Şimdi Ara

LG G2 Yavaş Şarj Olma Sorunu (Lollipop)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Pulmicort Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D802tr v30c kurdum cihazi sarja takinca eskisine nazaran yavas sarj oluyor bu sorunu yasayanvarmii?
    V20c kitkata gecince bu sorun yok hizlica sarj oluyor
    Yorum ve onerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hard reset atın

• Deneyecegim ama zaten hard resset cakmistim ilk kurulumda

• Bende aynı şeyi farkettim, ama ne yapmalı bilemedim.

• Android sistemi web view isimli uygulamanın güncellemesini kaldırın öyle bi seçenek yoksa devre dışı bırakın

• Konu başlığını açman iyi olmuş. Bu sorundan ben de muzdaribim.

Öncelikle şunu söyleyeyim. Bu sorun tamamen yazılımsal bir problemdir. Tüm g2'lerde bu problem mevcut değil. Bunun sebebi de her g2 telefonlarda aynı marka veya aynı versiyonlu entegreler kullanılmamasından kaynaklı. LG'nin yayınladığı ilk lollipop bazı cihazlara tam anlamıyla uyuşmuyor. Bunun çözümü de malesef beklemek.

Ben ilk çıktığı gün italya v30d romunu flashladım. Daha sonraları v30a v30b v30c derken bir çok ülke romunu kurdum telefona. Fakat hepsinde yavaş şarj sorunu yaşadım. 4.4.2 kitkatda telefonun çektiği akım 1.5 A'yı görürken lollipopta 0.4 A'yı zor görüyordu. Bir süre mecburen v20h almanya romu kullanmaya devam ettim.

LG, firmware sitesinden yakın zamanda v30a ve v30b romlarını tekrar yayınlamaya başladı. Bugün ingiltere için üç tane v30b romu yayınlanmış.
    Ben en alttakini indirdim ve yavaş şarj sorunu bir nebze olsun düzelmiş. Cihazın çektiği akım 1.1 amperi gördü. Ama genellikle 0.9 ile 0.8 arasında bir değer vardı.

Ama lollipop şarjı su gibi içiyor bunu söyleyebilirim.

Bunun devamı gelecektir. V30c v30d derken bu sorunlar yavaş yavaş düzelecektir. Mühim olan bazı arkadaşların biraz daha beklemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: citarolovers

Konu başlığını açman iyi olmuş. Bu sorundan ben de muzdaribim.

Öncelikle şunu söyleyeyim. Bu sorun tamamen yazılımsal bir problemdir. Tüm g2'lerde bu problem mevcut değil. Bunun sebebi de her g2 telefonlarda aynı marka veya aynı versiyonlu entegreler kullanılmamasından kaynaklı. LG'nin yayınladığı ilk lollipop bazı cihazlara tam anlamıyla uyuşmuyor. Bunun çözümü de malesef beklemek.

Ben ilk çıktığı gün italya v30d romunu flashladım. Daha sonraları v30a v30b v30c derken bir çok ülke romunu kurdum telefona. Fakat hepsinde yavaş şarj sorunu yaşadım. 4.4.2 kitkatda telefonun çektiği akım 1.5 A'yı görürken lollipopta 0.4 A'yı zor görüyordu. Bir süre mecburen v20h almanya romu kullanmaya devam ettim.

LG, firmware sitesinden yakın zamanda v30a ve v30b romlarını tekrar yayınlamaya başladı. Bugün ingiltere için üç tane v30b romu yayınlanmış.
    Ben en alttakini indirdim ve yavaş şarj sorunu bir nebze olsun düzelmiş. Cihazın çektiği akım 1.1 amperi gördü. Ama genellikle 0.9 ile 0.8 arasında bir değer vardı.

Ama lollipop şarjı su gibi içiyor bunu söyleyebilirim.

Bunun devamı gelecektir. V30c v30d derken bu sorunlar yavaş yavaş düzelecektir. Mühim olan bazı arkadaşların biraz daha beklemesi.

Tesekkurler formatla gitmedi yazilimsal olduguna eminim artik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ve an itibariyle yavaş şarj probleminden kurtuldum.

Yanlız benim telefon 16 gb ve resmini attığım romlar da 16 gb'lık g2'ler için. Telefonun 32 gb ise o romlardan birini flashlama yoksa telefonun hafızası 16 gb olarak gözükür.

Uugun romu bulup telefonuna flashla. Sorun düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citarolovers -- 19 Mayıs 2015; 1:25:36 >
  • quote:

Ve an itibariyle yavaş şarj probleminden kurtuldum.

