Şimdi Ara

HTC ama hangisi?tattoo vs touch2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hd2 almak istiyordum ama şuan beni fazlasıyla aşıyor fiyatı.ikinci el alıcam bu yüzden daha makul cihazlar aramaya başladım(300-400 tl arası) ve bulabildiğim kıyaslayabildiğim iki cihaz bunlar,tattoo ve touch 2.sizce hangisini tercih etmeliyim?her özelliği aynı işletim sistemleri dışında.bunlar arasında veya başka bir cihaz önerisi olanların yardımına ihtiyacım var.cevaplayan herkese sonsuz teşekkürler.

• bence kesınlıkle tattoo hanı asmasa fıyatı hd2 derdm ama o fıyata tattoodan daha ıyısı yok bende suan da tattoo kullanmaktayım hd 2 almak ıcın satıyorum ılgılenırsen lınkıhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-htc-ciziksiz-3-haftalik-tattoo-33369764/detay fıyat dustu 350 'e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiM_50 -- 23 Ekim 2010; 1:29:37 >
  • Bende Tattoo kullanicisiyim ve cok memnunum,Bende ikisi arasinda kalmistim daha yeni bir model olusu,daha sik gorunumu ve android... kesinlikle tattoo derim
  • arkadaşlar anlamadığım bişi var, android ve windows işletim sistemleri arasında ki fark nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvador_dali

arkadaşlar anlamadığım bişi var, android ve windows işletim sistemleri arasında ki fark nedir?

Şuan touch 2 kulnıyorum teknik olay senin bileceğin iş ama android'li herhangi bir telefon almadığım için kafamı duvarlaa vuruyorum şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: salvador_dali

arkadaşlar anlamadığım bişi var, android ve windows işletim sistemleri arasında ki fark nedir?

hız ve stabilite...
  • Windows 6.5 berbat:) Touch flo azda olsa kullanılabilir yapıyor htc touch2 yi. Bu arada touch2 sahibihim. Bende android öneririm.
  • tattoo
  • Biraz daha açayım ;

touch 2 teknik özellikelr bakımından daha iyi ama Windows Mobile var...

Ben şuan youch2 kullanıyorum ve android yüklemenin yollarını araştırıyorum. Umarım bulurum. Bulursam bu cihaz o fiyat aralığında muhtemelen en iyi cihaz...

Not: Bulşursam konu açar oraya yazarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.