Şimdi Ara

HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
1
Favori
15.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu son surum ics lerde set dns ile 3g dns leri degistiremiyorum bilgisi olan varmi.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mizann

Arkadaslar bu son surum ics lerde set dns ile 3g dns leri degistiremiyorum bilgisi olan varmi.....

3g de hiç değişmiyor diye biliyorum.
  • Adini energy Rom koymuslar AMA hayTimda bu kadar hizli batarya tuketen Rom gormwdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Adini energy Rom koymuslar AMA hayTimda bu kadar hizli batarya tuketen Rom gormwdim

Hocam aynen energy nin son sürümünde acayip hızlı gidiyo batarya bende de.O yüzden caprom daha iyi şu an benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti95

quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Adini energy Rom koymuslar AMA hayTimda bu kadar hizli batarya tuketen Rom gormwdim

Hocam aynen energy nin son sürümünde acayip hızlı gidiyo batarya bende de.O yüzden caprom daha iyi şu an benim için

selam üsdatlar evet yaklaşık 3 gündür kullanıyorum resmen emiyor CapRomCE'ye geri döndüm ne varsa gine bu romda var

• quote:

quote:

Arkadaslar bu son surum ics lerde set dns ile 3g dns leri degistiremiyorum bilgisi olan varmi.....

3g de hiç değişmiyor diye biliyorum.

gingerbread romlarda set dns ile 3g de dns değiştirilebiliyordu ics romlar IPv6 protokolü kullanıyormuş bu yuzden çalışmıyormuş(marketteki kullanıcı yorumları bu şekilde).
  • yardım lütfen .... arkadaslar telefona güncelleme gelmiş güncelle diyorum kapanıyor ve X isaretin de takılıyor saatlerce nedir durumu tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanu

yardım lütfen .... arkadaslar telefona güncelleme gelmiş güncelle diyorum kapanıyor ve X isaretin de takılıyor saatlerce nedir durumu tesekkürler

Hocam bataryanız full dolu olsun.Güncellemeyi kabul edin daha sonra systemupdate diycek ve yüzde şeklinde dolucak.Sonrada güncellemeyi yüklemek isteyip istemediğinizi sorucak.Sizde kabul edip cihaz tekrar açılacak ve siyah ekranda yeşil ok işareti ile yükleme yapıldığını görüceksiniz.Buradaki işlemler 20-25 dk kadar sürücek ve cihaz tekrar açıldığında ics sürümünüz yüklenmiş olacak

• cevabı için teşekkürler sorunda orada zaten kabul ediyorum kapanıyor siyah bir ekransa yeşil bir x işsareti çıkıyor ve takılıyor sonra pili söküp takıyorum tabiki
  • quote:

cevabı için teşekkürler sorunda orada zaten kabul ediyorum kapanıyor siyah bir ekransa yeşil bir x işsareti çıkıyor ve takılıyor sonra pili söküp takıyorum tabiki

Hocam yükleme işlemini gerçekleştiriyordur.Cihaza hiç ellemeyin 20-25 dk kendi halinde kalsın
  • quote:

yardım lütfen .... arkadaslar telefona güncelleme gelmiş güncelle diyorum kapanıyor ve X isaretin de takılıyor saatlerce nedir durumu tesekkürler

Musti nin soyledigi sekilde olmasi gerek fakat sen cihazi root yapip recovery i degistirdiysen orjinal hale donmen gerekiyor...
  • quote:

quote:

Musti nin soyledigi sekilde olmasi gerek fakat sen cihazi root yapip recovery i degistirdiysen orjinal hale donmen gerekiyor...

Hocam güncellemeyi otomatik aldıysa cihaz orjinaldir istisna bir durum yoksa
    Bu arada rom olarak ne kullanıyorsunuz.Ben energy rom beğenmedim bu sefer.Hem teması olsun hem batarya ömrü açısından.Şu an supersayain2 kullanıyorum.Şarjından memnunum.Sürüm olarak 2.14.531.1 kullanmasına rağmen daha iktisatlı bir rom.Bu hafta içinde 2.14.531.3 en son sürüm gelicek.Son sürümle beraber şarjı daha iyi olur gibime geliyor.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1673609

• quote:

quote:

quote:

Hocam güncellemeyi otomatik aldıysa cihaz orjinaldir istisna bir durum yoksa
    Bu arada rom olarak ne kullanıyorsunuz.Ben energy rom beğenmedim bu sefer.Hem teması olsun hem batarya ömrü açısından.Şu an supersayain2 kullanıyorum.Şarjından memnunum.Sürüm olarak 2.14.531.1 kullanmasına rağmen daha iktisatlı bir rom.Bu hafta içinde 2.14.531.3 en son sürüm gelicek.Son sürümle beraber şarjı daha iyi olur gibime geliyor.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1673609

Musti bir ara bende desire s vardi cihazin bootloader kilidini acmistim sadece osekilde guncellemeyi gorup indiriyordu ama kuruluma gelince duruyordu belki arkadastakide boyle bir durumdur diye yazdim bende suan energy kullaniyorum ama egisturecem supersayain1 kullaniyordum fena degildi son surum baseband eklerse onu kullanacam ve rms nin 8 versiyonunu bekliyorum onuda deneyecem heriki romdan istedigimi bulamazsam romlari editleme cabasina girisecem

• Onu bilmiyordum hocam.İstisnalar olabiliyor demekkiBen supersayainin temasını çok beğendim hayet güzel ve seri olmnuş ayrıca ekran dönerek geliyorBeklemedeyiz.
  • selamlar root lu olduğunu nasıl anlarız ben cihazı yılbaşında aldım 2 haftalıktı acemiyim bu konuda
  • sabaha kadar x seklin de kaldı denedim

• quote:

sabaha kadar x seklin de kaldı denedim

Hocam cihazı kapatın ve bataryasını söküp takın sonrada ses kısma tuşuna ve yukarıdaki teli açma tuşuna aynı anda basın ve 5-6 sn bekleyin.Cihaz bootloader ekranında açılacak.Beyaz ekranda 3 tane yeşil android görüceksiniz.En tepede pembe yada kırmızı olarak unlocked mu yazıyor yoksa locked(relock da yazabilir) orada ne yazdığını bizle paylaşabilirseniz sorununuza daha net yanıt verebiliriz
  • unlocket yazıyor
  • quote:

unlocket yazıyor

p.m Hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 9 Haziran 2012; 0:52:28 >
  • Evet arkadaşlar sense 4.0 olan bir rom daha geldi.Bu romda sense 4.0 tema değil bizzat birebir saf sense 4.0 müşDaha beta aşamasında ama gsm-wifi çalışıyor.En önemli kısımda bunların çalışması idi.Diğerleri hallolucak türden.

[ROM][BETA] FastAmaze4 ICS with Sense 4.0
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=27398867#post27398867

WORKING:
    Çalışan uygulamalar
    - GSM.
    - Bluetooth.
    - Wifi.
    - GPS (needs testing).

NOT WORKING:
    Şimdilik çalışmayan uygulamalar.
    - NFC
    - Cannot select 4G manually.
    - Data not working.
    - Lots of things

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.