Dediğim gibi istersen dediğim romu flashla telefonuna bende işe yaradı şu an lollipopun keyfini tam anlamıyla sürüyorum.

Hangi rom kullaniyorsunuz? Ve sarj tuketimi de kitkat gibi mi oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngiltere v30b romu. Dikkat ettiysen LG v30b romunu tekrar tekrar yayınlamış. En alttaki her zaman en sorunsuz romdur. Attığım fotoğrafta gözüküyor zaten.

Şarj tüketimi kitkata göre hatırı sayılır derecede fazla bunu belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citarolovers -- 19 Mayıs 2015; 1:30:39 >
  • quote:

İngiltere v30b romu. Dikkat ettiysen LG v30b romunu tekrar tekrar yayınlamış. En alttaki her zaman en sorunsuz romdur. Attığım fotoğrafta gözüküyor zaten.

Şarj tüketimi kitkata göre hatırı sayılır derecede fazla bunu belirteyim.
    DorimanX kernel yükleyip beraberinde gelen uygulamayla fast charge özelliğini aktif edin. Bende 700-1000Mah çekti o da %95 lere çıktığı için. daha düşük yüzdeleri test etmedim henüz. Sona yaklaşınca az akım çekmeye başlar sonuçta.
  • Ame surumunu de denemek lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

Ame surumunu de denemek lazim.
    benim cihazım paralel ithalat, tayvan rom'lu sanırım güncelleme türkiyeden daha önce gelmişti 30a kurulu 3.5 saatte 0 dan 100 e çıkıyor, yani yavaş. Kitkat'a döneceğim bu gidişle
  • Bu uygulamayı kurun, kac woltajla şarj ettigini görebilirsiniz. Benim lg g2 1400-1600 amperle şarj ediyor. Normali bu
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gombosdev.ampere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün itibariyla v20h almanya romuna geri dönmüş bulinmaktayım. Yavaş şarj sorunu malesef devam etti.

Evdeki şarj aletiyle şarj edince hızlı şarj oluyordu fakat başka orjinal samsung şarj aletiyle denedim gene yavaş şarj oldu.

Ayrıca pil tüketimi o kadar çok ki. 40 dakikalık metro yolculuğumda sadece müzik dinlerken (wi-fi, mobil veri vs. kapalı iken) %17 tükendi pil seviyesi. Kitkat'la ise bu seviye %6 %7 civarında.

Mikrofon sorunu da yaşadım. Karşı taraf sesimi net bir şekilde alamıyor.

Kısacası lollipop şu an için bütün cihazlarda stabil değil. Ben v30h çıkana kadar lollipop yüklemeyi düşünmüyorum. Kitkat candır.

• quote:

Ben dün itibariyla v20h almanya romuna geri dönmüş bulinmaktayım. Yavaş şarj sorunu malesef devam etti.

Evdeki şarj aletiyle şarj edince hızlı şarj oluyordu fakat başka orjinal samsung şarj aletiyle denedim gene yavaş şarj oldu.

Ayrıca pil tüketimi o kadar çok ki. 40 dakikalık metro yolculuğumda sadece müzik dinlerken (wi-fi, mobil veri vs. kapalı iken) %17 tükendi pil seviyesi. Kitkat'la ise bu seviye %6 %7 civarında.

Mikrofon sorunu da yaşadım. Karşı taraf sesimi net bir şekilde alamıyor.

Kısacası lollipop şu an için bütün cihazlarda stabil değil. Ben v30h çıkana kadar lollipop yüklemeyi düşünmüyorum. Kitkat candır.

nasıl döndün kitkata ben dönemiyorum %2 de kalıyor yardımcı olur musun?

• LG Flahs Tool ile yapıyorum. Usb driverlarını indirdin mi bilgisayarına?

• quote:

LG Flahs Tool ile yapıyorum. Usb driverlarını indirdin mi bilgisayarına?

indirdim bu bilgisayarla yükselttim 5.0.2 ye hatta sonra yine türkiye rom'una geçtim lollipopta ama 4.4.2 ye düşüremiyorum
  • Kardeş bende hiçbir sıkıntı yok istediğim sürüme yükseltip düşürüyorum valla.

• quote:

Kardeş bende hiçbir sıkıntı yok istediğim sürüme yükseltip düşürüyorum valla.

Dorimanx kernel dan hızlı şarj özelliğini açtım. 1.9A akım çekiyor gördüğünüz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToisAndro -- 22 Mayıs 2015; 12:16:16 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.