Şimdi Ara

HTC 10'un metal kasası net görüntülerle sızdırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rabbitweed

quote:

Orijinalden alıntı: CemYahu Samsung S7 tanıttı çıkardı sattı bitirdi, LG tanıttı stoklayıp turşusunu kuruyor HTC daha tanıtacakta satacaktaaaa ohooo....Fiyatta kesin 3000 seviyesinde olur. Samsung 100 Lg nin 10 sattığı yerde HTC 1 satar iş biter...
    Qualcommun önceliği samsung ve lg. hacimli aldıkları için önceliği bu 2 firmaya vermiş. Dier firmalar (sony ve htc gibi) ancak 1 ay sonra çıkarabiliyor telefonlarını. LG ve Samsung hacimli aldıkları için fiyatta da öndeler...Sony HTC gibileri samsung ile fiyatta yarışamayacaklarını bildikleri için kaliteye oynuyorlar ve samsung dan daha kaliteli ama pahalıya satıyorlar.

Tavşan kardeş sony ve htc den başka telefon kullanmamışsın sen sanırım. Herkesin eleştirisine HTC avukatı gibi cevap vermişsin. 4mp ultrapixel kamerası ile mi çok iyiydi M8? Ondan mı 2.500 TL den girdi pazara? A9 özgün bir tasarıma bile sahip değilken o yüzden mi 2000+ TL den girdi pazara? Bir arkadaşında dediği gibi HTC kaliteli işçilik ile eskiden ön plana çıkıyordu. Şuan bi G5 bi S7 kasasını inceleyin sonra gelin bana diyin ki HTC 10 nun kasası daha kaliteli, işçilik daha ön planda. Bırak dostum at gözlükleriyle bakmayı. Piyasadaki amiral gemisi telefonlardan daha düşük donanımda telefon çıkar, onlardan kat ve kat daha fazla para iste sonra bana gel HTC yi kullanıcılar anlamıyor. Neyini anlayalım kardeşim millet 3GB ramli açık ara daha iyi kameralı telefon çıkarırken, 2gb ramli "ultrapixellll" li kameralı en az 600-700 tl pahallı HTC yi mi alalım.. Bi tek sen anlıyorsun tabi HTC yi geri kalan herkes saf...

• sizintilardaki gibi htc yazisiz siyah bant ve parmak izi okuyucusu ile gelirse yine kaybeder.
  • Bu cihaz ne zaman tr ye gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Şuan bi G5 bi S7 kasasını inceleyin sonra gelin bana diyin ki HTC 10 nun kasası daha kaliteli, işçilik daha ön planda. Bırak dostum at gözlükleriyle bakmayı."

Demiş yukarıda birisi. Çıkmamış telefonun nesini inceleyerek bu kanıya vardınız? İkincisi kişisel bir görüş nasıl bu kadar eziklenebilir? Kusura bakmayın ama fotolardan gördüğüm kadarı ile htc 10'un arka kasası g5 ucubesinden kat kat güzel duruyor. S7 ile de eşit derecede hoş buldum ben. Bir şeyi kötülemek için dört koldan saldırıyorsunuz, htc size zorla aldırmıyor telefon. Hür iradeniz yok mu sizin? Ben de htc alacaktım kamerası yüzünden başka telefon tercih ettim mesela, o kadar htc sevmeme rağmen.

600-700 abartısını da geçiniz. Ben telefon aldığımda m8'in rakipleri ile arasında 200 tl fark vardı hepsi de yeni çıkmıştı telefonların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myxo -- 27 Mart 2016; 20:56:16 >
  • Arka taraf bildigin M7 olmus

• Şu an tek önemli şeyi fiyatı kaldı.

Ayrıca HTC'nin metalini LG ile kıyaslamayın. G5'e bak git M7-M8-M9'a bak. Resmen takoz.
  • rabbitweed R kullanıcısına yanıt
    HTC CEO'sunun hisse fiyatları dibe vurduğu için hisse sahiplerinden özür dilerken şirketi kurtaracak kahraman cihaz olarak vaad ettiği orta seviye iPhone çakması A9, geçen senenin en çok ses getiren amiral gemisi Samsung S6 ile Amerika hariç dünyanın geri kalan ülkelerinde aynı fiyat seviyesinde piyasaya çıktıysa fiyat konusunda itiraz etmeniz kendinizi komik duruma düşürür.

