Şimdi Ara

HTC 3D ALDIM. Başlıklar halinde herkesin merak ettiği sorular... PEKİ YANITLARI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soruları 1,2,3,4,5 diye sıraladım dostlar yanıt verirken de bu şyekilde verirseniz yararlı olacaktır okuyuculara

Örneğin yanıt verdiğiniz sorunun numarasını yanıtınızın başına yazarsanız çok daha anlaşılır olacaktır...

Forumlarda geziyorum. Herkes çeşit çeşit sorular soruyor. Telefonu aldım ve çok memnunum...
    Artıları;
    - Çekilen fotoğrafları internete çok kaliteli yüklüyor. 8 MP lik C7 bunun yarısı kadar net değildi diyebilirim
    - Telefonun hızı maksimum düzeyde, internette ve uygulamalarda çok hızlı bir şyekilde gezinebilirsiniz...
    - 3D çekim iyi ama gözlerim buna pek hazır değil:;)
    - Ve ekranı... Mükkemmel düzeyde pil tüketiyor, maksimum düzeyde kullanmanızı önermem...

PEKİ YA SORUNLAR?

1-Evvela sanırım bir yedek pil lazım olacak. Orjinal yedek pillerin fiyatı ne kadar ve bu daha fazla giden piller var piyasada bunların orjinali var mı? Yoksa diğelerini kullansam garanti dışı kalır mı?

2- Telefonumda GPS özelliğini bir türlü kullanamadım, navigasyon u GPS ile açıyorum, konum arıyor dakikalarca bekliyor daha sonra bulamıyor

3- Google konum bulma yine GPS ile çalışmıyor. Dolayısıyla onda interneti kullanmam şart sanırım?

4- Navigasyon konusunda HTC'nin uygulaması var mı yoksa biz mi indiriyoruz? GPS ile çalışan kaliteli ve istanbul da adam gibi sokakları gösteren navigasyon uygulaması önerebilir misiniz?

5- açık olan uygulamaları nasıl kapatabilirim? Yani arka planda çalışan uygulamaları kapatmayı bulamadım gitti...

NOT; EN ÖNEMLİ SORUM. TELEFONDAN FACE KULLANIRKEN, TELEFON REHBERİMDE OLAN, AMA FACE İM OLDUĞUNU BİLMEYEN BİRİSİNİN, HESABIMI ÖĞRENMEMESİ VE GÖRMEMESİ İÇİN NE YAPMAM GEREKİYOR????
    Yada birşey yapmama gerek var mı?

Şimdiden teşekkürler

• 1- kalmaz
    2- bir soru değil
    3- Google konum bulmada haritayı yüklemek için internet gerekiyor
    4- Navigasyonda markalar program yapmıyor,kendiniz bulmalısınız,igo uygulaması gibi.
    5- task manager tarzı programlar ile
  • htc evo 3d kulüp konusuna yazsaydın bunu daha iyi olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.