Şimdi Ara

HTC 10'un bu kez renk seçenekleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  HTC 10'un bu kez renk seçenekleri sızdırıldı
    Mali olarak zor zamanlar geçiren HTC, girdiği değişimle birlikte üzerindeki ölü toprağı atmak istiyor. Tasarım konusunda bazı yeni denemeler yapan üretici yeni amiral gemisi modeli için hazırlıkları tamamlamak üzere. Ortaya çıkan sızıntılar da HTC'de değişen tasarım anlayışının geldiği son noktayı gözler önüne seriyor.

Bir süredir medyada dolaşan sızıntılara bugün yeni görüntüler de eklendi. Yeni görseller HTC 10'un farklı renk seçenekleriyle nasıl görüneceğini gözler önüne seriyor. Şirket her ne kadar görsellerin gerçeği yansıtmadığını ve tasarımın farklı olacağını savunsa da son sızıntıların tümü aynı tasarımı işaret ediyor.

HTC 10'un bu kez renk seçenekleri sızdırıldı 
    Görsellere göre akıllı telefon kullanıcılara beyaz ve siyah(gri) renk seçeneklerinin yanı sıra altın ve ön yüzeyi siyah arka yüzeyi beyaz olan 4 toplam 4 farklı seçenek sunacak. Kısaca hatırlatmak gerekirse HTC 10 için 5.15 inçlik 2K ekran, Snapdragon 820 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 12MP çözünürlüğünde Ultrapixel arka kamera, 4MP çözünürlüğünde Ultrapixel ön kamera, 32GB/64GB artırılabilir kapasite, 3000mAh batarya gibi özelliklerden söz ediliyor.

Üreticinin fiyat politikası da satışlarda önemli bir rol oynayacak. Büyük bir kitle Tayvanlı üreticinin yüksek fiyat inadından vazgeçerse satışlarının artacağını düşünüyor. 

• Kalınlık note 5 gibi olacak galiba.

• Gayet şık görünüyor

• Gayet güzel duruyor bütün artıları var fiyatda iyi tutarsa lg 5 s7 ye güzel rakip olur

• Modaya uyup bu sıradan tasarıma geçti ya artık iflah olmaz.

• HTC ön ve arka tasarımın ahengi, bütünlüğü sayesinde satıyordu. Şu tasarımla ne Amerikalı, ne Çinli ne de Korelilerden farkı kalmamış.

• "Nerdee o eski HD2' li gunler!"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tasarım olarak daha iyisimi yapabilirlermiş, ancak buda gayet güzel, galaxy s7 den geri kalır yanı olmadığı gibi, g5 den daha şık..
    renkler arasında kırmızı yada pembe renk seçeneği de olmalıymış, metal gövdede bu renkler gayet güzel duruyor. benim favorim ise arka beyaz ön siyah olanı..
  • Karşınızda meizu

• Ekranda tuşu olmayan her telefon güzeldir şayet ben çok beğendim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine satamicaklar malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC bu gidişle kendi kendini bitirecek. Nereden nereye geldi...

• öyle bir kıytırık telefon çıkacak ki htc bizi gine şaşırtmayacak :-)
    m7 kullanıcısı olarak yazıyorum M7 den sonra çıkartıgı telefonların hepsi çöp çöp

• sonunda tasarımı da sağlam güzel telefon yapmış adamlar. niye olumsuz yorum alıyor anlamıyorum?

• Tasarım olarak harika telefon yapmışlar. İçeriği de kuvvetli ise HTC pazara tekrardan sağlam giriş yapabilir.

• Çok merak ediyorduk rengini!

• Yenilenmiş bir Sense arayüzü ve S820 ile bu cihaz uçar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc m8 kullanıcıları bu telefonu alır htc eleştirilen noktaları kapatmış görünüyor kalın htc yazısını kaldırmış sanal tuştan vazgeçmiş sense arayüzü çok hızlıdır neredeyse ios kadar stabildir yazılım desteğini en iyi sağlayan firmadır m8 2 yıldır piyasada olmasına rağmen Android 6.0 güncelleme aldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tupacamaru

Htc m8 kullanıcıları bu telefonu alır htc eleştirilen noktaları kapatmış görünüyor kalın htc yazısını kaldırmış sanal tuştan vazgeçmiş sense arayüzü çok hızlıdır neredeyse ios kadar stabildir yazılım desteğini en iyi sağlayan firmadır m8 2 yıldır piyasada olmasına rağmen Android 6.0 güncelleme aldı

Bi M8 kullanıcısı olarak katılıyorum yorumlarınıza, Allah nasip ederse almayı düşünüyor ve merekla beklliyorum M10'u
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.