Şimdi Ara

HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
1
Favori
15.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonum aada bir kapanıyor neden acaba? ve birde şuan en son kullanılan en sağlıklı hem şarj yönünden hemde bütün işlevlerinin çalıştığı kesinlikle tavsiye edilecek rom hangisi acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdicle

arkadaşlar telefonum aada bir kapanıyor neden acaba? ve birde şuan en son kullanılan en sağlıklı hem şarj yönünden hemde bütün işlevlerinin çalıştığı kesinlikle tavsiye edilecek rom hangisi acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim? şimdiden teşekkürler

Hocam rms 7.0 rom var.Ben bunu kullanıyorum.Şarj yönünden iyi.Ama şarj olarak en iyisi final sürüm ics.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim peki bunları nasıl ve nerden indirebilirm yardımcı olursan çok sevinirim link filan varsa ikisini de deneyeyim bakalım.
  • selam arkadaslar bu ne sessizlik ''kuzuların sessizliği'' yahu arkadaslar wifi calling kullanabilen biri varmı aramızda yoksada neden kullanamıyoruz.......
  • slm arkadaslar bir salaklık yaptım :D htc amazemi satıp iphone 4s aldım pişmanmısın derseniz evet pişmanım nedenlerini sayayım...

4s çok güzel akıcı menü ve sorunsuz işletim sistemi abartmıyorum çok iyi giden bataryası ve kullanışı on numara :)

ama iki tane bozulmaya müsait sık sık kullandığınız tuşu ve küçük ekranı flash calıstırmıyor buda insanı deli ediyor... ama şunu sölim arkadaşlar bir çok programda uygulamada androidden daha stabil ve güzel calısıyor ben sahibinden uygulamasını androidde doğru duzgün kullanamazken iphonede çok zevkli diyebilirim... ama ekran ufak kamerası berbat kamera ile gece cekimlerini unutun amaze ile gece çektikleriniz sıfır ışıkta çektiğim resimler 4s in gündüz çektiği ile eşdeğer... kamerada hiç ayar efekt yok anasını satim... bide amaze ile evin salonunda 20 tane wifi buluyorum iphone ile 3 tane nedenmiş iphone verimsiz ağları otomatik göstermiyormuş saçmalıkk, ama kullanımı çok pratik diyebilirim... amazeyi arıyorum video izlerken gazete okurken nette gezerken felan bu gidişle dönerim zaten :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mizann

selam arkadaslar bu ne sessizlik ''kuzuların sessizliği'' yahu arkadaslar wifi calling kullanabilen biri varmı aramızda yoksada neden kullanamıyoruz.......

sıcak çarptı ondandır wifi calling kullanmıyorum gerek duymadım duyunca yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

slm arkadaslar bir salaklık yaptım :D htc amazemi satıp iphone 4s aldım pişmanmısın derseniz evet pişmanım nedenlerini sayayım...

4s çok güzel akıcı menü ve sorunsuz işletim sistemi abartmıyorum çok iyi giden bataryası ve kullanışı on numara :)

ama iki tane bozulmaya müsait sık sık kullandığınız tuşu ve küçük ekranı flash calıstırmıyor buda insanı deli ediyor... ama şunu sölim arkadaşlar bir çok programda uygulamada androidden daha stabil ve güzel calısıyor ben sahibinden uygulamasını androidde doğru duzgün kullanamazken iphonede çok zevkli diyebilirim... ama ekran ufak kamerası berbat kamera ile gece cekimlerini unutun amaze ile gece çektikleriniz sıfır ışıkta çektiğim resimler 4s in gündüz çektiği ile eşdeğer... kamerada hiç ayar efekt yok anasını satim... bide amaze ile evin salonunda 20 tane wifi buluyorum iphone ile 3 tane nedenmiş iphone verimsiz ağları otomatik göstermiyormuş saçmalıkk, ama kullanımı çok pratik diyebilirim... amazeyi arıyorum video izlerken gazete okurken nette gezerken felan bu gidişle dönerim zaten :D

hayırlı olsun birazda onu kurcala yahu degişiklik güzeldir

• Bu da RMS 7.0 rom ile tüm gün wifi açık batarya kullanım ve detayları Uzun süredir bu romu kullanıyorum.Hiçbir hata almadım.Bataryayı da en iktisadlı kullanan rom olduğuna karar verdim
     HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI... HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI...  HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 18 Temmuz 2012; 18:15:11 >

• arkadaşlar yanlış anlamayın ama bişey sorucam bende amaze kullandım zaten paylasımlarımdan bilirsiniz... ama bişey sorucam bildiğiniz gibi son olarak 4s aldım ben... amaze de mailleri ekleyebiliyordum ama internet hızım düşük olduğu için mailler genelde 10-15 dakka geç düşüyordu... ama aynı mailler iphone de anında düşüyor... üstelik telefondan yaptığım her işlem aynı anda hotmailde de yapılmış oluyor siliyorum orda da siliniyor... çok güzel bişey bu ama amazede bu varmıydı ya fark eden var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

arkadaşlar yanlış anlamayın ama bişey sorucam bende amaze kullandım zaten paylasımlarımdan bilirsiniz... ama bişey sorucam bildiğiniz gibi son olarak 4s aldım ben... amaze de mailleri ekleyebiliyordum ama internet hızım düşük olduğu için mailler genelde 10-15 dakka geç düşüyordu... ama aynı mailler iphone de anında düşüyor... üstelik telefondan yaptığım her işlem aynı anda hotmailde de yapılmış oluyor siliyorum orda da siliniyor... çok güzel bişey bu ama amazede bu varmıydı ya fark eden var mı ?

