadim ama dune gore biraz daha islem gucu gerektiren seyler yapmam gerekti ara sira.

Dunku gibi kullansam ve clash royale oynamasam 4.5 saati bulurdu. Ancak 5 saati bulacagina ihtimal vermiyorum belki 4 saat 45dk.

Normal aslında süreler. Yani 4-5 saat arası standart bence. 6 saat ise,bayağı bir modifiye yapmış olmak lazım.1 romda ,Dirty Unicorns ile görmüştüm bu süreleri. Hatta konuya 24 saatlik ekran görüntülerini atmıştım yüzde yüzde.

• Hocam supersu nun yeni sürümü çıkmış 2.81. Onu indirip flashladim. Ancak Root gerçekleşmiyor. Sebebi ne olabilir ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

Hocam supersu nun yeni sürümü çıkmış 2.81. Onu indirip flashladim. Ancak Root gerçekleşmiyor. Sebebi ne olabilir ki?

Tüh keşke yüklemeseydiniz,79 sonrası ortalık karıştı,herkes kaybetti rootu,en güvenilen uygulamada hata olunca herkes kurtarmaya çalışıyor şimdi. XDA'da gördüğüm kadarıyla bazı rom başlıklarında aynı romu dirty flash yapmaları tavsiye edilmiş ama bilmiyorum yardımcı olur mu,çünkü ben de baştan formatlamak zorunda kaldım telefonu.
    eğer siz de formatlamak zorunda kalırsanız,2.79 3 ile devam edin önce,şu bulanıklık geçince yüklersiniz.

• quote:

quote:

Hocam supersu nun yeni sürümü çıkmış 2.81. Onu indirip flashladim. Ancak Root gerçekleşmiyor. Sebebi ne olabilir ki?

Tüh keşke yüklemeseydiniz,79 sonrası ortalık karıştı,herkes kaybetti rootu,en güvenilen uygulamada hata olunca herkes kurtarmaya çalışıyor şimdi. XDA'da gördüğüm kadarıyla bazı rom başlıklarında aynı romu dirty flash yapmaları tavsiye edilmiş ama bilmiyorum yardımcı olur mu,çünkü ben de baştan formatlamak zorunda kaldım telefonu.
    eğer siz de formatlamak zorunda kalırsanız,2.79 3 ile devam edin önce,şu bulanıklık geçince yüklersiniz.

2.79 u geri flashlasam kurtaramayiz yani öyle mi?

• quote:

quote:

quote:

2.79 u geri flashlasam kurtaramayiz yani öyle mi?

Denemek lazım Gözden çıkarırsanız formatı,önce o yolu deneyin.

• lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Az önce baktım 2.79 kurup başarılı olanlar var, stable olanı.

• quote:

quote:

Hocam degisen birsey pek olmadi. Bugun oyun oynamadim ama dune gore biraz daha islem gucu gerektiren seyler yapmam gerekti ara sira.

Normal aslında süreler. Yani 4-5 saat arası standart bence. 6 saat ise,bayağı bir modifiye yapmış olmak lazım.1 romda ,Dirty Unicorns ile görmüştüm bu süreleri. Hatta konuya 24 saatlik ekran görüntülerini atmıştım yüzde yüzde.

Hocam attiklariniza baktim. DU nin MM surumu varsa onda yaparsam su an yaptigim islemleri 5 saatleri zorlayabilirim. Ancak htc nin bazi telefona ozel yazilimarinin eksikligini hissediyorum. O yuzden gececegimi pek zannetmiyorum. Sizin attiginiz sonuca da baktim. 1500kusur mah tuketmis ekran. Benim de su an 1400. Konum kapasam ve DU da dediklerimi yapsam olabilir ancak o noktadan sonra da benim icin htc 10 un bir espirisi kalmaz. Artik ekran suresinden cok ekranin tukettigi guce dikkat edecegim. Herkes farkli parlaklikta kullaniyor cunku. Ekranin yuzde 55 tukettigini ve 1400mah tukettigini kabul edersem matematik hesabiyla pilimde yaklasik yuzde 15-20 lik bi kayip yasamisim. Tabi bu rakamlar ne kadar dogru bilemem.

• quote:

quote:

quote:

Hocam attiklariniza baktim. DU nin MM surumu varsa onda yaparsam su an yaptigim islemleri 5 saatleri zorlayabilirim. Ancak htc nin bazi telefona ozel yazilimarinin eksikligini hissediyorum. O yuzden gececegimi pek zannetmiyorum. Sizin attiginiz sonuca da baktim. 1500kusur mah tuketmis ekran. Benim de su an 1400. Konum kapasam ve DU da dediklerimi yapsam olabilir ancak o noktadan sonra da benim icin htc 10 un bir espirisi kalmaz. Artik ekran suresinden cok ekranin tukettigi guce dikkat edecegim. Herkes farkli parlaklikta kullaniyor cunku. Ekranin yuzde 55 tukettigini ve 1400mah tukettigini kabul edersem matematik hesabiyla pilimde yaklasik yuzde 15-20 lik bi kayip yasamisim. Tabi bu rakamlar ne kadar dogru bilemem.

