Şimdi Ara

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)*** (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.273
Cevap
17
Favori
43.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ekkkooo

Hocam çok teşekkür ederim. Bootloader ekranında yazıyormuşum write komutunu ondan oluyormuş. Hay kafama. teşekkür ettim.

Oreo tavsiye eden var mı güncellemeyi yapayım mı? :)
    Oreo ben tavsiye ederim şu anda LeoDroid custom rom ile oreo kullanıyorum SOT ( screen on time ) 3,5-4 saat) kullanım yeri ve şekli tabiki önemli ben wifi ağırlıklı kullandığım için olabilir kernel olarak ta ElementalX kullanıyorum onun da etkisi var sürat - akıcılık - performans yeterli çökme henüz yaşamadım . Sonrasında denemek istediğm maxsimus rom ve lineage rom var oreo olarak sıkıldıkça denersin bence nougat olayına dönmeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-31C666817

Sıkıntı yok, yardımcı oluruz. Kolay gelsin.
    Ordeniz hocam htc ye fazla aşina değilim bu yüzden sormam gerekiyor emin olmak için :)
    Şuan S-On 3.16.401.2 firmware ve Lineage 15.1 ile cihazı sorunsuz kullanıyorum.
    Oldu ki herşeyi stock yapmak istedim.
    Twrp den aldığım stock nandroid yedeği yükleyip
    fastboot ile de 3.16.401.2 stock recovery flash lasam tamam mıdır.?
    Yoksa stock rom ruu.zip ya da ruu.exe ile mi halletmem doğru olur.?
  • adakdesouza A kullanıcısına yanıt
    herşeyi stock yapacaksanız en kesin yol
    "stock rom ruu.zip ya da ruu.exe ile mi halletmem doğru olur.?"
    doğrusu servise versen başın ağrımaz o kadar kesin , anlayamazlar :)
  • adakdesouza A kullanıcısına yanıt
    Cihazı iki kere servise gönderdim, s-off vaziyette. İlk gönderdiğimde stock oreo yüklüydü ikincide stock nougat, servistekiler "bu nasıl oreodan nougat'a düştü" falan demediler farkettiklerini bile sanmıyorum. ruu.zip'i sd carddan flashlayıp gönderin, bootloaderi yeniden kilitlemeye ya da cihaz s-off'sa tekrar s-on'a çevirmeye gerek yok.
  • beyler sunshine soff halen parali mi ? m7 cihazim icin kullanicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    M7 rumrunner'la s-off mümkün diye hatırlıyorum, ücretsiz olması lazım. Asıl sorunuza dönersek sunshine halen ücretli.
  • Merhaba,
    sizin anlatımlarınız ve rootjunky nin adımlarını takip ettim,
    önce bootloader unlock yaptım,
    sonra root ve TWRP yaptım,
    sonra sunshine satın alıp S-OFF yaptım.
    Ama bu aşamada bootloader tekrar locked olarak gözüküyor.

Bu durumu nasıl düzeltebilirim acaba?

Sorunu hallettim, lineage 15.1 güzel çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serotoninlover -- 15 Ağustos 2018; 11:0:4 >
  • Selamlar;

Cihazımda şuan 3.16.617.2 Oreo yüklü. Cihaz S-Off ve Unlocked ama official rom yüklü (root bile yok). Okuduğum kadarıyla customlar içerisinde Leedroid Tavsiye ediliyor daha çok. Yüklemek için hangi base rom'da olmam gerekli? Sanırım HTC Europe 3.16.401.2'de olmalıymışım. Bunu nerden bulabilirim ve yükleme sırasında cid-mid değiştirmem gerekli sanırım. Neler yapmalıyım?

Şimdiden çok teşekkürler...
  • Evet arkadaşlar. S9+ satın alarak aranızdan ayrılmış bulunuyorum.
    Zamanla bozulan batarya,kızımın telefon ihtiyacı,yükselen kurlar ile birlikte son şanslarımı yaşadığımı düşünerek telefonu değiştirdim ki iyi ettim bugün 500 lira daha zam gelmiş.
    Uzun süredir forumda yoktum,seçimden dolayı kendimi biraz uzaklaştırmak istedim. Forumu ziyadesiyle siyaset için kullanıyordum,kendime detoks yaptım bir nevi,yaklaşık 25 Hazirandan beri girmiyordum foruma.
    Telefon hala bende,kızıma verdim,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım yine ama eskisi kadar yoğun olmayabilir,şimdiden kusura bakmayın.
    S9+ yaklaşık 10 gündür elimde,test ediyorum,özellikle bataryayı. Bt,NFC,bütün uygulamalar konum izinli,konum wifi ve bt destekli hep açık,oto parlaklık,wifi mobil 24 saat açık minimum 5 saat 15 dakika ekran süresi aldım. Çok üzüldüm. HTC yormuş bizi. ortalama 3-3 buçuk saat alıyordum 10'da.
    Darısı size forumdaşlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-31C666817

Evet arkadaşlar. S9+ satın alarak aranızdan ayrılmış bulunuyorum.
    Zamanla bozulan batarya,kızımın telefon ihtiyacı,yükselen kurlar ile birlikte son şanslarımı yaşadığımı düşünerek telefonu değiştirdim ki iyi ettim bugün 500 lira daha zam gelmiş.
    Uzun süredir forumda yoktum,seçimden dolayı kendimi biraz uzaklaştırmak istedim. Forumu ziyadesiyle siyaset için kullanıyordum,kendime detoks yaptım bir nevi,yaklaşık 25 Hazirandan beri girmiyordum foruma.
    Telefon hala bende,kızıma verdim,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım yine ama eskisi kadar yoğun olmayabilir,şimdiden kusura bakmayın.
    S9+ yaklaşık 10 gündür elimde,test ediyorum,özellikle bataryayı. Bt,NFC,bütün uygulamalar konum izinli,konum wifi ve bt destekli hep açık,oto parlaklık,wifi mobil 24 saat açık minimum 5 saat 15 dakika ekran süresi aldım. Çok üzüldüm. HTC yormuş bizi. ortalama 3-3 buçuk saat alıyordum 10'da.
    Darısı size forumdaşlarım.
    Hocam kaptan gemiyi terkeder mi biz ne çok şey öğrendik sizden yardımlarınız için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: drdonanım

