Şimdi Ara

HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
1
Favori
15.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilek

selam arkadaşlar bu CapRomCE'yi kurduktan sonra [ROM][ICS][4.0.3]Iced Bullet V1.0.0 RC1 nin içindeki boot'u alıp Kernel ile Flashlayın bakın batarya ne kadar gidiyor ben denedim
    baya fark ettirdi günde 50 ile 40 düşerken %75'in altına düşmedi bugun bayada görüşme yaptım ve video müzik ile de çok ugraştım

Hocam iced bullet in build.prop dosyasında 2.14.531.1 yazıyor en son çıkan sürüm değil ama denicem dediğin yöntemi bakalım.

• quote:

bu arada şunuda söyleyim HTC'nin Çıkarmış Oldugu en iyi telefeonu kullanıyoruz xe xl bunlar hikaye one x bişey demiyorum çünki kullanmadım ama onu tek artısı 2 çekirdek fazla olması başka hiç bir artısı yok bunuda söyleyim HTC Amaze 4G bu telefonu Eline Almayan Anlayamaz adı üstünde Şaşırtmak

hocam yürekten katılmaktayım bu düşüncenize. samsung galaxy s kullanıcısıydım ve telefonu değiştirmek niyetindeydim. galaxy s3 bekleyeyim diye düşündüm fakay TR'ye geliş zamanı geç olacaktı ve fiyatı da muhtemelen uçuk olacaktı. günlerce o site senin bu site benim dolaşıp durdum. o kadar kafa karıştırıcı bilgilerin arasından bir anda bu telefona rastladım. ve fakat t-mobile olduğunu görünce hayal kırıklığı oluştu nereden bulacaktım? ve baktım ki bulunuyor. inceleme safhasına geçtim 2-3 süresince. karşılaştırmalara baktım. ve sonunda işte budur dedim. sağolsunlar kadıköy'de bir dükkandan takas yaparak aldım. telefon sıkıntım bir anda sona erdi pil performansı konusunda sıkıntı yaşadık hepimiz. tek olumsuz yanı buydu. şükür ki o sorun da büyük ölçüde ICS 1.3 radio ile ortadan kalktı.
    ben de tekrarlayayım cümlenizi: bu telefonu eline almayan anlayamaz

• Bende şöyle bir sorun oluyor.cihaz birden reset atıyor.tekrar açıldığında batarya simgesi gri renk ve üzerinde ünlem işareti çıkıyor.bunu hem stokta hemde custom larda yapıyor.arasıra oluyor.her zaman değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Bende şöyle bir sorun oluyor.cihaz birden reset atıyor.tekrar açıldığında batarya simgesi gri renk ve üzerinde ünlem işareti çıkıyor.bunu hem stokta hemde custom larda yapıyor.arasıra oluyor.her zaman değil.

aynısı gecenlerde benimde başıma geldi bede reset atmıyor pil bitmiş gibi kapanıyor.. ogun ben pil istatistiklerini cache ve dalvik cache i silmiştim ve bataryayı tam bitirip az bir zaman sarj etmiştim ve bahsettiğimiz durum oldu daha önce hiç olmamıştı bende ve daha önce pil biterek telefonum kapanmamıştı oyuzden bu durumu buna bağladım.....
  • bu arada hepimiz amaze den oldukça memnunuz fakat sizcede biraz ısınma problemi yokmu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mizann

bu arada hepimiz amaze den oldukça memnunuz fakat sizcede biraz ısınma problemi yokmu...

bende öyle bir problem yok hocam
  • quote:

quote:

bu arada hepimiz amaze den oldukça memnunuz fakat sizcede biraz ısınma problemi yokmu...

