Şimdi Ara

HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
1
Favori
15.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en son verdiğin link neydi musti.4shared olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

en son verdiğin link neydi musti.4shared olan.

xda biri kendisine gelen ota güncellemesini upload etmiş ben yüklemeye çalıştım.Fastbootta görmedi.Sanırım eksik dosya.Tam olarak çalışan bir dosya çıkarsa onu paylaşıcam.
  • Ota guncellemesi farkli biseymi musti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Ota guncellemesi farkli biseymi musti..

Resmi yayınlanan sürüm demek.Son paylaşına ics leak sürümü ile aynı.
  • Anladim dostum eyvallah ogrencez :))

• selam üsdatlar bu yayınlanan resmi yani htc'nin enson orjinal romu nerde benmi göremiyom yardım lütfen
  • Dostum ota guncellemesi ile en son sızdırılan ics sürümü aynı.aralarnda fark yok deniyor.Ben şu an fast amaze 2.1 kullanıyorum.en son ics üzerine kurulu bataryası iyi gidiyor.artı üzerine hdcamera mod kurdum.birde capromdaki web browser i fast amazedeki browser ile yer değiştirdim :) 10 numara oldu şimdi.fast amaze 1-2 gün içinde güncelleme gelicekmis.xboarder 56 nin ics romuda pazar gününe yeni versiyonunu yayinlayacakmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: musti95

Dostum ota guncellemesi ile en son sızdırılan ics sürümü aynı.aralarnda fark yok deniyor.Ben şu an fast amaze 2.1 kullanıyorum.en son ics üzerine kurulu bataryası iyi gidiyor.artı üzerine hdcamera mod kurdum.birde capromdaki web browser i fast amazedeki browser ile yer değiştirdim :) 10 numara oldu şimdi.fast amaze 1-2 gün içinde güncelleme gelicekmis.xboarder 56 nin ics romuda pazar gününe yeni versiyonunu yayinlayacakmis.

bir haftadır rom manyağı olduk :)
  • Bu arada capromdaki web browseri system/app içinden kopyalayıp fast amazedeki system/app içine kopyaladim.Fast amaze içindeki kendi web browseri silip,cihazı recoveryden açtım.fix permission yaptım.şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdovvan

quote:

Dostum ota guncellemesi ile en son sızdırılan ics sürümü aynı.aralarnda fark yok deniyor.Ben şu an fast amaze 2.1 kullanıyorum.en son ics üzerine kurulu bataryası iyi gidiyor.artı üzerine hdcamera mod kurdum.birde capromdaki web browser i fast amazedeki browser ile yer değiştirdim :) 10 numara oldu şimdi.fast amaze 1-2 gün içinde güncelleme gelicekmis.xboarder 56 nin ics romuda pazar gününe yeni versiyonunu yayinlayacakmis.

Hocam daha gelicek olanlar var.sense 4.0 var sırada :) bu arada hd camera gerçekten farkediyor tavsiye edelir.

• hd camera görüntüsü bi kaç tanede sen at bakalım musti.bilek hocamın çektiğini pc me wallpaper yaptım walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şazenuş -- 23 Mayıs 2012; 20:08:39 >
  • Resim eklicem 1-2 güne Şu an için fast amaze 2.1 kullanıyorum.Bunu kullanmamdaki en büyük sebep 2.14.531.3 yani final ics üzerine kurulu olması ve bataryası en iyi giden sürüm diyebilirim.

Şu an için eksiklikleri var bu romun.Beats audio-hd camera-ics web browser-batarya yüzdesi gibi.Bunları ben kendim ilave ettim .Capromdan eksiği kalmadı aksine son sürüm üzerine kurulu bir romum oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 24 Mayıs 2012; 17:22:16 >
  • quote:

Resim eklicem 1-2 güne Şu an için fast amaze 2.1 kullanıyorum.Bunu kullanmamdaki en büyük sebep 2.14.531.3 yani final ics üzerine kurulu olması ve bataryası en iyi giden sürüm diyebilirim.

Şu an için eksiklikleri var bu romun.Beats audio-hd camera-ics web browser-batarya yüzdesi gibi.Bunları ben kendim ilave ettim .Capromdan eksiği kalmadı aksine son sürüm üzerine kurulu bir romum oldu.

Iyi işte onu dump et.yada cwm fen full backup al.upload et.build.prop tan da isim ver.musti 95 diye al sana rom

• quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

quote:

Resim eklicem 1-2 güne Şu an için fast amaze 2.1 kullanıyorum.Bunu kullanmamdaki en büyük sebep 2.14.531.3 yani final ics üzerine kurulu olması ve bataryası en iyi giden sürüm diyebilirim.

Iyi işte onu dump et.yada cwm fen full backup al.upload et.build.prop tan da isim ver.musti 95 diye al sana rom

Abi inanır mısın bugün o işlere baktım build.propdisplayde ismi değiştrdik mi tamam oluyo muş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdovvan

quote:

Hocam daha gelicek olanlar var.sense 4.0 var sırada :) bu arada hd camera gerçekten farkediyor tavsiye edelir.

HD camera olayı için tüm hazırlıklarımı yaptım ama iş yoğunluğundan dolayı bir türlü fırsatım olmadı sense 4.0 arayüzünü ise fena halde merak etmekteyim kısa sürede gelir o da umarım.

• selam arkadaşlar bu CapRomCE'yi kurduktan sonra [ROM][ICS][4.0.3]Iced Bullet V1.0.0 RC1 nin içindeki boot'u alıp Kernel ile Flashlayın bakın batarya ne kadar gidiyor ben denedim
    baya fark ettirdi günde 50 ile 40 düşerken %75'in altına düşmedi bugun bayada görüşme yaptım ve video müzik ile de çok ugraştım

• bu arada şunuda söyleyim HTC'nin Çıkarmış Oldugu en iyi telefeonu kullanıyoruz xe xl bunlar hikaye one x bişey demiyorum çünki kullanmadım ama onu tek artısı 2 çekirdek fazla olması başka hiç bir artısı yok bunuda söyleyim HTC Amaze 4G bu telefonu Eline Almayan Anlayamaz adı üstünde Şaşırtmak
  • Ben hala son cikan stok romu kullaniyorum... Igrenc batarya....

• arkadaşlar [ROM][21.MAY.12][DEV/WIP] Nightmare Sense | Sense 4.0 | Team Nightmare | Alpha 1 bu romu kurdum birçok foksiyon çalışmıyor sırf test amaçlı ama mükemmel arayüz dehşet hızlı

bu arada musti üsdat Sense 4.0 ne zaman geliyor bilgi varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilek -- 25 Mayıs 2012; 2:20:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilek

arkadaşlar [ROM][21.MAY.12][DEV/WIP] Nightmare Sense | Sense 4.0 | Team Nightmare | Alpha 1 bu romu kurdum birçok foksiyon çalışmıyor sırf test amaçlı ama mükemmel arayüz dehşet hızlı

bu arada musti üsdat Sense 4.0 ne zaman geliyor bilgi varmı acaba ?

Hocam en son okuduklarımdan çıkardığım bizim şu an kullandığımız çoğu custom romu geliştiricileri buna xboarder56 da dahil sense 4.0 için develepor team oluşturdular.Team Nightmare tarih yok henüz,bekleyip görücez.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.