Hocam kaptan gemiyi terkeder mi biz ne çok şey öğrendik sizden yardımlarınız için teşekkürler

Alıntıları Göster
    Gemiyi terk etme değil de , gemiyi devrettim Yat aldım diyelim
  • Merhaba arkadaşlar.
    Buradaki yazıların hemen hepsini okudum ama bir problemim var.
    Bilgisayarıma HTC driverlarını, fastboot driverlarını vs her şeyi yükledim. Telefonu fastboot modunda açıyorum ve fastboor reboot, fastboot reboot bootloader gibi komutlar işliyor fakat htcdev sitesindeki gibi unlock etmeye yarayan fastboot oem get_iden... diye giden komutları veya adb komutlarını işletemiyorum. Neden olabilir acaba ? Telefonun imeisini değiştireceğim ama yapamıyrum hiç bir şey yardımcı olur musunuz lütfen.
  • arkadaşlar HTC 10 da pupg oynayan var mı? Bende en düşük ayarda bile kasıyor sizdede böyle mi?

• Baya karışık geldi başlasam işin içinden çıkamam diye korkuyorum

• kırmızı yazıyı nasıl kaldırıyorduk, bilen var mı ? Forumda bulamadım
  • @ordeniz hocam geç bile kaldın. Ben S8 e geçeli bir yıldan fazla oluyor. Burası yeri değil ama HTC nin ses kalitesini bulamamıştım ama onu da kulaklık amfisi ile çözdüm. Kulaklık olarak orjinal bulamayanlara xiaomi piston basic öneririm.

Yazılım konusunda oreo custom ile bayağı düzeltmeler olmuş takip ediyorum.

S-OFF konusuna gelecek olursak sunshine hala s off yapıyor ama 25 dolar. Malum gün itibariyle dolar 6.60 civarında. Ben hala 50 liraya yapıyorum. İmei rom vs isteyenlere komple paket 100 lira :) Amaç ticaret değil tamamen yardımcı olmak. Ticaret olsa 200 den aşağıya kimse yapmaz zaten

• @ordeniz hocam geç bile kaldın. Ben S8 e geçeli bir yıldan fazla oluyor. Burası yeri değil ama HTC nin ses kalitesini bulamamıştım ama onu da kulaklık amfisi ile çözdüm. Kulaklık olarak orjinal bulamayanlara xiaomi piston basic öneririm.

Yazılım konusunda oreo custom ile bayağı düzeltmeler olmuş takip ediyorum.

S-OFF konusuna gelecek olursak sunshine hala s off yapıyor ama 25 dolar. Malum gün itibariyle dolar 6.60 civarında. Ben hala 50 liraya yapıyorum. İmei rom vs isteyenlere komple paket 100 lira :) Amaç ticaret değil tamamen yardımcı olmak. Ticaret olsa 200 den aşağıya kimse yapmaz zaten

• Ordeniz, BomberMAn_01 hocalar bana yardımcı olur musunuz?

2. el dört aylık htc 10 satın aldım. Telefonu (unlocked, S-ON) bana satan kişi, yurt dışından getiren akrabasından almış. Pasaport kaydı yaptırmadan 4 ay kullanmış. Telefon sonunda kullanıma kapanmış. Telefon rootlu ve twrp kuruluydu. htc_pmeuhl PVT S-ON, 3.16.401.2 sürümü yüklü. S-OFF yapmak için önce telefonu pc'ye bağladım. Pc telefonu gördü. Bu nedenle htc driverini pc'ye kurmadan Sunshine sitesinden apkyı indirip telefona kurdum. Testlerden sonra 25 dolar ödeme yaptım. Telefon sonunda kendiliğinden restart oldu, 46 tane android güncellemesi başladı. Güncelleme bitimi boot menu ye girdiğimde hala S-ON görünüyordu. Güncellemeden sonra silinen root ve twrp yi tekrar kurayım dedim. Önce htc driverini bilgisayara, sonra da twrp yi telefona kurdum. Farklı birkaç root dosyasını denememe rağmen bir türlü rootlayamadım. Rootlasam sunshine yöntemini tekrar deneyeceğim. Acaba sunshine yönteminde ve rootlamada nerede hata yaptım? Bütün gece uğraştım olmadı. S-OFF yapsam hemen yeni bir IMEI yazıp telefonu kullanmak istiyorum. Ustalar ben nerede hata yaptım?
    ***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 8 Eylül 2018; 9:9:20 >

• ordeniz usta,
    forumun PM bölümünde sorun var. Mesajını açamıyorum. Hata veriyor. Buraya yazar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 8 Eylül 2018; 9:52:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

ordeniz usta,
    forumun PM bölümünde sorun var. Mesajını açamıyorum. Hata veriyor. Buraya yazar mısın?
    Önce 3.16.401.2 ruu.exe ya da ruu.zip yükleyin,sonra yeniden başlatın,güncellemeleri yapın. Sonra sunshine kurun s-off yapın (sabırlı olun,yeniden başlatma vs. için.),sonra pc'ye driverları kurun,fastboot klasörünü atın,o klasör içinden komut verip TWRP kurun,twrp içinden de root yapın.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.