Şimdi Ara

HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
1
Favori
15.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emin2844

bence burada hükümet vatandaştan 100 TL daha koparmak peşinde değil; ithalatın önünü kesmek için yapıyorlar. Kendimde dahil biz Türkler olarak çok sık telefon yeniliyoruz ve de dışarıya döviz çıkışına sebep oluyoruz.

Dostum ithalatin onunu keamekten kasitla neyi kastediyorsun anlamadim ama cunku bildigim kadari Ile tum telefonlar ithal zaten ve turkiyede telefon pazari ekonomiye cok buyuk katki sagliyor burda devletin baska bir amaci olmasi sart ithalati azaltarak turkiyede uretilen hangi telefondan bahsediyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin2844

bence burada hükümet vatandaştan 100 TL daha koparmak peşinde değil; ithalatın önünü kesmek için yapıyorlar. Kendimde dahil biz Türkler olarak çok sık telefon yeniliyoruz ve de dışarıya döviz çıkışına sebep oluyoruz.

Hocam diyelim ithalatın önüne geçmek istiyor,kaçakcılığın önüne geçmek istiyor eyvallah ama bunu bu şekilde yapmak yerine halihazırda teknoloji marketlerinde satılan cihazlarda ki vergi oranını düşürse dışarıda 500 euro olan cihaz için benden 2000 tl yerine 1600 tl alsa ve iç piyasayı teşvik etse daha doğru olmaz mı?Daha kolay bir şekilde kaçakcılığın önüne geçer insanları kayıtlı cihaz almaya teşvik eder ve eminimki şu an satılan elektronik,cep telefonundan daha fazla satar ve kar eder.

Ama bizim devletimizin bizden aldığı vergiler yetmediği gibi dışarıdan gelen her cihaz içinde vergi almasını ben haklı görmüyorum.Sen zaten içeride haddinden fazla vergi alıyorsun,üstüne bir de bu kaymağı oluyor.Açıkcası ben bunu fırsat avcılığı olarak görüyorum.Daha söylemek istediğim çok şey var ama burası yeri ve zamanı değil.

Demem o ki hiç kimse bu harç olayını bana haklı bir yanını gösteremez.Sen kaçakcılığın önüne geçmek istiyorsan iç pazarı teşvik edersin ötv,kdv makul seviyelere indirirsin firmaların fahiş kar koymalarına engel olup vatandaşın cebini düşünürsen bu ülkenin vatandaşı da karşılığını fazlasıyla verir.Zaten benim milletim teknolojiyi seven,sürekli güncel kalan bi millet o yüzden iç pazarı teşvik etmenin daha akıllıca bir yöntem olacağını düşünüyorum.

Edit:imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 18 Haziran 2012; 22:22:03 >

• Kaldiki ilk satis fiyati 2100 lira gibi fais fiyattan satisa sunulan iphone su anda 1500 liranin bile altinda satiliyor ben burdan anliyorumki bu fiyatla bile kar elde edebiliyorsa ilk basta alanlari keriz yerine koymuslar boylelikle musti hakli isterse devlet farkli uygulama yapardi ama firsatcilik yapmayi tercih etti diyorym

• Arkadaşlar merhaba bende de bu telefondan var ama RAM ROM larla aram iyi olmadığı için anlamadigimdan desem daha doğru olur bu 4.0 filan yüklü değil bende çok memnunum telefonumdan işimi fazlası ile görüyor yalnız şarj çok çabuk bitiyor hemde inanılmaz çabuk ve birde telefon kapalı iken şarj olmuyor neden acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. iyi forumlar.

• Bende ilk htc mi aldigim zaman bende anlamazdim ilgi meselesi telefon kapali iken sarj olmasi lazim bazen tamamen bittiginde yapiyor AMA bu seferde iyice kendine felene kadar olur sonra devam edwr turuncu isik yanmaya...

• energy yeni versiyonu deneyen var mı great battery life diye büyük büyük yazmışlar belki bi halt becermişlerdir :D bi zahmet biri dnesin yaa..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362759
  • bu arda aops rom için batarya süresi normal kullanımda...

HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI...
  • http://img5.ressim.net/out.php/i5822906_imag0001-jpg

buda panaromik resim çekimine örnek kendi çekimimdir hayet başarılı gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

http://img5.ressim.net/out.php/i5822906_imag0001-jpg

buda panaromik resim çekimine örnek kendi çekimimdir hayet başarılı gibi :)

hocam daha ne olsun :) 10 numara olmus.birde marketten pixlermatic var instagrampop gibi ama bence instagramdan daha başarılı bir foto editor uygulamasi tavsiye ederim.

• quote:

energy yeni versiyonu deneyen var mı great battery life diye büyük büyük yazmışlar belki bi halt becermişlerdir :D bi zahmet biri dnesin yaa..

evet denedim batarya baya fark ettirdi ve tüm uygulamalar seri ve stabil çalışıyor bununla sense 4 kadar giderim ben tavsiye edilir.

• Eyvallah dostum bende vaktim olunca denicem bakalım.bu arada yeni fotolar eklcem eve dönünce cihazin foto kalitesine bir kez daha hayran kaldım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: bilek

quote:

energy yeni versiyonu deneyen var mı great battery life diye büyük büyük yazmışlar belki bi halt becermişlerdir :D bi zahmet biri dnesin yaa..

evet denedim batarya baya fark ettirdi ve tüm uygulamalar seri ve stabil çalışıyor bununla sense 4 kadar giderim ben tavsiye edilir.

Bilek kardeş herşey iyi hoş güzel demissin ama öğrenmem gereken bişey var telefondan çok muzik dinleyen biri olarak bazı romlarin ses çıkışı düşük oluyo biliyosun energy rom bi önceki sürümde caprom a göre dusukdu,bunda ses olayı ne durumda ses yüksek mi düşük mu acaba....bunun hakkında bilgi verebilirsen sevinirim.

Teşekkürler.Selametle.

• quote:

Orijinalden alıntı: WinKy

quote:

Orijinalden alıntı: bilek

quote:

Bilek kardeş herşey iyi hoş güzel demissin ama öğrenmem gereken bişey var telefondan çok muzik dinleyen biri olarak bazı romlarin ses çıkışı düşük oluyo biliyosun energy rom bi önceki sürümde caprom a göre dusukdu,bunda ses olayı ne durumda ses yüksek mi düşük mu acaba....bunun hakkında bilgi verebilirsen sevinirim.

Teşekkürler.Selametle.

bu romda ses mütiş derecede yüksek (cap romdan daha yüksek )

•  HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI...

Resimlerde hiç bir oynama yoktur

•  HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI...

• konu durmuş ya hu.yeni rom yok mu.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1623184

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şazenuş -- 4 Temmuz 2012; 20:52:44 >
  • htc amaze telefonumun internet ağı çalışmıyor ücretiyle yazılım atabilecek arkadas varmı acil.... orjinal yazılım
  • Kendin yaparsin ne var onda.ics de ayarlari manuel yapacaksin.

• wifi hiç görmüyor
  • Hard format at.modemde bir sorun yok dimi.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.