Şimdi Ara

HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
1
Favori
15.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musti95

Evet arkadaşlar sense 4.0 olan bir rom daha geldi.Bu romda sense 4.0 tema değil bizzat birebir saf sense 4.0 müşDaha beta aşamasında ama gsm-wifi çalışıyor.En önemli kısımda bunların çalışması idi.Diğerleri hallolucak türden.

[ROM][BETA] FastAmaze4 ICS with Sense 4.0
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=27398867#post27398867

WORKING:
    Çalışan uygulamalar
    - GSM.
    - Bluetooth.
    - Wifi.
    - GPS (needs testing).

NOT WORKING:
    Şimdilik çalışmayan uygulamalar.
    - NFC
    - Cannot select 4G manually.
    - Data not working.
    - Lots of things

evet denedim sim kart görüyor ama çalışmıyor bunuda bot.img ile hallederler tahminimce çok seri ve mükmmel çalışıyor bu arada diger foksiyonlar

/>
    [ROM][15.JUN.12]Nightmare Sense | Sense 4.0 | Team Nightmare | 1.0

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1664128

• Aops speed romdu heralde v.5 deniyorum biR gun gitti sarji normal kullanimda....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Aops speed romdu heralde v.5 deniyorum biR gun gitti sarji normal kullanimda....

Hocam sizde 1 gün gittiyse bu rom tamamdır o zaman
  • Sorma musti en taktigim ayrinti cok onemli aga teli verimli kullanamiyorumki korkudan. Resin ekledim yanlis yapmadiysam tam birgune yakin gitti...
  • Hocam resim yüklenmemişSevindim sizin adınıza.Ayrıca xda forumda bazı orjinal bataryaların fabrikadan çıkarken hatalı olabileceklerini yazmışlar bu yüzdende bazı kullanıcılarda bataryanın diğerlerine göre çabuk bitmesine neden oluyormuş.Anker markalı bataryayı çok methediyorlar.Dilerseniz bun bataryayı alıp deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilek

quote:

Evet arkadaşlar sense 4.0 olan bir rom daha geldi.Bu romda sense 4.0 tema değil bizzat birebir saf sense 4.0 müşDaha beta aşamasında ama gsm-wifi çalışıyor.En önemli kısımda bunların çalışması idi.Diğerleri hallolucak türden.

WORKING:
    Çalışan uygulamalar
    - GSM.
    - Bluetooth.
    - Wifi.
    - GPS (needs testing).

NOT WORKING:
    - NFC
    - Data not working.
    - Lots of things

evet denedim sim kart görüyor ama çalışmıyor bunuda bot.img ile hallederler tahminimce çok seri ve mükmmel çalışıyor bu arada diger foksiyonlar

/>
    [ROM][15.JUN.12]Nightmare Sense | Sense 4.0 | Team Nightmare | 1.0

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1664128

bu adamlar sense 4 romu yaparken ilk yukledikleri videoda ekran kilidini açınca ekranlar dönerek geliyordu ve işlevler çok hızlıydı şimdikinde işlevler yavaşlamış... bu dönme meselesi takıntı oldu bende sonunda kendim çözecem dönme işini

• quote:

WORKING:
    Çalışan uygulamalar
    - GSM.
    - Bluetooth.
    - Wifi.
    - GPS (needs testing).

NOT WORKING:
    - NFC
    - Data not working.
    - Lots of things

musti rica etsem bunu yapan adama sorarmısın ekranın dönme işlemini yapmak için Rosie.apk da nereleri editlemeliyim

• quote:

Hocam resim yüklenmemişSevindim sizin adınıza.Ayrıca xda forumda bazı orjinal bataryaların fabrikadan çıkarken hatalı olabileceklerini yazmışlar bu yüzdende bazı kullanıcılarda bataryanın diğerlerine göre çabuk bitmesine neden oluyormuş.Anker markalı bataryayı çok methediyorlar.Dilerseniz bun bataryayı alıp deneyebilirsiniz.

dostum çok saol bu bataryahttp://www.amazon.com/Anker-1900mAh-Battery-Shooter-BG58100/dp/B0053EYBNK burda amazonda var burdan direk kredi kartı ile alınabiliyor mu acaba daha önce deneyen var mı alsam sorunsuz gelir mi ki ?

• Arkadaşlar müthiş bir uygulama

İndirdiğimiz oyunların,uygulamaların büyük data dosyalarını micro sd kartımıza atıp,çalıştırmaya yarıyor

http://forum.donanimhaber.com/m_61428840/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61428840

Forumda TheRecRuiT123 arkadaşımızın anlatımı ile sorunsuz bir şekilde kurdum programı ve Nova 3(2gb data) -Max Payne(1.5gb data)-Fifa 2012(1.5 gbdata) oyunlarının data dosyalarını anlatımdaki gibi micro sd kartıma kopyaladım ve sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım.Telefonun kendi hafızasını rahatlatmak için müthiş bir çözüm.Tekrar teşekkür ederim TheRecRuiT123 arkadaşımıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 15 Haziran 2012; 18:21:09 >

• quote:

quote:

Hocam resim yüklenmemişSevindim sizin adınıza.Ayrıca xda forumda bazı orjinal bataryaların fabrikadan çıkarken hatalı olabileceklerini yazmışlar bu yüzdende bazı kullanıcılarda bataryanın diğerlerine göre çabuk bitmesine neden oluyormuş.Anker markalı bataryayı çok methediyorlar.Dilerseniz bun bataryayı alıp deneyebilirsiniz.

dostum çok saol bu bataryahttp://www.amazon.com/Anker-1900mAh-Battery-Shooter-BG58100/dp/B0053EYBNK burda amazonda var burdan direk kredi kartı ile alınabiliyor mu acaba daha önce deneyen var mı alsam sorunsuz gelir mi ki ?

