Şimdi Ara

HTC 10'un metal kasası net görüntülerle sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M7'yi severek kullandık ama şu unibody dizaynını değiştirmenin vakti gelmedi mi HTC?

Flagship teller zaten donanım ve yazılım olarak birbirine benzer oldu. Lg'nin G5'le yaptığı gibi bir innovasyona ihtiyacın var sanırım.

• Ve bir firma daha telefon piyasasından çekeer gider...

Bu ne rezalet bir tasarımdır ya... Hele üstte ve ortada duran kulaklık girişiyle iyice saçmalamışlar...

• Gayet güzel olmuş keskin köşeler hoşuma gitti. Performansı yeterli diger amiral modeller gibi donanıma sahip önemli olan burada digerlerine göre uygun fiyat ama durum htc olunca zor
  • güzel olmuş ben beğendim
  • Arka güzelde ön sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC lütfen fiyatı abartma batmanı istemiyorum.

• Bence alttaki hoparlör minik bir subwoofer. 2+1 ses sistemi???

• quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

Tasarıma bak çok iyi ya :)

Arka iyide ön taraf facia

• lg nin g2 de yaptığı gibi rakiplerine göre agresif bir fiyatla giriş yapması lazım.
    lakin one a9 2300e satılıyorken,yazdığıma pişman oldum :))

• Helal olsun, hiç yılmadan batmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
  • Arkadaşlar 3.000 tl altı fiyat beklemek hayal olur bu döviz kuru ve vergi karşısında.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Arkadaşlar 3.000 tl altı fiyat beklemek hayal olur bu döviz kuru ve vergi karşısında.

Yıllardır olduğu gibi bu sene de HTC için zarardan kurtulmak hayal olur o zaman :)

• Yahu Samsung S7 tanıttı çıkardı sattı bitirdi, LG tanıttı stoklayıp turşusunu kuruyor HTC daha tanıtacakta satacaktaaaa ohooo....Fiyatta kesin 3000 seviyesinde olur. Samsung 100 Lg nin 10 sattığı yerde HTC 1 satar iş biter...
  • Bu telefonun kemik bir kitlesi var her türlü satar. Bu modelle beraber o kitleyi daha fazla genişletebilirler gibi duruyor.

• arkası yine güzel olur da önü nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Yahu Samsung S7 tanıttı çıkardı sattı bitirdi, LG tanıttı stoklayıp turşusunu kuruyor HTC daha tanıtacakta satacaktaaaa ohooo....Fiyatta kesin 3000 seviyesinde olur. Samsung 100 Lg nin 10 sattığı yerde HTC 1 satar iş biter...

Qualcomm'un önceliği samsung ve lg. hacimli aldıkları için önceliği bu 2 firmaya vermiş. Dier firmalar (sony ve htc gibi) ancak 1 ay sonra çıkarabiliyor telefonlarını. LG ve Samsung hacimli aldıkları için fiyatta da öndeler...Sony HTC gibileri samsung ile fiyatta yarışamayacaklarını bildikleri için kaliteye oynuyorlar ve samsung dan daha kaliteli ama pahalıya satıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aslanhan.

Telefonlarını tamamlamakta ve tanıtmakta geç kalan beceriksiz firmaların klişe taktiği ara ara görüntü sızdırmak. Telefon almadan önce beni de düşünün, aklınızın bir kenarında bende olayım filan çabaları. Yeteneksiz firma madem batmamaya çabalıyorsun neden elini daha çabuk tutmuyorsun. HTC eskiden Samsung ve LG gibi firmalarla kıyaslanmayacak kadar elit telefonlar üretiyordu evet, ama o devir kapandı. Rakip firmalar artık çok daha iyi işlere imza atıyorlar. Hal böyleyken, fiyatları rakipleri ile aynı seviyeye çekmediği sürece HTC nin başarılı olması imkansız.

boş konuşmuşsun HTC hala en kaliteli gövdeli telefonları üretiyor. Haliyle plastik LG den daha pahalı. Sorun şu ki sapşal tüketici bu kalitenin farkında değil , fiyat ile kıyaslamaya kalkıyor kaliteyi. Tüketici ne yazık ki kaliteyi aramıyor , daha uygun alınan telefonu daha kaliteli sanıyor , haliyle Sony ve ya HTC gibi firmalara bok atıyor

• Bu cihaz ne zaman tr ye gelir 3000 e kadar butcem var acele etmek istemiyorum .

