Şimdi Ara

Htc 8x e Windows Mobile 10 Güncellemesi Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar htc uk twitter sayfası da sorulmuş htc 8x güncelleme alacak mı diye güncelleme planlanmıyor diye cevap verilmiş
    cnn türk
    HTC Windows Phone 8X Windows 10 Mobil güncellemesi alacak mı?
    http://www.cnnturk.com/teknoloji/htc-windows-phone-8x-windows-10-mobil-guncellemesi-alacak-mi
    ben htc Türkiye sayfasına sorduğumda aynı cevabı aldım.bir htc 8x kullanıcısı olarak ayıp edildiğini düşünüyorum 8x güncelleme için gerekli teknik ozelliklere sahip bir cihaz ama güncelleme yok bu saatten sonra htc 8x kullanıcıları lumia ya mı geçer bana göre güncelleme de kesildiği için Windows Phone nu terkeder.anlamıyorum insider a da alınmadı.Microsoft ta 8x kuolanıclarının lumia almasını mı istiyor herhalde ama bence bu kendi ayağını sıkmaya benziyor.burdan gıncellemeyi kesen Microsoft ve htc ye selamlarımı iletiyorum ve iyi niyetlerle (!) sizi anıyorum.bir sonraki telefonum lumia olmayacak büyük ihtimalle andorid ve ios lu cihaz alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu da htc Türkiye'nin cevabıhttp://i.hizliresim.com/65JnlW.png

• Zamanında millet burada bas bas bağırıyordu Nokia'dan başka Windows telefon almayın diye geçmiş olsun. Nokia (Microsoft) harici cihazların desteklenmeyeceği zaten baştan belliydi.
  • aldığıma da pişman değilim 750 tl ye almıştım.beats auido var kamerası da iyi cihazı seviyordum ama microsoft sağolsun güncellemeyi kesti
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha-07

aldığıma da pişman değilim 750 tl ye almıştım.beats auido var kamerası da iyi cihazı seviyordum ama microsoft sağolsun güncellemeyi kesti

Biliyorum zamanında benimde tasarımını çok beğendiğim bir cihazdı ama ömrü bu kadarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 16 Ocak 2016; 18:14:04 >
  • Microsoftluk durum yok. Htc sadece one m8 modeline verecek. Bence ileride 8x için W10 yukleme yöntemleri bulunacaktır. Mesela Lg de o destek var Lg lancent modeline W10 gelecek. Ama nokia dan sonra en çok satan 2.Wp üreticisinin güncelleme desteği vermemesi kötü oldu.

• insider alabilsek w10 alabiliriz de insider da yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncelleme almaması kötü fakat android alsan da ms kazanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek verilmesi iyi olurdu bence ama ms işte bizede destek veriyor gibi duruyor ama pek öyle değil gibi görünüyor durum
  • Arkadaşlar HTC nin güncellemelerinden MS sorumlu değil. HTC istemez vermez. Tıpkı androidde her modele her güncellemenin gelmemesi gibi. ben satış stratejisi olarak görüyorum HTC nin bu hareketini. Mesela BLU markası tüm modellerine w10 verirken samsung ativ s modeline vermiyor. Yada LG lancent modeline veriyor güncellemeyi.

• Ben 8x e insider kurup kayıt yaptım o sayede hücresel veriyi bildirim ekranına taşıdım bundan böyle hiç güncelleme gelmeyecekmi arkadaşlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.