Şimdi Ara

HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
1
Favori
15.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musti95

quote:

Orijinalden alıntı: bilek

yok abi ben CapRomCE'ye devam ediyom bunlar açmadı beni

Abi aynen devam caprom a Sense arayüzlü speed rom çıkarsa onu yükleriz.Birdehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26565334#post26565334 bu sayfada Silentbtdeadly eleman build.prop dosyası paylaşmış.Daha iyi sonuçlar için bunu deneyebilirsiniz demiş.İsteyen arkadaşlar /system içindeki buildprop ile yer değiştirip kullanabilirler.

sağol üsdat bi deneyim ucunda ölüm yokya

• Ben değiştirdim ama daha neye ne kadar etki eder görücez.Bu arada fast amaze i yapan elemanda sense 4.0 a öncelik veriyormuş
  • quote:

Ben değiştirdim ama daha neye ne kadar etki eder görücez.Bu arada fast amaze i yapan elemanda sense 4.0 a öncelik veriyormuş

güzel haberler sagol
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

buyrun size sense 4 wallpaperları

Sazenus imzanda. HTC ONE X yapmissin makinayi degistirdin galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mizann

quote:

değiştirdim kardeş. ama emin olun amaze one x in sadece ekran olarak düşüğü.başka fark göremedim şimdiye kadar.

• ama yine burdayım başka yere gitmem.cihazı yakın bir dostuma sattığım için buradan faydalanacağım yine.
  • Demin bende inceledim one x i bariz fark goremedim iki dakka kurcaladim arkasi gissedilir derecese isindi... Asiri deil ama normal sense dort arayuzu daha kullanisli gibi akiskan menu hizi felan ama tabi hiz bariz farkwdilir degil amaze ile farkini cok farkedemezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

değiştirdim kardeş. ama emin olun amaze one x in sadece ekran olarak düşüğü.başka fark göremedim şimdiye kadar.

hayırlı olsun iyi günlerde kullan Batarya nasıl peki one x de bataryayı sök tak olayı yok......

• quote:

ama yine burdayım başka yere gitmem.cihazı yakın bir dostuma sattığım için buradan faydalanacağım yine.

hayırlı olsun HTC ONE X :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Demin bende inceledim one x i bariz fark goremedim iki dakka kurcaladim arkasi gissedilir derecese isindi... Asiri deil ama normal sense dort arayuzu daha kullanisli gibi akiskan menu hizi felan ama tabi hiz bariz farkwdilir degil amaze ile farkini cok farkedemezsiniz.

ben de inceledim bir süre. ilk çıktığında acaba değiştirsem mi diye düşünmüştüm. bariz bir fark yok amaze ile aralarında. ekran büyüklüğü gayet kullanışlı. sense 4.0 gerçekten güzel. ama ne yalan söyleyeyim ısınamadım cihaza. amaze ile devam
  • Valla cok sık degistiririm teli bende... Iki ayda uc farkli HTC kullandigim olmusturda... One x ciktiginda hemen alma niyetim vardi cunku dayanamam mutlaka ilk.kullanmam gerek AMA sonra mantikli dusundum hem fiyat dussun dedim hemde sorunlari ciksin bir bir herkesede tavsiye ettim... Dedigim gibide oldu... 1800 liradan satisa cikan tel simdi 1200 lere kadar indi ee olerde amazeyi satmam ama uygun bulursam alirim...

• musti son versiyon stok roma bassini mod kurmaya çalıştım ama oldumu olmadımı anlayamadım beats logosu veya dolby srs gibi bir panel çıkmıyor ama ses kulaklıkta çok güzel, xda daki sayfada çalışmama sorunu için bir iki çözüm yazmışlar fakat anlayamadım malum ingilizce rica etsem bir bakarmısın 2. ve 3. sayfalarda bişeyler yazmışlar....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1639255
  • quote:

musti son versiyon stok roma bassini mod kurmaya çalıştım ama oldumu olmadımı anlayamadım beats logosu veya dolby srs gibi bir panel çıkmıyor ama ses kulaklıkta çok güzel, xda daki sayfada çalışmama sorunu için bir iki çözüm yazmışlar fakat anlayamadım malum ingilizce rica etsem bir bakarmısın 2. ve 3. sayfalarda bişeyler yazmışlar....

