Şimdi Ara

HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
1
Favori
15.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musti95

quote:

Orijinalden alıntı: mizann

quote:

hocam WiFi call sadece amerikada calisiyor.Google da aratirsaniz ulasabilirsiniz.

tamamda burada çalışmama sebebi nedir 'invalid sim card' şeklinde bir hata veriyor sanki tanımlanmış bir operator var bana göre tabi bu sadece
    benim düşüncem bence bu durumu xda daki elemanlara sormak lazım..

Gsm şebekesi ile uyumlu bir modem var onu kullanıyorsunuz benim anladığım kadarıyla ve operatorunuzun bu uygulamayı desteklemesi gerekir.modem internet aracılığı ile operatöre sinyal gönderiyor.operatorde internetten aldığı sinyali gsm e işliyor.Umarım anlatabilmisimdir.
    www.plsbuy.com/Wifi_Phone/Wifi_Phone_Work.jpg

anladım musti

• quote:

Orijinalden alıntı: bilek

quote:

quote:

Selam Arkadaşlar romlar güncellenmeye tekrar başladı

[ROM][*NEW*] |Jul 30| Energy™ -.¸¸.·´¯ ICS 4.0.3 Tweaks / Beats / Blue ¯´·.¸¸. -

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362759

[ROM] Android Revolution HD 3.0.1 | ICS | High Quality & Performance| O/C | Legendary

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1342291

bilek şu s-off yaparken ilk önce jb h-boot umu yukledin yada sırası nasıl.....

jb_hboot yükledim zaten videolu anlatımını seyrediresn dikkatli bir şekilde yaparsın videoyu iyi takip et

yada bu HTC Amaze 4G S-Off programını kullan bu yeni

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1694351

bilek s-0ff tamam jb_hboot tamam super cid tamam rom energy hersey tamam kozmik kerneli yukluyorum ama nafile hala max frek. 1512 eksik veya yalnış olan ne.....

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selam Arkadaşlar romlar güncellenmeye tekrar başladı

[ROM][*NEW*] |Jul 30| Energy™ -.¸¸.·´¯ ICS 4.0.3 Tweaks / Beats / Blue ¯´·.¸¸. -

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362759

[ROM] Android Revolution HD 3.0.1 | ICS | High Quality & Performance| O/C | Legendary

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1342291

bilek şu s-off yaparken ilk önce jb h-boot umu yukledin yada sırası nasıl.....

jb_hboot yükledim zaten videolu anlatımını seyrediresn dikkatli bir şekilde yaparsın videoyu iyi takip et

yada bu HTC Amaze 4G S-Off programını kullan bu yeni

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1694351

bilek s-0ff tamam jb_hboot tamam super cid tamam rom energy hersey tamam kozmik kerneli yukluyorum ama nafile hala max frek. 1512 eksik veya yalnış olan ne.....

üsdat bunu dene bi

Amaze ICS Kernel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilek -- 2 Ağustos 2012; 11:33:36 >

• Orijinalden alıntı: bilek

üsdat bunu dene bi

Amaze ICS Kernel

faux kernelin gingerbread olanını daha öne kullanmıştım stock kernel ile cok bi fark yoktu hız batarya vs.. bukez kozmik kerneli yükledim tamam fakat cihaz açıldıgında max frek. 1296 görünüyor bende daemon controller ile 1782 ye ayarlıyorum cihaz kapanıp açılmadığı sürece oşekilde kalıyor kapatıp açınca tekrar ayarlamak gerekiyor neyse bunada sükür.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mizann -- 2 Ağustos 2012; 12:38:44 >

• Orijinalden alıntı: mizann

üsdat bunu dene bi

Amaze ICS Kernel

faux kernelin gingerbread olanını daha öne kullanmıştım stock kernel ile cok bi fark yoktu hız batarya vs.. bukez kozmik kerneli yükledim tamam fakat cihaz açıldıgında max frek. 1296 görünüyor bende daemon controller ile 1782 ye ayarlıyorum cihaz kapanıp açılmadığı sürece oşekilde kalıyor kapatıp açınca tekrar ayarlamak gerekiyor neyse bunada sükür.....

SetCPU programını kullan boot kısmını tıkla okadar kalıcı olacak istedigin hızda ayarlama yapabiliyorsun

• setcpu da ise yaramazsa marketten no frills cpu var.Bu programda güzel ve sade :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

setcpu da ise yaramazsa marketten no frills cpu var.Bu programda güzel ve sade :)

evet bu programda çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilek -- 3 Ağustos 2012; 12:34:02 >
  • sağlam pasaport kaydı yaptırabilecek ve HTC Amaze 4G kullanmak isteyen arkadaşlar için pasaport kaydı düşen ve 6 aydır severek kullandığım HTC Amaze 4G cihazımı satıyorum. cihaz root'lu ve energy blue 30/7 versiyonu yüklü, çok temiz kullanılmış olup çiziği kırığı yoktur. arka kapak koruması aksesuarları ve kutusuyla beraber verilecektir.