Marketteki hotmail programi ayni isi yapiyor caner hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam beyler....

Mesaj yazarken su tahmin olayını bi turlu kapatamadım.Bileniniz varsa yazabilirse sevinirim...Klavyeyi standart secili olarak kullanımda tahmin kapatılmıyo etkisizmis gibi gozukuyo sonuk kalıyo ama tik işaretli durumda, kendim ne tik işaretini koyabiliyorum nede kaldırabiliyorum.Bu durumu duzeltmenin bir yolu varmı, ne yazmaya çalısırsam kafasına gore biseyler tahmin edip bosluk a tıklayınca yada nokta vs koyunca tahmin ettigi kelimeyi kendi basına yazıyo sinir oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinKy

Selam beyler....

Mesaj yazarken su tahmin olayını bi turlu kapatamadım.Bileniniz varsa yazabilirse sevinirim...Klavyeyi standart secili olarak kullanımda tahmin kapatılmıyo etkisizmis gibi gozukuyo sonuk kalıyo ama tik işaretli durumda, kendim ne tik işaretini koyabiliyorum nede kaldırabiliyorum.Bu durumu duzeltmenin bir yolu varmı, ne yazmaya çalısırsam kafasına gore biseyler tahmin edip bosluk a tıklayınca yada nokta vs koyunca tahmin ettigi kelimeyi kendi basına yazıyo sinir oluyorum.

iz klavyeyi kapat ozaman tahmini kapatıp açabilirsin.....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WinKy

Selam beyler....

iz klavyeyi kapat ozaman tahmini kapatıp açabilirsin.....

Oooo süper oldu simdi vallla çok teşekkür ederim Mizann kardes.Alllah razı olsun Çok makbule gecdi.

Teşekkürler.Selametle.

• [Kernel][7/12/12][v0.5a] KozmiKRuby [ICS Sense 3.6/4.0][TUN][OC][Fully Customizable]

selam arkadaşlar bu kernel'i yükledikten sonra telefon roket gibi oldu birde telfon kendine geldi artık herşey dört dörtlük stabil çalışıyor enerji tasarrufu'da başarılı
    [ROM][NEW] Jun 21 Energy™ -.¸¸.·´¯ ICS 4.0.3 Tweaks Beats Blue ¯´·.¸¸. - romun üstüne yükledim mükemmel oldu tafsiye ederim

KozmiKRuby - v0.5a
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1767572

• quote:

Orijinalden alıntı: bilek

[Kernel][7/12/12][v0.5a] KozmiKRuby [ICS Sense 3.6/4.0][TUN][OC][Fully Customizable]

selam arkadaşlar bu kernel'i yükledikten sonra telefon roket gibi oldu birde telfon kendine geldi artık herşey dört dörtlük stabil çalışıyor enerji tasarrufu'da başarılı
    [ROM][NEW] Jun 21 Energy™ -.¸¸.·´¯ ICS 4.0.3 Tweaks Beats Blue ¯´·.¸¸. - romun üstüne yükledim mükemmel oldu tafsiye ederim

KozmiKRuby - v0.5a

Bilek ben bunu yukledim fakat hicbirsey degismedi antutu cpu master ile bakiyorum max frekans 1512 gorunuyor birde sen bakarmisin max frekans kac gorunuyor....

• quote:

quote:

[Kernel][7/12/12][v0.5a] KozmiKRuby [ICS Sense 3.6/4.0][TUN][OC][Fully Customizable]

KozmiKRuby - v0.5a

Bilek ben bunu yukledim fakat hicbirsey degismedi antutu cpu master ile bakiyorum max frekans 1512 gorunuyor birde sen bakarmisin max frekans kac gorunuyor....

max frekans 1782 üsdat

• quote:

quote:

quote:

KozmiKRuby - v0.5a

max frekans 1782 üsdat

Bende neden olmuyor.... Senin cihaz s-off mu eger oyleyse s-on cihaza yuklenmiyor s-off yapmati denemistim biara o arkada telle iki yeri felan birlestiritorsun bende hafiza kartini bozdu bende birdaha denemedim.....

• S-off olması gerektiği belirtilmiş xda da kerneller için
  • quote:

quote:

quote:

quote:

KozmiKRuby - v0.5a

max frekans 1782 üsdat

Bende neden olmuyor.... Senin cihaz s-off mu eger oyleyse s-on cihaza yuklenmiyor s-off yapmati denemistim biara o arkada telle iki yeri felan birlestiritorsun bende hafiza kartini bozdu bende birdaha denemedim.....

benim cihaz :

Hboot-S-OFF 1.93.2222
    SuperCID-11111111

bu şekilde tüm programları sorunsuz full kullanıyorum ilac derdi olmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: musti95

S-off olması gerektiği belirtilmiş xda da kerneller için

S-off yapsam geri donusu varmi...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.