Şimdi Ara

HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
1
Favori
15.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: şazenuş

Arkadaslarim bu seneki hac kurası bu kardeşinizede çıktı.

Allah kabul etsin. hayırlısıyla gider gelirsin inşallah.
  • Evet arkadaşlar energy rom için ileriki günlerde update gelicekmiş.Eleman gelecek olan yeni sürümün çok iyi olacağı garantisini vermiş.Gelecek olan update final ics üzerine olucakmış.Gelişmiş power menüsüde yer alacakmış.

The next update will be awesome, I can guarantee you that. I will base it on the latest ICS leak as well. APM WILL be back!

I plan to make the Amaze my daily driver again as I hate the One X's battery life and lack of 3G speeds on Tmo.. lol

Bu arada Energy romu yapan eleman Htc One X in 3g hızından( bu t-mobile ile alakalı) ve bataryasından yakınmış bu yüzden günlük kullanacağım cihaz tekrar htc amaze olacak demişBizim için güzel bir gelişme daha.
  • Bu arada RMS romda sense 4 temalı olanı kurdum.Go launcher kullanılarak sense 4 ü yapmışlar.Bence gayet güzel olmuş hem sense 4 teması hemde boşta ram miktarı 560 mb geziyorKullanmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.

Ayrıca sense 3.6 lı olan rms v7 romunu kurarken odex yapılsın mı diye sorduğu zaman hayır diyin ki deodexod olarak kursun.deodex daha iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti95

Evet arkadaşlar energy rom için ileriki günlerde update gelicekmiş.Eleman gelecek olan yeni sürümün çok iyi olacağı garantisini vermiş.Gelecek olan update final ics üzerine olucakmış.Gelişmiş power menüsüde yer alacakmış.

The next update will be awesome, I can guarantee you that. I will base it on the latest ICS leak as well. APM WILL be back!

I plan to make the Amaze my daily driver again as I hate the One X's battery life and lack of 3G speeds on Tmo.. lol

Bu arada Energy romu yapan eleman Htc One X in 3g hızından( bu t-mobile ile alakalı) ve bataryasından yakınmış bu yüzden günlük kullanacağım cihaz tekrar htc amaze olacak demişBizim için güzel bir gelişme daha.

Guzel haber tesekurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazı sattığım kisidede batarya sorunu devam ediyormuş.batarya simgesi gri renk oluyor.üstünde ünlem işareti çıkıyor.kullanılan rom stok son sürüm.musti xda ya bi sorarmisin kardeşim.neden yapar acaba.yoksa bataryanin mi değişmesi lâzım.

• quote:

Cihazı sattığım kisidede batarya sorunu devam ediyormuş.batarya simgesi gri renk oluyor.üstünde ünlem işareti çıkıyor.kullanılan rom stok son sürüm.musti xda ya bi sorarmisin kardeşim.neden yapar acaba.yoksa bataryanin mi değişmesi lâzım.

Vaktim olunca konu açıcam abi.Sende önce cihaza 4ext recovery kullanarak full all partitons wipe bölümünden wipe yapıp o şekilde stock rom kurup deneyebilir misiniz?Çünkü son zamanlarda superwipe in hata verdiğinden söz ediliyo xda da.
  • quote:

Cihazı sattığım kisidede batarya sorunu devam ediyormuş.batarya simgesi gri renk oluyor.üstünde ünlem işareti çıkıyor.kullanılan rom stok son sürüm.musti xda ya bi sorarmisin kardeşim.neden yapar acaba.yoksa bataryanin mi değişmesi lâzım.

Birde abi battery hd pro indirip batarya durumuna bakın,full şarj edip bataryayı kalibre edin bu program ile.Pilin durumu iyi mi kötü mü program gösteriyo.Büyük ihtimal pilde problem var
  • Desire s konusunda da birisi bu sorunla karşılaşmış.servise göndermis.pil hariç cihazın boardini değiştirmişler.ama sorun yine devam etmiş.sonra vatandaş pili değiştirmiş.sorun çözülmüş
    Sanırım pildeki voltajla alakalı bir problem.yani pil pert olmuş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şazenuş -- 31 Mayıs 2012; 14:11:24 >
  • quote:

şazenuş bahsettiğin simgeyi zip halindeki romu kurcalarken gördüm ikonları değiştirmek istemiştim gri içerisinde ünlem olan simge 'stat_sys_battery_unknown.png' sistem bataryanın durumunu algılayamıyor, batarya istatistiklerini sildiyseniz yapabilir ve cihaz pil bitip kapanana kadar kullanmasın,bende stok rom yukluyken makina kapanan kadar kullanıp artık hiç açılmaz hale geldikten sonra şarja takınca aynı olay olmuştu ve birşey farkettim makinayı şarja takınca kırmızı led ışığı yaınp sönüyor sanırım makina kendini açmaya çalışıyor ve açamayınca böyle bir durum olşuyor... ben artık makina kapanınca tekrar tekrar açıp artık hiç açılamaz hale getirmeden şarja takıyorum ve böyle birşey olmuyor bunlar benim gözlemlediklerim bende işe yaradı sizde yararmı bilmem

