Şimdi Ara

HTC 10 z5 compact iPhone 6s

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 3 telefondan birini almak istiyorum. Hangisini önerirsiniz veya sizin tavsiyeleriniz var mı? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Donanım olarak en az olan 6S ama en uzun dayanacak olan da o.

Z5 compact tavsiye etmem çok ısınıyor.

• Htc 10 nu tavsiye ederim. Arayüzü ve premium hissi güzel

• iOS da 6s, android de htc10. İkisinde üzmez. Kullanmak istediğiniz sistemi belirleyip tercihte bulunabilirsiniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SucukluPeynir S kullanıcısına yanıt
    sağ ol hocam. çok özellikli olanı alsam da birçoğunu kullanmayacağım muhtemelen. Uzun bi süre zarfında hızında eksilme olmasın yeter.
  • haytekin03 kullanıcısına yanıt
    ona aslında fazla övgü var ama ios biraz cezbediyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: vscaletta

sağ ol hocam. çok özellikli olanı alsam da birçoğunu kullanmayacağım muhtemelen. Uzun bi süre zarfında hızında eksilme olmasın yeter.

Ben 6s kullanıyorum Z5 Compact dan geçtim istediğin soruları sorabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fbyram kullanıcısına yanıt
    hocam birçok özelliği htc 10'un ön plana çıkıyo. fiyatları da yakın birbirine. fakat ios ilgimi çekiyo.
  • vscaletta kullanıcısına yanıt
    Tablet te iPad rakipsiz ama telefonda android seçilebilir. HTC 10 'da rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir ürün. İçinize sineni alın, 3-4 yıl kullanılabilir ikiside. Htc10 un yeni ve güncel olması bir adım önde olmasını sağlıyor bence...

• fbyram kullanıcısına yanıt
    anladım hocam yani birkaç yıl sonra htc de yavaşlama durumu olmaz? bir de bütün özelliklerini kullanacak halim yok ama kamerası, kapasitesi, yeniliğiyle ön plana çıkıyor
  • Olmaz hocam, 3-4 yıl götürür. 2 yıldır htc desire 500 kullanıyorum, bozulsun (bellek sıkıntısı haricinde sorun yaşamadım. pek bozulacağını da düşünmüyorum ) bende htc 10 alacağım. İlk aldığım zamanki performansı devam ediyor. Desire 500'ün kamerası bile tatmin edici fotoğraflar çekiyor (note2 sıfır almıştım bunun yanında çamur gibiydi resmen. Şuanki samsunglar kamerada çok daha iyi onu da belirteyim.) , Htc 10 eminim çok çok daha iyidir ve uzun süre stabil kalır. Kullanın, diğerleri oyuncak telefon gibi gelir size...

• Hocam 3 bin liraya kadar çıktınız madem,s7 edge'e bakın bence bir de.Hem kamerası üzmez hem de bataryası.İşlemciler zaten piyasanın en iyilerinden htc ile s7'nin.Htc'de ses dışında aman aman bir fark yaşamayacaksınız,arayüz farklılığı vs. vs.
  • Üçü arasında HTC 10 alınır. iPhone düşünüyorsan yeni nesili bekle, çok az kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: technique24

Hocam 3 bin liraya kadar çıktınız madem,s7 edge'e bakın bence bir de.Hem kamerası üzmez hem de bataryası.İşlemciler zaten piyasanın en iyilerinden htc ile s7'nin.Htc'de ses dışında aman aman bir fark yaşamayacaksınız,arayüz farklılığı vs. vs.

S7 Edge'de de kavis ve batarya dışında kayda değer bir fark yaşamayacak. İkisi de çok başarılı cihazlar ama ben bu fiyatlara telefon bakıyorsam Note 7 alırdım.
  • Bu fiyatlara derken ? Htc 10 ile s7 edge zaten aynı fiyatta.Maalesef note 7'yi istiyorsanız 600 lira daha çıkarmanız gerek.S7 kamera konusunda da daha iyi bu arada

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-s7-edge-32-gb-akilli-telefon-silver.html

http://www.vatanbilgisayar.com/htc-10-akilli-telefon-carbon-gri.html

@MrKemal17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAK3NN -- 28 Ağustos 2016; 12:16:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: technique24

Bu fiyatlara derken ? Htc 10 ile s7 edge zaten aynı fiyatta.Maalesef note 7'yi istiyorsanız 600 lira daha çıkarmanız gerek.S7 kamera konusunda da daha iyi bu arada

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-s7-edge-32-gb-akilli-telefon-silver.html

http://www.vatanbilgisayar.com/htc-10-akilli-telefon-carbon-gri.html

@MrKemal17

Note 7 3400TLye bulunuyor, kısa zamanda 3000 seviyesine düşer. HTC 10 2700TLye, S7 Edge de 2800TLye satılıyor. Evet arada 600-700 lira fark var ama bu kadar para veriyorsan 600-700 liranın pek önemi kalmıyor. Yüksek Perfomans/Fiyat isteyen Xiaomi Mi5 alır zaten.

S7 kamera konusunda daha iyi değil bence, ikisi de benzer seviyede.

• tam olarak aynı segment cıhazlar degıller,ama benım tercıhım tabıkı androıd cephesı olurdu,bu sınıftada z5compact alırdım gerek performansı ve sonynın uzun sure gucenlleme destegı vermesı gerekte bataryasının yarı yolda bırakmaması parmak ızı okuyucusu dahılı radyosu ve su toz dayanıklılıgı bana hıtap eden avantajlar.
  • Hocam bir de şöyle bir durum var olur da bir gün satmaya kalktın 2.el piyasası en yüksek iphoneda. Bir htc çok daha düşük fiyatlara gider.

• Xperia X Compact geliyor o olabilir.

Berbat servisler yuzunden gelen edit: servisten yana sıkıntı olmasin diyorsan Apple olmadi Samsung dan şaşma. Markaya para odersin fazlaca ama benim şuan uğraştığım gibi paranla rezil olmazsin kvk idi arvato teleservis di bunlar hayattaki en mide bulandirici şeylerden. Servislik işim olmaz deme illa ki olacak hiç bir sey olmasa pili ölecek cihazin ya da cok düşecek performansı 1 sene sonra max. Samsung ve Apple ın kendi servisleri var veriyorum 3 güne halloluyor ama Sony verdim geçen hafta binbir bahane uydurdular tamir etmemek için para almak için. Aslinda parayi markaya değil arkasindaki hizmete ödüyorsun bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 30 Ağustos 2016; 0:00:26 >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Aynen o konuda iphone da HTC de gayet iyi. Çevremde o telefonu kullananlar servislerinden gayet memnundu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.