Hocam burdan sadece abd içine sanırım kargo olayı.Ebayden bakabilirsiniz

• Bu sense 4 lu rom gorev yoneticisie baktinjzmi hic arka plan islem sinirini 2 yaptigim halde ne var ne yokarka planda aciyo bende diyorum neden kasiyor bu varmi bi yolu yoksa betami diceZ :)

• quote:

Bu sense 4 lu rom gorev yoneticisie baktinjzmi hic arka plan islem sinirini 2 yaptigim halde ne var ne yokarka planda aciyo bende diyorum neden kasiyor bu varmi bi yolu yoksa betami diceZ :)

Hocam beta olduğu içindir
  • yüklemeyin o romu benimde böyle bir sıkıntım var işte romu yükledim mi tekrar baska yüklemem için net bulmam gerekiyor müsait olamıyorum iki gündür rom değişcem değişemedim :D
  • quote:

yüklemeyin o romu benimde böyle bir sıkıntım var işte romu yükledim mi tekrar baska yüklemem için net bulmam gerekiyor müsait olamıyorum iki gündür rom değişcem değişemedim :D

Ne güzel rahat rahat test edebiliyosunuz romları.Sense 4.0 da şarjı nasıl gidiyo hocam?
  • quote:

quote:

yüklemeyin o romu benimde böyle bir sıkıntım var işte romu yükledim mi tekrar baska yüklemem için net bulmam gerekiyor müsait olamıyorum iki gündür rom değişcem değişemedim :D

Ne güzel rahat rahat test edebiliyosunuz romları.Sense 4.0 da şarjı nasıl gidiyo hocam?

valla musti hani çok iyide değil kötüde arada gidiyor fakat bu şu anlık için yerinde tespit olmicak çünkü çok saçma çalışıyor şu anda kamerada olsun menü geçişlerinde felan çok saçmalıyor ekran karşıyor tepki vermiyor felan daha bir sürü hata yani bu hatalarda bütün programlar çalışıyor bide görev yöneticisine girdim hepsi açık kapatınca gene açılıyor yani stabil değil ya o yüzden şarja da güven olmaz bence... final sürüme kadar beklemek en iyisi :)

• Eyvallah hocam.Bu arada yurtdışından getirilen her cihaz için devlet 100 tl harç parası getirmiş.Geçmiş olsun herkese.Yurtdışında cihaz alıcak arkadaşların bunu gözününde bulundursunlar
  • quote:

Eyvallah hocam.Bu arada yurtdışından getirilen her cihaz için devlet 100 tl harç parası getirmiş.Geçmiş olsun herkese.Yurtdışında cihaz alıcak arkadaşların bunu gözününde bulundursunlar

memleketi sattılar doymadılar gözlerini bu sektöre diktiler yazıklar olsun

Her Millet Hakettiği Şekilde Yönetilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilek

quote:

Eyvallah hocam.Bu arada yurtdışından getirilen her cihaz için devlet 100 tl harç parası getirmiş.Geçmiş olsun herkese.Yurtdışında cihaz alıcak arkadaşların bunu gözününde bulundursunlar

memleketi sattılar doymadılar gözlerini bu sektöre diktiler yazıklar olsun

Her Millet Hakettiği Şekilde Yönetilir

Herkes halinden memnun.ne istir anlamadim arkadas.bu ne afyondur boyle etkisi 10 yildir gecmedi

• Devletin hukumetin yaptigi en buyuk hata bu yuzden kaybbediyor ve insanlarin nefretini kazaniyor... Devlet tabiki bizim verdigimiz vergilerle bize hizmet sagliyorlar vergilerimizle huzur icinde kalmamiz saglaniyor ama gel gorki devlet aciklarini kapatmak icin milletin vermesi gerekenden daha cok almaya calismak yaptiklari hatalardan birisi... Zaten telefonda almasi gereken vergilerden fazlasini aliyor bide boyle sacma bir vergiyle insanlari lanet ettiriyorlar sonra bunu yaptik sunu yaptik milli gelir su kadar artti bu kadar artti derler ama bu kadar yeni vergi koyduk cebinize koydigumuz 100 lirayida su sekilde aldik size ugrascak zevk birakmadik demezler ama farkli uretici kay naklar aramakransa vatandastan nasil farkli yollarla vergi aliriz arayisi icine girerler...

• bence burada hükümet vatandaştan 100 TL daha koparmak peşinde değil; ithalatın önünü kesmek için yapıyorlar. Kendimde dahil biz Türkler olarak çok sık telefon yeniliyoruz ve de dışarıya döviz çıkışına sebep oluyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.