Şimdi Ara

HTC 10'un metal kasası net görüntülerle sızdırıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam sesten kimsenin şikayetçi olduğunu söylemedim. Sadece aynı şeyleri yapıp yeni bir şey gibi sunmalarına laf ettim. M8, S5, Z2, G3 bunlar aynı jenerasyonun telefonları lakin Z2 nin de G3 ünde fiyatı normal seviyelere inmeye başladığında dahi M8 inatla yüksek takılıyordu. Buyrun bekleyip görelim. G5, S7, iPhone 6s e yakın bir kamera çıkarabilecekler mi bakalım
  • denizci535 kullanıcısına yanıt
    G3 kasa çatlağı garanti kapsamı dahilinde yeniliyor ve problem ortadan kalkıyor. Dediğiniz doğru G3 te sorunlar mevcut fakat savunduğunuz M8 mükemmel mi? Kamera pembeleşme sorunu, şebeke çekim sorunu, ekran sararma sorunu yok mu? G4 ısınıyor demişsiniz, M9 u bi kullanın bakalım hocam ısınma neymiş bir görün hele Farkettiyseniz siz kullandığınız telefonun markasını savunuyorsunuz ben ise objektif yorum yapıyorum o yüzden alıntılamazsanız sevinirim size M8 ile mutluluklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabbitweed

yukarda da yazdığım gibi G3 uygun fiyatlı diye gitmişin HTC m8 ile kıyaslamışsın. , kaldı ki m8 donanım olarak artıları var. sen bunları neden dahil etmiyorsun karşılaştırmaya?
    Tipik dünyadan bir haber türk tüketicisi.

Tavşan kardeş fanboy olduğunu kabul et artık. Resmen boş boş konuşuyorsun. G3 ü ne ile kıyaslamam gerekiyor acaba? İkisi de aynı dönemin telefon tabiki G3-M8 ile kıyaslayacağım. Gel M8in donanım artılarına birlikte bakalım. M8 de SD 801 AB versiyon var iken, G3 te 801 AC versiyon. M8 de 2GB ram var iken, G3 te 3GB ram. M8 de 2600 mAh batarya var iken, G3 te 3000mAh. M8 te 4MP ultrapixel saçmalığı bir kamera var iken, G3 te 13mp OİS destekli kamera. M8 5inç ekranı olmasına rağmen G3 ile aynı uzunlukta olması. Çok haklıymışsın Tavşan kardeş M8 epey bir üstünmüş donanım olarak. Böylelikle son söylediğin cümleyi de sana yedirmiş oluyorum sanırım. Tipik dünyadan bir haber türk tüketicisinin kim olduğu ortada. İsmin belli değil cismin belli değil yaşın belli değil yerin yurdun belli değil kalkmış beni tanıyormuş gibi ahkam kesmişsin. Yemezler tavşan kardeş bunları HTC den para alıyorsan söyle de bütün mesajlarımı sileyim, diyeyim ki çocuk işini yapıyor saygılar. Öyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tahuhutu

HTC firma olarak samsungun altında. Evo 3D kullanıcısıyım, S2 yerine bu telefonu aldık htc düzgün firmadir malzemesi işçiliği olsun, güncelleme vermesi olsun iyidir diye. Lakin S2 ye gelen güncellemeler Evo 3D ye gelmedi. Üstelik S2 den daha pahalı bir fiyata satıştaydı Evo 3D. Bahaneleri de 3D kamera sıkıntı yaratıyor olmuştu. Kasa konusuna gelecek olursa S7 yi zaten herhangi bi htc telefonuyla kıyaslamak saçma olur. Ama Xiaomi bile seramik kasa yapıyorsa, bu htc yeni şeyler ortaya çıkarmadıkça batmaya mahkumdur. Teknoloji inovasyon demek, bak Samsung a adamlar bi edge cikardi patladı gitti.

İlk seramik kasa = HTC One S :/ Bilip bilmeden sallamayın ya

• Arka süper olmuş, ama ön taraf işi bozuyor. M8 işimi görüyor buna şimdilik geçilmez.
  • Forumdaki şikayet mekanizması çalışmaya başlamış sanki

Yalnız cezaların biraz daha ağır olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

G3 kasa çatlağı garanti kapsamı dahilinde yeniliyor ve problem ortadan kalkıyor. Dediğiniz doğru G3 te sorunlar mevcut fakat savunduğunuz M8 mükemmel mi? Kamera pembeleşme sorunu, şebeke çekim sorunu, ekran sararma sorunu yok mu? G4 ısınıyor demişsiniz, M9 u bi kullanın bakalım hocam ısınma neymiş bir görün hele Farkettiyseniz siz kullandığınız telefonun markasını savunuyorsunuz ben ise objektif yorum yapıyorum o yüzden alıntılamazsanız sevinirim size M8 ile mutluluklar

M8 de pembelesme yok belirteyim. M7 ile karsilastirdiniz. Ayrica lg g4 den gectigimi soyledim mi? Fanatik degil gercekciyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendini Apple sanan saçma sapan bir firma. 3500 TL fiyat koyar şimdi bu telefona.

• Bu garip saçma sapan anlamsız tartışmalar,firmayı yerden yere vurmalar bizim ulkemize has sanırım. Ne çok seviyoruz elestirmeyi çamur atmayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.