Bildirim
***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)*** (30. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
SoundMod u yükledim.Hoparlöre bakamadım bu saate de pek mümkün değil bakabilmem ancak kulaklıklarda denedim. Çok net bir şekilde içine etmiş affedersiniz ya da ben yanlış kurdum. Basslar daha net gibi ama ses hiç net değil. Bütün müzik keyfimi kaçırdı.Neyse sıkıntı yok LeeDroid e bakmıştım arkadaş atınca sağolsun ilgimi çekmişti bir de onu deneyeceğim. -
-
-
-
Wifi ile aldiniz sanirim. Wifi acik 3g veya 4g ile ne aliyorsunuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Rr ile bende de asiri isinma vs falan vardi. 1 saat kullandim. Kamerasinin kotu olmasi bana orjinal 7 ye donmeme neden oldu.
Leedroid ve ya maxi romlarina yonelmenizi tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: denizci535
Wifi ile aldiniz sanirim. Wifi acik 3g veya 4g ile ne aliyorsunuz?
WiFi 3g karışıktı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android 7 ile 4.50 aliyorum. 5.20 arasi... 7.1 ciksada 6.5 alsak.
Miui rom cikmayacak mi?
quote:
Orijinalden alıntı: denizci535
Miui rom cikmayacak mi?
Bu saatten sonra çıkmaz herhalde.
arkadaşlar , rom değiştirme vakti geldi galiba ilk olarak leodroid ile başladım sonra maksimus HD ve en son bir aydır RR kullandım ama sanki RR pil konusunda ve wifi çekim konusunda tutarsızlıklara başladı ekran çözünürlüğüde bir yükselip alçalıyor geçenlerde telefon konuşması bittikten sonra ekran kapandı bende konuşma bitti diye kenara koydum 5 dakika sonra hala telefon görüşmesi açık kalmış tavsiyelerinizi bekliyorum
vazgecemediğim özellikler tap2wake - kısayol bol ekelnti tek tuş 3g-2g-4g geçiş - hız - stabilite - ve pil ömrü :) ok şey istiyorum biliyorum
ve adaylar ;
[ROM][EAS][7.1.2_r11]★ Pure Nexus Mod ★ Substratum [20170527_125310]
[ROM][OFFICIAL][NEW!] AquariOS 7.1.2 ‖ OMS ‖
[ROM] [7.1.x] LineageOS 14.1 OFFICIAL Builds (pme)
veya sizin önerileriniz :) -
quote:
Orijinalden alıntı: drdonanım
arkadaşlar , rom değiştirme vakti geldi galiba ilk olarak leodroid ile başladım sonra maksimus HD ve en son bir aydır RR kullandım ama sanki RR pil konusunda ve wifi çekim konusunda tutarsızlıklara başladı ekran çözünürlüğüde bir yükselip alçalıyor geçenlerde telefon konuşması bittikten sonra ekran kapandı bende konuşma bitti diye kenara koydum 5 dakika sonra hala telefon görüşmesi açık kalmış tavsiyelerinizi bekliyorum
vazgecemediğim özellikler tap2wake - kısayol bol ekelnti tek tuş 3g-2g-4g geçiş - hız - stabilite - ve pil ömrü :) ok şey istiyorum biliyorum
ve adaylar ;
veya sizin önerileriniz :)
Lineage t2wake yok. Pure Nexus denenebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ordeniz
quote:
Orijinalden alıntı: drdonanım
ve adaylar ;
veya sizin önerileriniz :)
Lineage t2wake yok. Pure Nexus denenebilir.
teşekkürler pure nexus inceleyip bu akşam deneyeceğim
-
Us unlocked için çıkan yeni sürümün ruu.exe si mevcut mudur hocam?
Bu arada super su 2.81 de gelişme var mı? Düzeldiyse onu flashlayalim artık :)
quote:
Orijinalden alıntı: lawyer25
Us unlocked için çıkan yeni sürümün ruu.exe si mevcut mudur hocam?
Henüz çıkmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: lawyer25
Bu arada super su 2.81 de gelişme var mı? Düzeldiyse onu flashlayalim artık :)
2.82 çıktı, çalışıyor diyorlar.
Merhabalar
Cid M_60 Mid 2ps620000 os 1.95.400.3 cihaz unlock twrp yüklü.Bu Cid e göre rom bulamadım exe olarak yok hatta orjinal recovery bile yok bu rom a göre.Bu arada cihaz s-on yani Cid yada Mid degistiremiyorum sanırım bu halde.Ben bu cihazı nasıl orjinal hale getirip güncellemeleri alabilirim.Tr sürümü yüklemek istiyorum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Enginesin_55
Merhabalar
Cid M_60 Mid 2ps620000 os 1.95.400.3 cihaz unlock twrp yüklü.Bu Cid e göre rom bulamadım exe olarak yok hatta orjinal recovery bile yok bu rom a göre.Bu arada cihaz s-on yani Cid yada Mid degistiremiyorum sanırım bu halde.Ben bu cihazı nasıl orjinal hale getirip güncellemeleri alabilirim.Tr sürümü yüklemek istiyorum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Kısaca bakındım ben de göremedim. TR istiyorsan eğer s-off ve cid-mid TR'ye çevirip ruu.exe yapacaksın.
fastboot getvar all komutu ile tam bilgi alabilir miyiz telefonla ilgili? Download modda girilecekti sanırım komut.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X