Bu dıbına koyduğum HTC 816 G serisine bir türlü güncelleme gelmedi. Hala 4-4-2 kullanıyorum. Güncelleme yaparken telefon inanılmaz kasıyor.
Güncelleme hakkında bilgisi olan var mı?
uzak dogu cihazlari nedense hicbir sirket kaale alip dogru düzgün güncelleme vermiyor ..birak vermemeyi sanki o cihazi onlar yapmamis gibi davranip güncelleme tarihi bile vermiyor..kücük enisteleri pek kaale almiyorlar sanirsam..allah yardimcin olsun dostum bence tavsiye bir an önce kurtul o cihazdan
quote:
Orijinalden alıntı: godzilla34
uzak dogu cihazlari nedense hicbir sirket kaale alip dogru düzgün güncelleme vermiyor ..birak vermemeyi sanki o cihazi onlar yapmamis gibi davranip güncelleme tarihi bile vermiyor..kücük enisteleri pek kaale almiyorlar sanirsam..allah yardimcin olsun dostum bence tavsiye bir an önce kurtul o cihazdan
Valla bu akılı keşke 8 ay önce vereydin :D. Hiç sevmedim taksitini bitireyim değiştiricem.
dostum daha taksidi varsa eger mecbur katlanacaksin ..azicik sabir et gelir mutlaka güncellemen
quote:
Orijinalden alıntı: godzilla34
dostum daha taksidi varsa eger mecbur katlanacaksin ..azicik sabir et gelir mutlaka güncellemen
Teli satıp üstüne para koyup bitiricem borcunu :D. Discovery 2 daha iidi.