Şimdi Ara

HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
1
Favori
15.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet musti bir deneyeyim dedim cihazı relock yaptım ama malesef radio yu flashlayamadım .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mizann

evet musti bir deneyeyim dedim cihazı relock yaptım ama malesef radio yu flashlayamadım .....

Radio flashlamak için s-off olmak gerekiyor hocam.Onu denemek yerine yeni yayınlanan romları deneyin derim.Ben caprom u deneyebilirsiniz.Bu akşamı beklerseniz R-M-S yeni versiyonu yayınlıcak V8 gelicek onu kullanabilirsiniz.Bu bahsettiğim romların hepsi en son ics sürümüne sahip.Ayrıca caprom da batarya ömrü için bazı ek düzenlemeler getirmişler.Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 1 Haziran 2012; 17:56:43 >
  • ics 4,0 sense 3,6 orjinal surumun yada en son orjinal surumun torrent linki varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 1 Haziran 2012; 19:59:44 >
  • RMS_Quick-sense [7.0] nın 8 geliyor arkadaşlar şunan 7sini kullanıyorum çok çok başarılı 8 ise mükenmel olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilek -- 1 Haziran 2012; 21:11:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti95

quote:

evet musti bir deneyeyim dedim cihazı relock yaptım ama malesef radio yu flashlayamadım .....

Radio flashlamak için s-off olmak gerekiyor hocam.Onu denemek yerine yeni yayınlanan romları deneyin derim.Ben caprom u deneyebilirsiniz.Bu akşamı beklerseniz R-M-S yeni versiyonu yayınlıcak V8 gelicek onu kullanabilirsiniz.Bu bahsettiğim romların hepsi en son ics sürümüne sahip.Ayrıca caprom da batarya ömrü için bazı ek düzenlemeler getirmişler.Tavsiye ederim.

capromu denedim kaldırdım, herşey iyi güzel ama senseyi bozdukları zaman o romu kullanmıyorum sense kullanıyorsam ekran kilidindeki halka olacak halkayı bırakınca ekranlar şöyle bir dönerek gelecek

• Sense 4 te ekran kilit eKranından sonra dönerek gelmiyor bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Sense 4 te ekran kilit eKranından sonra dönerek gelmiyor bilginiz olsun

• işet bu beeee dedirten rom

[ROM][*NEW*] |Jun 4| Energy™ -.¸¸.·´¯ ICS 4.0.3 Tweaks / Beats / Blue ¯´·.¸¸. -

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362759

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilek -- 4 Haziran 2012; 8:50:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilek

işet bu beeee dedirten rom

Neler var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

quote:

herşey var üsdat çok stabil power tuşlayınca istedigin herşeyi yapıyorsun herşeyi eklemiş ses kalitesi mütiş görsellik desen öyle hız enerji tasarufu halen test aşamasındayım çok hoşuma gitti bu kerata

• quote:

quote:

quote:

herşey var üsdat çok stabil power tuşlayınca istedigin herşeyi yapıyorsun herşeyi eklemiş ses kalitesi mütiş görsellik desen öyle hız enerji tasarufu halen test aşamasındayım çok hoşuma gitti bu kerata

bilek kardes....gorev yoneticisinden bakıp bostaki bellek miktarını söyleyebilirmisin???ve eski energy rom'larındaki wifi problemi vs gibi sorunlar yine varmı??( yani wifi'nin çalısır hale gelmesi için) + radio sürümü kaç , güncelmi? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: WinKy

quote:

quote:

quote:

bilek kardes....gorev yoneticisinden bakıp bostaki bellek miktarını söyleyebilirmisin???ve eski energy rom'larındaki wifi problemi vs gibi sorunlar yine varmı??( yani wifi'nin çalısır hale gelmesi için) + radio sürümü kaç , güncelmi? Teşekkürler.

Kardes ben romu cok begendim bendeki bosta ram 500 mb civari....

• quote:

Orijinalden alıntı: WinKy

quote:

quote:

quote:

rem boş 520 mb diger birleşenlerde hiç bir sorun yok

• Bilek dostum niyetimi bozdurdun gene.Energy romu indiriyorum bakalım
  • quote:

Bilek dostum niyetimi bozdurdun gene.Energy romu indiriyorum bakalım

Musti energy rom kurdum ama bunun browser capromdaki gibi degil capromdaki browser'ı nasi yukleyebilirim....+ mesajda ayni bunuda degistirmem gerek.

Datalarini upload edip link verebilrmisin....

• marketten ics browser diye aratıp indirebilirsin
  • Energy roma beats eklenmis ama ses seviyesi dusuk supersayain1 kullaniyordum ayni muzik ayni kulaklikla daha fazla ses vardi.........
  • quote:

marketten ics browser diye aratıp indirebilirsin

Musti bi problem daha var mesela mesajlari alinti yapicaz saydamlikdan alinti yazisi zor gozukuyor bunu duzetmenin bi yolu varmi?? Programida , tellin ayarlarinida kurcaladim ama bulamadim.... :SS

• quote:

Energy roma beats eklenmis ama ses seviyesi dusuk supersayain1 kullaniyordum ayni muzik ayni kulaklikla daha fazla ses vardi.........

Mizann kardes SRS ile sol altta Tone var kapatip denemeni önerebilirim.

• R.M.S rom ile ilgilenen arkadaşlar varsa 8 versiyonu çıktı.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1678745
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.