Yıllar öncesinde kaldı şu telefon plastik, bu telefon metal tarzı sığ yaklaşımlar. Gövdesi çok kaliteli iddiasının da bir anlamı yok. Youtube'da o telefonları ne hale getirdiklerini görüyoruz. Güç uygulandığında kağıt gibi bükülüyor, hatta gövde alenen yırtılabiliyor, ön kamerasının camı kolay çiziliyor, arka kameranın safiri kırılıyor vs.

Fiyat yüksekliğini gövdeye bağlaman konuyla hakikaten ilgisiz olduğunu gösteriyor. Metal gövdeli telefonlar artık bütçe telefonları olarak gelmeye başladı.

Metal demişken kullanılan metaller arasında da ciddi farklar var. Envai çeşit alüminyum alaşımı veya magnezyum alaşımı, hatta paslanmaz çelik... Çok nadir de olsa daha uç örnekleri deneyenler de var; örneğin "Liquidmetal" (bir ticari markadır) gibi özel alaşım.

Ultrapixel macerası çok boyutlu bir fiyaskodur. Zaten HTC'nin kamera konusundaki seçimleri zaten bir fiyasko zinciri. M7'de tutulmadığı belli olan 4MP kamerayı aynen demiyeceğim, OIS'i kaldırarak M8'e koymalarından mı bahsetsem? Sadece derinlik ölçümü için arkaya çift kamera konulmasından mı? 4MP kamerada ısrar ettikten sonra bir anda 21MP kameraya atlamaktan mı? O 21MP kameraya atlarken küçük piksel boyutunu telafi etmek için Samsung ve LG'nin başarıyla kullandığı OIS ve geniş diyaframlardan kısmaktan mı? Hadi hepsini geçtik, daha kamera yazılımı tam hazır olmadan cihazı test için dağıtıp madara olmasından mı?

Ultrapixel denen 2 mikronluk piksel boyutlarına sahip 8MP 4:3 formatında bir sensöre ürettiğinde bunun 1/2.3 inç büyüklüğünde bir sensör olacağının ve bunun da o dönemlerde piyasada olan Xperia Z cihazlarında kullanılan, daha sonra M9'da da kullanılan sensör büyüklüğü olduğunu bilmek lazım.

Kamera konusundaki fiyasko silsilesi bir yana dursun, sırf Ultrapixel macerasında yapılan hatalar bile megapiksel yarışına girmemekle izah edilemez.

O Ultrapixel sensörlerin ön kamerada kullanılıp kabul edilebilir olması ile arka kamerada kabul edilebilir olması arasında da ciddi bir fark var.

Xiaomi gibi birkaç yıllık bir firma Snapdragon 820'li cihazıyla piyasada olduğunu göre Qualcomm Samsung'a ve LG'ye veriyor, HTC'ye vermiyor gibi bir bahane de olamaz.

• rabbitweed R kullanıcısına yanıt
    4mp kötü değildi öyle mi? M8 ile aynı zamanda çıkan G3 ve S5 le bi kıyaslasaydın keşke. G3 ile ekran,kamera,ram ve fiyat ile bi kıyaslasaydınız keşke. S7 nin fiyatına ucuz dedim mi yorumum da, hayır. Fakat S7 2.800 TL ise HTC 10 nun en kötü 2.300 olması lazım veya daha aşağısı. Hem işçilik olarak, hem donanım olarak, hem fiyat olarak LG ve samsung'un önüne geçemez ise geçmiş olsun HTC ye. S7 amoled ekranına kötü demişsiniz ya tebrikler diyorum daha da bir şey demiyorum. Ha bu arada dip not olarak söyleyeyim Samsung veya LG değil Meizu kullanıyorum sonra bana kalkıp sen savunuyosun falan demeyesin de
  • Bu yazdıklarınızı ben söyledim buyrun dinliyorum sizi? G3 ün fiyatı 1000 tl ye inerken m8 ısrarla 1.600 bandında kalmadı mı? Burada uydurarak mı bir şeyler yazıyoruz sanıyorsun? O kadar Htc sever biriymişsiniz siz dahi almadıysanız yeni telefon alacaklar neden macera arasın bir sebep söyleyebilir misiniz? HTC nin kamera ve fiyat politikalarında fiyaskoda 1 numara şirket olduğunu herkes kabul etmişken siz neyi inkar ediyorsunuz daha? Ben bu saydığınız hiç bir markayı kullanmıyorum. Bir üst mesajımda da yazdım hangi telefonu kullandığımı. Siz bir HTC sever olarak hangi telefonu kullanıyorsunuz acaba?

