Şimdi Ara

HTC 10'un bu kez renk seçenekleri sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: minur

Karşınızda meizu

Meizu'nun tasarımları kendisine mi ait? Çinli şirketlerin kendine özgü tasarımı varmış gibi yorum yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

quote:

Orijinalden alıntı: minurKarşınızda meizu
    Meizunun tasarımları kendisine mi ait? Çinli şirketlerin kendine özgü tasarımı varmış gibi yorum yapmayın.

Evet kendilerine ait. Mi5 Samsung dan çalıntı deme sakın . Degil çünkü tam tersi.

• Çok güzel olmuş en sonunda kalın çerçeve, siyah bant ve sanal tuşlar gitmiş daha ne olsun 12 up f1.9 arka, 4 up ön kamera. s820 4 gb ram yağ gibi akar bu telefon fiyat da s6 seviyelerinde olursa çok satar bu çok :)

• Vallaha göz alışınca olacak galiba.. Yine de keşke o parmak izi okuyuculu home tuşu olmasaydı bee :( Bence her türlü S7'den öndedir bu telefon..
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    o ayrı konu ama tasarımı htc den almadığı kesin..
  • HTC marka bir telefon görünce tasarımı konusunda herkes güzel olmuş derdi. Bir tane bile karşıt görüş çıkmazdı. Bu tasarımla olmamış dedirtti çoğu kişiye. Bir tasarımları iyiydi o da yavaş yavaş batıyor herhalde.

Edit: Bu arada köşeli ve sert hatları olan bir telefonun arka kamerasını yuvarlak çerçeve içine alan tasarımcının hangi kafada olduğunu çok merak ediyorum. M9'daki gibi kenarları yuvarlatılmış kare çok yakışırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 8 Mart 2016; 16:21:38 >
  • önü siyah seçenekler güzel duruyor tasarım ise sağlam,tank gibi,a9u baya geliştirmişler ama daha düzgün tasarım bekliyodum

• siyahı arkdan güzel görünüyor
  • M8 i M9 u olanlar kullanmaya devam, bu HTC bir cihaza benzemiyor. Ama tasarım her zaman görecelidir. Beğeneni çokça olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc yazısı ve o siyah çerçeve gitmiş en azından. daha güzel görünüyor
  • 2500 liradan çıkarsa belki satılır.Htc kendi kendini batırdı.Oysaki sense arayüzü oldukça iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tasarım yine olmamış nerdey m7 tasarımı nerede bu meizu tasarımı....

• Yine siradan renkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 8 Mart 2016; 18:35:05 >
  • HTC One'ın çerçevelerini ekranla doldursalar enfes tasarım olacak niye böyle işlere giriyorlar ki?
  • Gayet guzel gozukuyor ben almayi dusunuyorum htc one s,m7 ve suanda m8 kullaniyorum m9 u pas gectim.Bunu almayi dusunuyorum...

• ön yüze bakıyorum, htc çizgisini kaybetmekle kalmamış, bildiğin yoldan çıkmış...
    böyle rezillik olmaz.. ön yüzün tasarımına bakınca htc hariç her modeli görüyorum. m7 sahibiyim aylardır bekliyorum m10'u, gidip m8 alacağım.. umutlar 2017, 2018...

• şu tasarımla çıkarsa Allah belanızı vermiş dedirtecek zaten. daha ne kadar beter olunabilir ki...

• Fiyatları revizyondan geçirmedikçe her rengin her tonunu yapsalar ne fayda...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.