Oyun oynuyormusun temle run ve.asphalt' oynamayi dene facebook uygulamasinda biraz hizli islem yapmayi dene vs.vs.
    Cihazin isindigini goreceksin ..bence sen makinayi kullanmiyorsun bende suan son surum stock ics yuklu sendeki rom nedir...
  • Yukaridaki yaziyi yazana kadar bile isindi bemim cihaz ...... Isinmadan kastim ekranin ust tarafina dogru sicqkligi ekranda
    hissedebiliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Oyun oynuyormusun temle run ve.asphalt' oynamayi dene facebook uygulamasinda biraz hizli islem yapmayi dene vs.vs.
    Cihazin isindigini goreceksin ..bence sen makinayi kullanmiyorsun bende suan son surum stock ics yuklu sendeki rom nedir...

üsdat bende en son güncelleme yüklü onuda telefon kendisi indirip yükledi dedigim gibi oyunda oynuyorum ama öyle aşırı ısınma yok normal derecede ısınma var oda diger telefonlara göre çok çok iyi ben xl ve xe Sony Xperia S kullandım bunlar resmen el yakacak deredece ısınıyordu hatta Sony Xperia S nin ekranı sapsarı oluyordu kocaman sarı şerit çıkıyordu ısınmadan bu telefon gayet normal şimdi telefonun yedegini aldım tekrar CapRomCE ye dönecem

• Bilek ozaman normal derecedeki isinmayi ben buyutuyorum galiba
  • May 25|Speed Rom 4.0|AOSP-Sense Hybrid|ICS 4.0.3|HD Camera Mod|Beats Audio

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1623184

Change Log ...... Now that we got a nice and stable release.....Sense 4 here i come....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 25 Mayıs 2012; 22:51:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti95

May 25|Speed Rom 4.0|AOSP-Sense Hybrid|ICS 4.0.3|HD Camera Mod|Beats Audio

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1623184

Change Log ...... Now that we got a nice and stable release.....Sense 4 here i come....

nasıl üsdat bu sense arayüz yükleniyormu ?
  • Hocam bende speed rom 4.0 ı görünce onu sense 4.0 diye okudum heyecan yaptım birazKurdum şu an için stabil gözüküyor data-camera bluetooh vs.Sense arayüzü yok apex kullanılmış.Elemanın biri son mesajlarda sense arayüzü kullanmak mümkün mü diye sormuş yolu varsa açıklayabilir msin demiş.Ordan bişiler çıkarsa paylaşırım burda
  • Klavye olarak sense 4.0 ın klavyesi var 10 numara olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti95

Hocam bende speed rom 4.0 ı görünce onu sense 4.0 diye okudum heyecan yaptım birazKurdum şu an için stabil gözüküyor data-camera bluetooh vs.Sense arayüzü yok apex kullanılmış.Elemanın biri son mesajlarda sense arayüzü kullanmak mümkün mü diye sormuş yolu varsa açıklayabilir msin demiş.Ordan bişiler çıkarsa paylaşırım burda

sense li romun içinden sense apk larını al,bu roma ekle musti.
  • arkadaşlar kendi çapınızda rom yapmak istiyorsanız BURAYA bakabilirsiniz.Bne çok şey öğrendim.
  • yok abi ben CapRomCE'ye devam ediyom bunlar açmadı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

arkadaşlar kendi çapınızda rom yapmak istiyorsanız BURAYA bakabilirsiniz.Bne çok şey öğrendim.

Ya en sonunda bana bunu yaptırıkcalar abi istediğim gibi bi rom yapamadılar daha.En son speed rom a baktım o da 1.1 ics versiyonlu.Caprom u yeniden editleyip 1.3 ün üzerine kursak bize yeter

• quote:

yok abi ben CapRomCE'ye devam ediyom bunlar açmadı beni

Abi aynen devam caprom a Sense arayüzlü speed rom çıkarsa onu yükleriz.Birdehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26565334#post26565334 bu sayfada Silentbtdeadly eleman build.prop dosyası paylaşmış.Daha iyi sonuçlar için bunu deneyebilirsiniz demiş.İsteyen arkadaşlar /system içindeki buildprop ile yer değiştirip kullanabilirler.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.