NOT : Yıllarca BeatsAudio muabbetinden yürümeye çalışan bir markadan bahsediyoruz. O yüzden bu muabbeti uzatmaya gerek yok daha fazla
  • Senin yaşın kaç arkadaşım ?

1. HTC amiral gemi modelini ( Bir otomobil şirketinin yada telefon şirketinin vs. vs. lüks model serisine dedikleri olay )her sene nisan ayında tanıtıyor
    2. HTC telefonları zaten hala LG, samsun veya senin kullandığın model telefonlarla kıyaslanamayacak kadar zarif ve kaliteli bir telefon
    3. Bence HTC fiyatlarını hiç düşürmesin sen ne yapacaksın ki HTC markasını, git asus al yada vestel falan onlar çok daha iyi sana fazla gelir
    3. Bence HTC seni kendi bünyesine almalı kesin sen kurtarırsın ben sende o ışığı gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

Bu yazdıklarınızı ben söyledim buyrun dinliyorum sizi? G3 ün fiyatı 1000 tl ye inerken m8 ısrarla 1.600 bandında kalmadı mı? Burada uydurarak mı bir şeyler yazıyoruz sanıyorsun? O kadar Htc sever biriymişsiniz siz dahi almadıysanız yeni telefon alacaklar neden macera arasın bir sebep söyleyebilir misiniz? HTC nin kamera ve fiyat politikalarında fiyaskoda 1 numara şirket olduğunu herkes kabul etmişken siz neyi inkar ediyorsunuz daha? Ben bu saydığınız hiç bir markayı kullanmıyorum. Bir üst mesajımda da yazdım hangi telefonu kullandığımı. Siz bir HTC sever olarak hangi telefonu kullanıyorsunuz acaba?

NOT : Yıllarca BeatsAudio muabbetinden yürümeye çalışan bir markadan bahsediyoruz. O yüzden bu muabbeti uzatmaya gerek yok daha fazla

HTC M8 çıktığında fiyatı 2.499 TL iken, Galaxy S5 2.200, Sony Xperia Z2 ise 2.300 TL'ydi. 3'ü de aynı seviyede telefonlarken HTC'nin geri olduğu tek konu kamerasıydı. İşçilik konusunda HTC bir numaraydı, bu su götürmez bi gerçek. Ayrıca G3'ün fiyatının düşmüşken HTC'nin düşmemesinin ne gibi bir eksisi olabilir ki? İkinci elinin oldukça uygun fiyattan gittiğini, kolay kolay değer kaybetmediğini gösterir bu. Ve, Beatsaudio denen olayın ne kötülüğünü gördünüz de böyle dediniz anlamadım? Beats kuruluşu gayet kaliteli işler yapan bir kuruluştu. Bir lisans bedelinin olması htc telefonların fiyatına yansıdı ve telefon fiyatları arttı, bu mu beats muhabbeti dediğiniz? Sonuç olarak akıllı telefonunda sese önem verenler aldı o telefonları ve memnun olmadıklarını da sanmıyorum. Hatta HTC lisans bedelinin fazlalığından dolayı beats ile ilişiğini kesip boomsound adlı kendi ticari markası ile devam etti bu yüzden.