• Samsung ve LG'nin amiral gemileri sızdırılınca "wow", HTC'nin sızdırılınca "öef reklam yapmaya çalışıyor"

Bizim milletimiz bi markaya düşman olunca bir daha allahı gelse sevdiremiyor sanırım. Marka fanlığınızı, "HTC batacak yia" larınızı bir köşeye bırakın. Zira 3 yıldır batıramadınız firmayı. Firmaların iç yapısı düşündüğünüz kadar basit değil. "Ooo zarar açıkladı kesin batacak" diye bir şey yok. Her işletme bir kaç dönem üst üste kar edebileceği gibi zarar da edebilir. Her işletmenin belli bir sermayesi, nakdi, bankada duran parası, tahsil etmediği alacak senetleri vardır. Hal böyle olunca bir firmanın kolay kolay batacağını düşünmek saçma. Kaldı ki m9 çıktığı zaman htc rekor faaliyet karı açıklamıştı, demekki kar ve zarar açıklamak olağan şeyler.

Bir kaç satıcı ve n sayıda alıcı bulunan piyasalarda neredeyse her şey REKLAM'dır. HTC gibi bir firmanın ara ara model fotoğrafı sızdırması telefon alacak kullanıcıların aklını çelip HTC 10'u bekletmeye yönelik bir politikadır. Nitekim işe de yarar. Bunu eleştirmek saçmalık.

Öte yandan gelelim fiyat konusuna. Ben HTC'nin yıllardır yüksek fiyatta model çıkarıp düşük satış yapmasından ve ısrarla bu durumu düzeltmemesinden şunu çıkarıyorum; bu firma kendine has bi kullanıcı kitlesi yaratmak istiyor. Tıpkı Apple'ın yaptığı gibi. Onlar için cihazın ne kadar pahalı olduğu ya da kaç kişinin aldığı önemli değil, hitap ettikleri belli bir kitle var. HTC diyor ki, sen muhteşem akıcı ve performanslı bir arayüz ile ince işçilik istiyorsan al sana bu telefonu verelim ama bunun bir bedeli var. HTC kimseyi zorlamıyor siz bunu alacaksınız diye, sonuçta herkesin önceliği farklı. Bu durumda firmayı topa tutmak "EHUHEUEHUHE BATACAKSIN" demek bir miktar komik. Bilmiyor ki HTC batarsa belli başlı firmalar tekelleşmeye doğru gittiğinden satış fiyatını arttıracak... (Kabul ediyorum bu biraz extreme bir örnek ve bunu gerçekleşmesi için önemli bir kaç firmanın daha iflas açıklaması gerekir)

Ha bir de şunu söyleyeyim HTC'nin kurucusu, yani sermayesinin sahibi dünyanın en zenginlerinden biriydi. Kolay kolay batacağını düşünmüyorum ben bu yüzden. Zaten şu ana kadar ayakta duruyorsa arkasındaki isimdendir.

Not: HTC fanı değilim hiç kullanmadım da, sadece asılsız suçlamalara/iddialara yanıt verdim. Aynı şeyler başka bir firma için söylense elimden geldiğince onun için de yazardım bunu çünkü yanlışları düzeltmek gerek.

Bir de sızdırılan kasa hakkında yorumumu belirteyim; bence telefon yakıyor. Ön yüzünü daha görmedik ama kasa muhteşem olmuş. Umarım o sızdırılan görsellerdeki gibi bir ön yüzü yoktur çünkü iphone 3gs'e benziyor önden o fotoğraflarda. Temennim maks 2700 olması yönünde.

• Htc berbat ötesi bir telefon olan a9 u bile 2200 fiyat çekiyorsa batmaya mahkumdur eğer m10 da ekran kasa orantısını güzel ayarlarsa fiyattada uçmazlarsa birde adam gibi bir kamara koyarlarsa güzel bir satış rakamı yakalar bence

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.