Şimdi Ara

HTC 816G Dual Sim Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu dıbına koyduğum HTC 816 G serisine bir türlü güncelleme gelmedi. Hala 4-4-2 kullanıyorum. Güncelleme yaparken telefon inanılmaz kasıyor.

Güncelleme hakkında bilgisi olan var mı?

• uzak dogu cihazlari nedense hicbir sirket kaale alip dogru düzgün güncelleme vermiyor ..birak vermemeyi sanki o cihazi onlar yapmamis gibi davranip güncelleme tarihi bile vermiyor..kücük enisteleri pek kaale almiyorlar sanirsam..allah yardimcin olsun dostum bence tavsiye bir an önce kurtul o cihazdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

uzak dogu cihazlari nedense hicbir sirket kaale alip dogru düzgün güncelleme vermiyor ..birak vermemeyi sanki o cihazi onlar yapmamis gibi davranip güncelleme tarihi bile vermiyor..kücük enisteleri pek kaale almiyorlar sanirsam..allah yardimcin olsun dostum bence tavsiye bir an önce kurtul o cihazdan

Valla bu akılı keşke 8 ay önce vereydin :D. Hiç sevmedim taksitini bitireyim değiştiricem.
  • dostum daha taksidi varsa eger mecbur katlanacaksin ..azicik sabir et gelir mutlaka güncellemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

dostum daha taksidi varsa eger mecbur katlanacaksin ..azicik sabir et gelir mutlaka güncellemen

Teli satıp üstüne para koyup bitiricem borcunu :D. Discovery 2 daha iidi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.