HTC M8'i kamerası yüzünden tercih etmedim ben açıkçası. Şayet bu kamera işini de düzeltirse o zaman bi htc alırım diyordum ve htc 10 geyet makul geliyor gözüme. Sırf m8 vakti zamanında 200 tl yüksek fiyat ve kötü kamera ile çıktığı için şu anki amiral gemiyi kötülemek çok saçma. Ki yeni amiral gemi modelinin çok daha iyi bir kameraya sahip olacağını htc üzerine basa basa söylüyor.

Ha bakın size şunu söyleyeyim, M8'i tercih etmediğime çok pişmanım mesela. Gidip z2 aldım ve işçiliğinin ne kadar boş olduğunu gördüm. Telefon elimde durdukça kavlayıp siyaha dönüyor. Eminim m8 olsa hala ilk günkü gibi duracaktı telefon.

Ve şunu tekrar yineleyeyim, Bir firma 2/3 dönemdir amiral gemilerinde kötü kamera kullanıyorsa bunu genele yaymamak gerekir. Dediğim gibi HTC 10'un ne kadar iddialı olduğunu görüyoruz. Hani bu da fiyasko bi kamera ile çıksa haklısınız derim ancak çok erken daha. Gelelim fiyata; tepe modellerde htcnin fiyasko olduğunu düşünmüyorum fiyat konusunda. Amiral gemilerini baz alarak konuşuyorum(a9 değil bakın amiraller sadece); maks 200 tl daha yüksek oluyor hak ettiği fiyattan. Öyle ahım şahım bi fiyat istediği yok ve bence sense arayüzü+boomsound+kaliteli işçilik için o fiyat değer. S7 Edge denen alete o touchwiz denen saçmalık ve ortalama ses kalitesi için 3200 mü ne veriliyorsa bu alete de çok rahat 2800-2900 verilir kusura bakılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myxo -- 28 Mart 2016; 4:56:02 >

• Telefonun arkadan görünümü güzel malzeme kalitesi beklenildiği gibi mükemmel olacaktır.Nasıl farklılık yaratacak ben onu merak ediyorum. G5'te de metal kasa mevcut üstüne aksesuar desteği çıkartılabilen bataryaya sahip.

Bundan seneler önce htc one m7 ile metal kasa kullanmış boomsound ile mükemmel ses kalitesi sunmuştu.O zamanlar samsung leğen plastiği kullanıyordu sony, z1 ile bir şeyler ortaya koymaya çalışıyordu ama başarısız olmuştu, lg, g2 ile iyi satış rakamlarına ulaşmıştı ama hiçbiri htc nin kalitesine ulaşamamıştı.Şimdi hepsi eksiklerini giderdiler ben samsungun cam tercihini sevmiyorum ama plastikten iyidir.

İphone kullanıcısı olmasam gidip g5 alırdım çok hoşuma gidiyor ama apple ile devam edeceğim.
    HTC 10'un metal kasası net görüntülerle sızdırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 28 Mart 2016; 1:09:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SC0RPION

Senin yaşın kaç arkadaşım ?

1. HTC amiral gemi modelini ( Bir otomobil şirketinin yada telefon şirketinin vs. vs. lüks model serisine dedikleri olay )her sene nisan ayında tanıtıyor
    2. HTC telefonları zaten hala LG, samsun veya senin kullandığın model telefonlarla kıyaslanamayacak kadar zarif ve kaliteli bir telefon
    3. Bence HTC fiyatlarını hiç düşürmesin sen ne yapacaksın ki HTC markasını, git asus al yada vestel falan onlar çok daha iyi sana fazla gelir
    3. Bence HTC seni kendi bünyesine almalı kesin sen kurtarırsın ben sende o ışığı gördüm

Öncelikle 35 yaşındayım. Ve bu Ülkedeki insanların saplantılı bağımlılıklar geliştirmesini anlamakta cidden zorlanıyorum.

Bir markaya yada siyasi partiye saplanıp kalıyor insanlar. Sevdikleri şeyleri futbol takımı tutar gibi fanatikçe destekliyorlar ve bu hiç akıllıca değil.

