Şimdi Ara

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)*** (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.273
Cevap
17
Favori
43.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir şey daha sormak istiyorum. Son uygulamalar tuşu ile geri tuşunun yerlerini değiştirme imkanım var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysf525 Y kullanıcısına yanıt
    viper da ayarlarda mevcut olması lazım
  • Ben telefonumda supercid olayını yapıp oreo romunu yüklemek istiyorum.Bu soff kısmını okudum ama kafama takılan supercid olayını yapıp direk us ruu bulup onu mu flashliyoruz. 2.41.401.41 sürümü var telefonumda

• scarybanana S kullanıcısına yanıt
    Mid no yu da değiştirmeniz lazım. Ayrıca ota güncelleme almak istiyorsanız süper cid yapmayın. Us cid yapın...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maleguard kullanıcısına yanıt
    O kadar İngilizcem yok işte :))

• ysf525 Y kullanıcısına yanıt
    pm ye bakın hocam
  • Ben cid ve mid'i us yaptım, us unlocked oreo'yu indirdim ama kurmak istediğimde imza hatası aldım sürekli (hata 132'ydi sanırım). Sonra supercid yaptım ama aynı hata devam etti. Ne yapmam gerekli acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravado13

Ben cid ve mid'i us yaptım, us unlocked oreo'yu indirdim ama kurmak istediğimde imza hatası aldım sürekli (hata 132'ydi sanırım). Sonra supercid yaptım ama aynı hata devam etti. Ne yapmam gerekli acaba?

Ruu arızalı,bekleyin.
  • Bir soru daha arkadaşlar. Android 7'de ekran kapandığı zaman çalışan uygulama varsa sonlandırıyor. Bunu engellemenin yolu var mıdır? Kullandığım rom maximus 3,9,0
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysf525

Bir soru daha arkadaşlar. Android 7'de ekran kapandığı zaman çalışan uygulama varsa sonlandırıyor. Bunu engellemenin yolu var mıdır? Kullandığım rom maximus 3,9,0

Çalışmasını istediğin uygulamanın izinler bölümü var yanlış hatırlamıyorsam ayarlar/uygulamalar menüsünde . oradan arka planda çalışma izni var onu aktif hale getirmen lazım . ayrıca kullandığın rom üzerindeki ayarlarda ekran kapanında wi-fi dahil her şeyi kapatan bir ayar olabilir pil tasarrufu için . Pil tasarruf menüsünede bakabilirsin oradada pil tasarruf modunda arka planda çalışma ayarları var deneme yoluyla bulursun
  • drdonanım D kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle şeyler yok. Kullandığım rom maximus. Peki android 6'ya dönmem mümkün mü şu durumda. Venom'un romunda kurarken soruyor android 6 mı 7 mi kurulsun diye. Oradan 6'yı seçip kursam sıkıntı olur mu?

• bu akşam bir salaklık yaptık kuzenle telefon açılmıyor şuan. sadece telefon download moda kadar açılıyor..

telefonda prefison oreo andorid 8 yüklüydü
    biz kalkıp bunun üstüne andorid 6 tabanlı codygene mode kurduk twrp den üstünede gapss attık wipe cache vs sonra reboot yaptık .sonuç olarak telefın boot ekranına geliyor sadece bootloadere giremiyorum twrp yok yüklemeyi denedik ama artık yüklenmiyor . birde telefon download moda geçiyor en fazla cid vs tamam görünüyor .ayrıca bilgilerim silinirmi ?

nasıl düzeltebilirim .bu pil yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı sonunda dedik kitkata dönsek eskisi giib belki pil düzelir diye ama şimdi telefondan da olduk .yardımcı olursanız çok makbüle geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 24 Şubat 2018; 4:27:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

bu akşam bir salaklık yaptık kuzenle telefon açılmıyor şuan. sadece telefon download moda kadar açılıyor..

