Şimdi Ara

HTC 8S Şarj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 Eylül'den beri HTC 8S telefon kullanmaktayım. İkinci el olarak aldım ancak telefon 13 günlüktü ve o günden beri benden başka kimse kullanmadı. Telefona gelen tüm güncellemeler yapılmış durumda, ancak yaklaşık iki haftadır telefon deli gibi şarj tüketmeye başladı. ( Hiçbir ekstra program yüklenmemiştir ) Bunun nedeni ne olabilir ? Şarj %100 oluyor çıkardığımda %99'a düşüp hiçbir işlem yapılmadan bekleme modunda 15 dakika sonra şarj birden %75 gibi rakamlara düşüyor. Telefona format atsam düzelir mi, düzelirse nasıl format atarım ?

Teşekkürler

• Güncel arkadaşlar yardımlarınız lazım...

Dün bu konuyu açtıktan sonra %57'ye düştü ve 2 saat kullanım sonucu %56 oldu. Bunun nedeni nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxbgrxxx

Güncel arkadaşlar yardımlarınız lazım...

Dün bu konuyu açtıktan sonra %57'ye düştü ve 2 saat kullanım sonucu %56 oldu. Bunun nedeni nedir ?

Dostum ben de 8S kullanıyorum ve benim de şikayetlerim benzer. Şarjdan çeker çekmez pilin %100 dolu olduğunu ve kalan süreyi de 15-16 saat gösteriyor. İnternete falan girmediğimde hızla azalmıyor veya sabah uyandığımda bitmiş olarak bulmuyorum ama uzun süredir de şarjın bir günü çıkardığını hatırlamıyorum. Her yere şarj aletini de götürmek zorundayım. Servise yollamak istemedim, Teleservice malum bir ay bekletirler ve yedek telefonum da yok. Sıfırlamak çözüm değil bu arada. Denedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• elente E kullanıcısına yanıt
    Dün gece şarj %47 idi. 2 saat şarjda bıraktım ve ancak %50 oldu Daha yeni uyandım ve şarjım hala %50... Şuanda gene şarjda %52 ve 10 gün 29 saat tahmini kalan süre diyor İlk defa WP kullanıyorum, gayet memnum kalmıştım Eylül'den beri.. 2.5 sene iphone 4 kullandıktan sonra 4 ay kadar maddiyat yüzünden blackberry 9900 kullandım İphone 4 kadar stabil, işlemlerini yerine getiren ve kamerası olsun tatmin ediyordu. Developer güncellemenin en son sürümü benimki ancak hiçbir zaman böyle olmamıştı Bendede yedek telefon olmadığından servise veremiyorum.

• O gün olayı saat demek oluyordur tabi. Valla ben de alırken -ki 1.5 yıldan fazla oldu sanırım, garanti bitti bitecek- yok stabilmiş yok şarjı süpermiş birsürü yorum gördüm. Telefon hafızası 4 GB, yarısı işletim sistemine gidiyor, 500 MB'a yakın da silinemeyen geçici dosya var ve kaç defa hard reset gördü yani. Sürdürülüyor yazısını görmekten gına geldi. Üst donanım WP cihazlar akıcı çalışıyor olabilir ama atıyorum Lumia 520, 525 sahipleri de hiç kendini kandırmasın yani. Dosya yöneticisi yok yahu. Bundan önce 3 yıla yakın bir süre kullandığım akılsız Samsung'ta bile vardı.

Bu arada developer sürüm hiç kurmadım. Kurmayı da düşünmüyorum. Tam sürüm gelirse gelir gelmezse de ilgilenmiyorum artık ilk fırsatta başka bir cihaza geçmem gerek.

@xxxbgrxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elente -- 6 Ocak 2015; 21:52:26 >

Htc cihazlarda yoksa bilemem ama Dosya Yöneticisi var. Yeterli seviyede iş görüyor.
  • Htc nin kaliteli Windows Phone ürettiğine inanmıyorum. 2 model üretti. İkisini de cami avlusuna bıraktı kaçtı. Sizdeki sorun batarya ile ilgili büyük ihtimal. Belki cihazı fabrika ayarlarına sıfırlarsanız düzelebilir ancak servis yolu görünüyor. Eğer ki Windows Phone dan hoşlanıyorsanız ve bütçe de varsa lumia serisine geçmenizi öneririm güncelleme anlamında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Dosya yöneticisi eksikliği hissetmiyorum, olsa bile kullanmam. Evet, 4GB hafızası var ancak 16GB Sd kart sayesinde bunuda takmıyorum. Sürdürülüyor yazısı bu aralar biraz fazla bekletiyor ancak telefondan oldukça memnunum ve yeni telefon alcak bütçemde yok. Teşekkürler
  • abdullaharif kullanıcısına yanıt
    En yakın zamanda format atmayı deneyeceğim. WP'dan memnunum ancak yeni telefon ihtiyacı duymuyorum ve bütçemde yok. Teşekkürler
  • Beyler telefonu şarza takınca şarz oluyor gibi ışık yanıyor ama telefon açılmıyor bir sure bekledikten sonra ışık yanıp sönüyor titriyor bir daha sabit ışık yanıyor bir turlu şarz olmuyor servise bu şikayet ile gitti bugün geldi yine aynı kağıtta batarya değişti yazıyor lütfen yardım gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.