Şimdi Ara

HTC 620G Wifi Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evdeki internetimde kopma sorunları yaşadığım için bikaç gündür superonline ile görüşüyorum, en son eve eleman gönderdiler ve hatta bir problem olmadığı anlaşıldı lakin şu an telefonumda dehşet bir sorun yaşıyorum, eskiden ara ara kopma olurdu şimdi uzak veya yakın olayım hiç fark etmeksizin, ağa bağlı olsam bile internet bağlantısı kuramıyorum, ne whatsapp ne instagram hiç bir türlü erişim sağlayamıyorum, arada geliyo fakat genelde kopuk, laptop veya diğer telefonlarda böyle bir sorun yok, ne yapmamı önerirsiniz?
    edit: staja gittiğim yerde de wifi var ama orda sorun yaşamıyorum, sadece evde..
    edit2:dns ayarından kaynaklanıyormuş, pc'deki dns ayarını silmiştim geri yapınca düzeldi, konu kilit forum ateşe verilsin
    edit3:sorunum düzelmedi, telefonu bile formatladım fakat sorunum hala devam etmekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BineyMoser -- 7 Ağustos 2016; 0:37:41 >

• Up :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu Superonlinenin kötü hizmet anlayışından kaynaklanıyor bende de aynı sorun 2 aydır 100 ün üstünde arıza kaydı oluşturdum günde rahat 30-35 kez kopma oluyor wi-fi var ama internet yok

• quote:

Orijinalden alıntı: kralaqa23

Hocam bu Superonlinenin kötü hizmet anlayışından kaynaklanıyor bende de aynı sorun 2 aydır 100 ün üstünde arıza kaydı oluşturdum günde rahat 30-35 kez kopma oluyor wi-fi var ama internet yok

Yok hocam, diğer telefonlarda, laptopta vs sorun yok, nadiren kopuyo onlar ama telefonda çok ciddi sıkıntı var, sadece benim telefonda..

• Modemi fabrika ayarlarına dondermeyi denedinmi

• quote:

Modemi fabrika ayarlarına dondermeyi denedinmi

Onu yapacam ama internet ayarlarını kendim mi yapmam lazım, internetim kopmasın..

• quote:

Modemi fabrika ayarlarına dondermeyi denedinmi

döndürdüm fabrika ayarlarına ama sonuç aynı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Htc m7 şebeke sorunu!!
    8 yıl önce açıldı
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • For this problem, I am also very concerned about!
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphonelcd

For this problem, I am also very concerned about!

I've changed channel at my modem interface and it solved but I lost my wifi connection now
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.