Evet,mantığınız doğru. Google servislerinin dışında ekran süresini etkileyen en önemli şey parlaklık ve konum bilgisi. Tabi bu standart bir durumda,arkada şarj yiyen bazı uygulamalar oluyor bazen,onlardan bahsetmiyorum.
    Parlaklığı açıldığında kurulumdan itibaren hiç ellemeyin,kafadan 15-30 dakika kazandırır size,full,otomatik bile olsa yer şarjı. Hatta açıldığı zamanki ayarın duruma göre uyarla tikini kaldırıp ta deneyin bence. Konum kapalı ya da pil tasarrufu olsun misal. Bunlar önemli etki ederler diye düşünüyorum ben.
    Ama ekran full oto. ve konum açık haldeyken 4 buçuk saat,zaten sağlıklı bir telefon süresi HTC 10 için.
    Z2 vardı bende,onun kendine özel bir tasarruf modu vardı,deli gibi,zorlasan 8 saat görürdü,6 buçuk zaten standart. Ama işte teknoloji ürünleri böyle,birşey varken başka birşey olmuyor,bilerek yapmıyorlar,satış stratejisi bu firmaların,ve hepsi de aynı. Şarjı çok iyi giden bir telefon da başka yerden patlak verebiliyor.
    Hızlı şarj ise bizim en büyük avantajımız. şarj yarıya indiğinde yarım saat 45 dakika şarjda kalsa herşey için işinizi görebiliyor.
    Dediğim gibi,ekran süreleriniz normal,şarj aletinin kıymetini bilin,telefonun tadını çıkarın.

• Konum pil tasarrufunda hocam. Yuksek dogrulukta dakika basi yuzde bir gidiyor. Sagolun cok ugrastiniz cok rahatsiz ettim sizi.

• quote:

Az önce baktım 2.79 kurup başarılı olanlar var, stable olanı.

Deniyorum şimdi hocam ; teşekkür ettim..

• 2.79 u flashladim. Sıkıntı çıkmadı hocam.

• Merhabalar, dün akşam itibariyle "ordeniz" arkadaşın yardımıyla leedroid 3.7 kurdum. Şahsi görüşüm root dışında stoktan fark göremedim. Batarya performansı için birşey diyemeceğim denemedim henüz. Ancak XDA da magisk manager için bir ses modu var, onu yukledim telefonun sesi cidden daha yukseldi. Denemek isteyen arkadaslara tavsiye ederim.

Konu sahibi arkadaşa da ilgilendiği için tekrar teşekkür ederim.

LeeDroid 3.7

XDA Developers
    [ROM] LeeDrOiD 10 V5.3.3 - R9 - June 26th 2019 | Oreo | Fast | Stable | Shortcutter
    https://forum.xda-developers.com/htc-10/development/rom-leedroid-10-4th-1-30-401-1-leedroid-t3372527

SoundMod

XDA Developers
    [SOUNDMOD][NO FURTHER DEVELOPMENT][2nd June] AcoustiX Audio v33 FINAL
    https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2211163

• Ordeniz hocam cemgil arkadasin attigi sound mod u supersu varken kurabilir miyim? İlla formatlayip magisk mi yuklemem gerek?

• quote:

Ordeniz hocam cemgil arkadasin attigi sound mod u supersu varken kurabilir miyim? İlla formatlayip magisk mi yuklemem gerek?

v32 Download (NOT COMPATIBLE WITH SYSTEMLESS MAGISK USERS!!!)

Magisk'e uygun değil diyor zaten bunun için.Yani mantıken supersu ile olur demek.

Diğerleri

v31 MAGISK VERSION (Without AcoustiX Resonance)
    v31 MAGISK VERSION (With AcoustiX Resonance set to OPTIMAL)
    v31 MAGISK VERSION (With AcoustiX Resonance set to OVERDRIVE)
  • Ben onu recovery den flashlanmamis magisklerde calismaz anlamistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satuk_bugra -- 26 Mayıs 2017; 21:46:55 >
  • Hocam?

• quote:

Hocam?

Diyorki "sistemsiz" magisk kullanıcıları sorun yaşar,normal magisk kullanıcıları sorun yaşamaz. Normal magisk ile supersu aynı işi yapıyor,sistemsiz olanı ise sistem dosyalarına dokunmadan root gerektiren işleri hallediyor ve bu işi magisk modülleri oluşturarak yapıyor.
    Mesela bir akustik zipinin magisk modülü şekline dönüştürülüp,magisk manager içinden o modül sayesinde sistem dosyalarını kurcalamadan o modülü (bir nevi zipi) uygulanması gibi.
    yani flaşlanacak şey modül haline getirilip sistem ellenmeden uygulanır. Magisk uyumsuz deyince de şunu anlıyorum : sistem dosyalarını ellemeden olmaz,root bildiğimiz root gibi olacak ve zip flaşlanıp sisteme işleyecek.

Bunun supersu ile olup olmadığını anlamanın yolu basit.
    1-TWRP'den nandroid yedek,
    2-v32 flaşla,
    3-wipe dalvik/cache
    4-ve reboot.

Sorun çıkmazsa kullan,çıkarsa nandroid yedeği geri yükle.

• Ben v31 yükledim, magisk =>moduller kisminda gorunuyor. Sinema modunda hoparlorlerde belirgin artis oldu kulakliklari ise denemedim.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.