• Batarya full dolu iken birden cihaz kapanıyor.açılınca o acaip simge çıkıyor.sanırım batarya değişmesi lâzım.
  • Android Revolution HD 3.0.0 çıktı

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1342291
  • evet beklenen geldi

[ROM][*NEW*] |May 31| Energy™ -.¸¸.·´¯ ICS + Sense 3.6 leaked ROM ¯´·.¸¸. -

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362759

• yamur gibi room yağıyor

[ROM]CapRomCE FINAL |Base - 2.14 TMO| ICS 4.0.3 | 06/01/2012 | AROMA

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1624433
  • Romlarin gorsel olarak birbirinden hic farki yok bizi etlileyen.tek faktor yogun kullanimda bataryanin bir gun gitmesi o yuzden ona odaklandim sadece.. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Romlarin gorsel olarak birbirinden hic farki yok bizi etlileyen.tek faktor yogun kullanimda bataryanin bir gun gitmesi o yuzden ona odaklandim sadece.. :))

Hocam ne diyosun batarya konusunda1 günü çıkarıyo musun?Capromun yeni versiyonunu denemeni tavsiye ederim.Hızı 1.2 ghz çekmişler.Buda bataryadan kazanmamızı sağlamış.Performansı 1.5 ile aynı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Romlarin gorsel olarak birbirinden hic farki yok bizi etlileyen.tek faktor yogun kullanimda bataryanin bir gun gitmesi o yuzden ona odaklandim sadece.. :))

Hocam ne diyosun batarya konusunda1 günü çıkarıyo musun?Capromun yeni versiyonunu denemeni tavsiye ederim.Hızı 1.2 ghz çekmişler.Buda bataryadan kazanmamızı sağlamış.Performansı 1.5 ile aynı

musti senselimi kurdun romu işlemciyi istediğin zaman 1.5 e kernel flashlamadan çıkarabiliyormusun?

• Evet hocam şu an capromu(sense li versiyon) kullanıyorum.işlemci 1.2 ghz da max değeri.Deamond controls den istediğiniz şekilde min-max(1.5 e kadar) değerleri girip uygulayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 1 Haziran 2012; 14:00:25 >
  • quote:

Evet hocam şu an capromu(sense li versiyon) kullanıyorum.işlemci 1.2 ghz da max değeri.Deamond controls den istediğiniz şekilde min-max(1.5 e kadar) değerleri girip uygulayabilirsiniz

musti bir ricam olacak, bu romu (SuperSayain1.0) yapan eleman(EclipzeRemix) 2.14.531.1 radio kullanmış bunu ben 2.14.531.3 radio ile flashlasam yeterli olurmu diye bir pm atarmısın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mizann

quote:

Evet hocam şu an capromu(sense li versiyon) kullanıyorum.işlemci 1.2 ghz da max değeri.Deamond controls den istediğiniz şekilde min-max(1.5 e kadar) değerleri girip uygulayabilirsiniz

musti bir ricam olacak, bu romu (SuperSayain1.0) yapan eleman(EclipzeRemix) 2.14.531.1 radio kullanmış bunu ben 2.14.531.3 radio ile flashlasam yeterli olurmu diye bir pm atarmısın....

Tamam abi ama radio flashlaman için s-off olman gerekiyo biliyosundur.S-off olup cmd ekranından fastboot radio komutunu yazarsan olur ama sadece radio yu flashlamış olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 1 Haziran 2012; 17:00:48 >
  • Arkadaşlar artı bataryanın full dolduğunu anlamak için marketten "currentwidget" adlı uygulamayı indirin ve widget olarak kullanın bataryam %100 ve yeşil led ışığı yandığı halde widgetta bana hala 60 mA gösteriyodu.Bizim bataryayı full doldurmamız için burada görmemiz gereken değer " 0 mA " imiş.Bu şekilde şarj edince batarya %100den hemen %95 lere düşmüyor

Currentwidget ın ayarlarına girip log kayıtlarını tutması için ayar yapabilirsiniz bu şekilde bataryayı hangi uygulama ne kadar götürüyor görebilir ve çok şarj yiyen uygulamalara çözümler üretebilirsiniz.
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26753670&postcount=20

The Amaze Bible Thread bu konunun başlığı altında battery tricks e göz gezdirebilirsiniz.Batarya ile ilgili püf noktalar belirtilmiş.
    https://docs.google.com/document/d/1Tc0pkeQkPpjvczKmYtxXpYoCeVZwa-E_iDtKBuAC9jc/edit?pli=1#heading=h.dri0d8bf2z6d

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.