Hocam o mod sıkıntılı biraz.telefon hafızasındaki rehberi sildi bendeOnun yerine sana beats modu içeren rom kurmanı öneririm
    [ROM] SuperSayain 1 ||Sense 3.6 ICS||Beats||Fast||Tweaked||Themed
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1673609

Ben bunu kullanıyorum 1 günü çıkarıyo batarya bana yetiyo şu an için

• quote:

Orijinalden alıntı: erdovvan

quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Demin bende inceledim one x i bariz fark goremedim iki dakka kurcaladim arkasi gissedilir derecese isindi... Asiri deil ama normal sense dort arayuzu daha kullanisli gibi akiskan menu hizi felan ama tabi hiz bariz farkwdilir degil amaze ile farkini cok farkedemezsiniz.

ben de inceledim bir süre. ilk çıktığında acaba değiştirsem mi diye düşünmüştüm. bariz bir fark yok amaze ile aralarında. ekran büyüklüğü gayet kullanışlı. sense 4.0 gerçekten güzel. ama ne yalan söyleyeyim ısınamadım cihaza. amaze ile devam

Sağol kardeşim

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun iyi günlerde kullan Batarya nasıl peki one x de bataryayı sök tak olayı yok......

Batarya amazeden biraz iyi.yani 2 saat daha fazla gidiyor bana göre

• quote:

quote:

musti son versiyon stok roma bassini mod kurmaya çalıştım ama oldumu olmadımı anlayamadım beats logosu veya dolby srs gibi bir panel çıkmıyor ama ses kulaklıkta çok güzel, xda daki sayfada çalışmama sorunu için bir iki çözüm yazmışlar fakat anlayamadım malum ingilizce rica etsem bir bakarmısın 2. ve 3. sayfalarda bişeyler yazmışlar....

Hocam o mod sıkıntılı biraz.telefon hafızasındaki rehberi sildi bendeOnun yerine sana beats modu içeren rom kurmanı öneririm
    [ROM] SuperSayain 1 ||Sense 3.6 ICS||Beats||Fast||Tweaked||Themed
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1673609

Ben bunu kullanıyorum 1 günü çıkarıyo batarya bana yetiyo şu an için

yok yaaa sıkıldım ben bu işten iyice adam gibi herşeyi tamtakır bir rom bulamadık satacam sonunda telefonu

• selam arkadaşlar arkadaşlar arkadaşın telefonu sim kartı görmüyor orjinal romda yükledim tüm foksiyonlar çalışıyor ama sbeke (hat) bölümü sönük duruyor nedenini bilen varmı acil yardım
  • quote:

selam arkadaşlar arkadaşlar arkadaşın telefonu sim kartı görmüyor orjinal romda yükledim tüm foksiyonlar çalışıyor ama sbeke (hat) bölümü sönük duruyor nedenini bilen varmı acil yardım

imei sorgulat.muhtemelen kaydı düşmüştür.

• quote:

quote:

selam arkadaşlar arkadaşlar arkadaşın telefonu sim kartı görmüyor orjinal romda yükledim tüm foksiyonlar çalışıyor ama sbeke (hat) bölümü sönük duruyor nedenini bilen varmı acil yardım

imei sorgulat.muhtemelen kaydı düşmüştür.

bende ondan şüpeleniyorum ama kayıtlı gözüküyor ne yapmak gerek üsdat tekrar kayıtmı yaptıracagız yani
  • Yarina kadar bekleyin.yarın bir daha sorgulatin.kesin ondandir.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.