Bir marka, parti vs... senin gönül verdiğin zamanlardaki gibi değilse, talep ettiğin ve sana sunulan arasındaki denge bozulduysa,

sen daha fazlasını istemelisin, sana sunulan mevcut ile yetinmemelisin.

Ve İnsanın daha fazlasını istemesinde, sınırlarını bildiği sürece bir sakınca yok.

İnsanoğlu devamlı daha fazlasını istemeseydi, halen mağaralar da yaşayan canlılar olurduk.

HTC One M7 ilk ve son akıllı telefonumdu. Çok çok iyiydi ve rakibi yoktu, ama o günler geride kaldı.

HTC nin mevcut fiyatları kabul edilemez, edilmemeli. A9 için 2.400 lira istemek müşteriye hakarettir.

Bunu neden göremiyorsun. HTC batma tehlikesi ile yüzyüze, bunu ve sebeplerini neden göremiyorsun.

Herşey yolunda ama bizmi bilmiyoruz. Rakamlar yalanmı söylüyor.

• Eskiye oranla güzel bakalım çıksinda bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

Bu yazdıklarınızı ben söyledim buyrun dinliyorum sizi? G3 ün fiyatı 1000 tl ye inerken m8 ısrarla 1.600 bandında kalmadı mı? Burada uydurarak mı bir şeyler yazıyoruz sanıyorsun? O kadar Htc sever biriymişsiniz siz dahi almadıysanız yeni telefon alacaklar neden macera arasın bir sebep söyleyebilir misiniz? HTC nin kamera ve fiyat politikalarında fiyaskoda 1 numara şirket olduğunu herkes kabul etmişken siz neyi inkar ediyorsunuz daha? Ben bu saydığınız hiç bir markayı kullanmıyorum. Bir üst mesajımda da yazdım hangi telefonu kullandığımı. Siz bir HTC sever olarak hangi telefonu kullanıyorsunuz acaba?

G3 de bitmeyen sorunlar olustu en buyugu KASA CATLAGİ baktilar bas edemiyorlar hemen ucuzlatip elden cikardilar. Bi lg g4 kullanicisiydim ve m8 e dondum niye acaba? Lg g4 un alev alev yanmasimi yoksa lg g3 un kasa catlagimi sec begen htc m8 gayet sorunsuz cihaz.

• ReiCheN kullanıcısına yanıt
    yukarda da yazdığım gibi G3 uygun fiyatlı diye gitmişin HTC m8 ile kıyaslamışsın. , kaldı ki m8 donanım olarak artıları var. sen bunları neden dahil etmiyorsun karşılaştırmaya?
    Tipik dünyadan bir haber türk tüketicisi.
  • her 10 haberine yazdığım gibi bunada yazıyorum. 2500den 32 si çıksın alalım.

• HTC firma olarak samsungun altında. Evo 3D kullanıcısıyım, S2 yerine bu telefonu aldık htc düzgün firmadir malzemesi işçiliği olsun, güncelleme vermesi olsun iyidir diye. Lakin S2 ye gelen güncellemeler Evo 3D ye gelmedi. Üstelik S2 den daha pahalı bir fiyata satıştaydı Evo 3D. Bahaneleri de 3D kamera sıkıntı yaratıyor olmuştu.

Kasa konusuna gelecek olursa S7 yi zaten herhangi bi htc telefonuyla kıyaslamak saçma olur. Ama Xiaomi bile seramik kasa yapıyorsa, bu htc yeni şeyler ortaya çıkarmadıkça batmaya mahkumdur. Teknoloji inovasyon demek, bak Samsung a adamlar bi edge cikardi patladı gitti.

• Bi çıksında sonra konuşuruz ... Htc kullannıcıları farklı bakar olaya .
  • Fiyatla ilgili şu görseli buldum. Doğruysa ekstrem fiyatlarla gelecek demektir.
    Bu mesaja eklenen görseller:

HTC 10'un metal kasası net görüntülerle sızdırıldı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.