telefonda prefison oreo andorid 8 yüklüydü
    biz kalkıp bunun üstüne andorid 6 tabanlı codygene mode kurduk twrp den üstünede gapss attık wipe cache vs sonra reboot yaptık .sonuç olarak telefın boot ekranına geliyor sadece bootloadere giremiyorum twrp yok yüklemeyi denedik ama artık yüklenmiyor . birde telefon download moda geçiyor en fazla cid vs tamam görünüyor .ayrıca bilgilerim silinirmi ?

nasıl düzeltebilirim .bu pil yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı sonunda dedik kitkata dönsek eskisi giib belki pil düzelir diye ama şimdi telefondan da olduk .yardımcı olursanız çok makbüle geçer

Bilgiler büyük ihtimal gider,telefon hafızasındakiler.
    Denemeniz gereken yöntem şu:
    1- Download mode içinde cid-mid ve firmware numaralarınızı öğrenin.
    2- Cid ve mid numaranıza göre uygun ruu.exe ya da zipi indirip download mode'dan kurun. Telefon sıfırlanacaktır. Rehber vs. gmail'e kayıtlı ise aynı hesaptan tekrar çıkar,müzik resim vs. harici kartta ise birşey olmaz,ama tam tersi ise ,maalesef.

• US Unlocked cihazıma OTA üzerinden Oreo güncellemesi gelmiş (Manuel kontrol edince gördü). İndir dedim indirdi ama sonrasında cihazınız resmi durumda değil gibi bir uyarı vererek güncellemeyi yüklemedi. Cihazım S-Off ve Unlocked durumda. Locked duruma geçirmem yeterli mi? Ve S-Off olayına bir şey oluyor mu? Cihaz üzerinde Imei yazılı, onunla ilgili sorun yaşar mıyım?

Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

US Unlocked cihazıma OTA üzerinden Oreo güncellemesi gelmiş (Manuel kontrol edince gördü). İndir dedim indirdi ama sonrasında cihazınız resmi durumda değil gibi bir uyarı vererek güncellemeyi yüklemedi. Cihazım S-Off ve Unlocked durumda. Locked duruma geçirmem yeterli mi? Ve S-Off olayına bir şey oluyor mu? Cihaz üzerinde Imei yazılı, onunla ilgili sorun yaşar mıyım?

Şimdiden teşekkürler...

s-off ve unlocked olması sorun değil. Sorun başka birşeydir.

Cid-mid nedir? Supercid ise sıkıntı olabilir.
    Ota da arızalı olabilir.2 defa verip geri çektiler USA'ye.
  • Supercid olması lazım şuan. Neye değiştireyim cid'i? Bir de cid değiştirsem veri kaybı olmaz di mi?
  • quote:

Supercid olması lazım şuan. Neye değiştireyim cid'i? Bir de cid değiştirsem veri kaybı olmaz di mi?

Hangi yazılım güncellemesi geldiyse onun stock cid mid numarasına çevirin.Sadece cid mid değiştirmek veri kaybına yol açmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 5 Mart 2018; 6:23:37 >
  • Teşekkürler hocam. Cid değiştirince sorunsuz yaptı OTA üzerinden güncellemeyi. Wipe falan yapmadım ama güzel gözüküyor şuan için, merak edenler için. Fakat şarj ile ilgili ekstra bi gelişme beklemeyin. Aynı diyebilirim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar telefonu garantiye gondericem. lock yapmam lazim. videodaki adimlarim hepsini yapmam gerekiyormu direkt 11.adimimi yapmaliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: masacre45

arkadaslar telefonu garantiye gondericem. lock yapmam lazim. videodaki adimlarim hepsini yapmam gerekiyormu direkt 11.adimimi yapmaliyim

Telefonda root ve/veya twrp recovery varsa, önce ruu ile stock yapın sonra download mode içinden fastboot oem lock komutunu girin.

Yedek almayı unutmayın, Bu işlemler telefonu sıfırlar.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.