CİHAZ KAYDA ALINMIŞTIR. KULLANMAYA DEVAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdovvan -- 4 Ağustos 2012; 14:35:25 >
  • yaklaşık 6 aydır kullandığım herhangi bir vuruğu çiziği olmayan bütün kilitleri açık amaze(siyah) cihazımı yanında 1900 mah mugen power yedek bataryası ve şarj cihazı ile 800 tl fiyatla satıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mizann -- 9 Ağustos 2012; 10:04:27 >
  • quote:

yaklaşık 6 aydır kullandığım herhangi bir vuruğu çiziği olmayan bütün kilitleri açık amaze(siyah) cihazımı yanında 1900 mah mugen power yedek bataryası ve şarj cihazı ile 800 tl fiyatla satıyorum....

Kaydi alinmismi onaylimidir mizann kardes.. Niye sordum bnde sattiktan sonra alan arkadas aradi kaydi dustu dedi onun stresi ile uzun sure mucadele ettimde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

quote:

yaklaşık 6 aydır kullandığım herhangi bir vuruğu çiziği olmayan bütün kilitleri açık amaze(siyah) cihazımı yanında 1900 mah mugen power yedek bataryası ve şarj cihazı ile 800 tl fiyatla satıyorum....

Kaydi alinmismi onaylimidir mizann kardes.. Niye sordum bnde sattiktan sonra alan arkadas aradi kaydi dustu dedi onun stresi ile uzun sure mucadele ettimde...

kayıtlı ve bu cihaz kadıkoyde aynı dükkandan aldığım 4. telefon hepside yutdışıydı ve hiçbir sorun yaşamadım....sahibindene baktım en uygun fiyatı verdim arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mizann -- 9 Ağustos 2012; 12:33:03 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

quote:

kayıtlı ve bu cihaz kadıkoyde aynı dükkandan aldığım 4. telefon hepside yutdışıydı ve hiçbir sorun yaşamadım....sahibindene baktım en uygun fiyatı verdim arkadaşlar...

kadıköy'den almıştım ben de cihazımı takasla. aldığım dükkana telefon açtım 1 günde hallettiler tekrar. şu anda "evraklar kontrol aşamasında..." ibaresiyle ve yolcu beraberinde getirilen şeklinde kayıtlı görünüyor. tabi evrak kontrolünden ne çıkar bilinmez. 6 ay sonra ya da ne bileyim 2-3 ay sonra telefonun kaydı yine düşebilir. 6 aylık periyotlar halinde kayıt düşürme işlemi artık yapmayacak BTK anladığım kadarıyla. evrakların eksiksiz olup olmadığına bakarak hemen karar verecek. ama yine de bu süreç 2-3 ay sürüyor deniliyor. 100 TL'lik harç nedeniyle bu işi ticarete döken yani yurt dışından satmak amacıyla telefon getirenlere büyük darbe oldu diye düşünüyorum. artık bu tür telefonlar almak mantıklı değil gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdovvan

sağlam pasaport kaydı yaptırabilecek ve HTC Amaze 4G kullanmak isteyen arkadaşlar için pasaport kaydı düşen ve 6 aydır severek kullandığım HTC Amaze 4G cihazımı satıyorum. cihaz root'lu ve energy blue 30/7 versiyonu yüklü, çok temiz kullanılmış olup çiziği kırığı yoktur. arka kapak koruması aksesuarları ve kutusuyla beraber verilecektir.

CİHAZ KAYDA ALINMIŞTIR. KULLANMAYA DEVAM
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOfLinux -- 14 Ağustos 2012; 12:16:16 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOfLinux -- 14 Ağustos 2012; 1:17:56 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOfLinux -- 14 Ağustos 2012; 12:16:04 >
  • Merhabalar geçen hafta amerikadan cihazım geldi,hava durumu göstergesinde fahrenayt üzerinden gösteriyor bu celciusa nasıl döner bilginiz var ise yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logan35

Merhabalar geçen hafta amerikadan cihazım geldi,hava durumu göstergesinde fahrenayt üzerinden gösteriyor bu celciusa nasıl döner bilginiz var ise yardımcı olurmusunuz?

Hayırlı olsun ben de yeni aldım cihazımı uzun bir aradan sonra Androide döndük...
    Weather ayarı için , menüde programlardan Weather tıklayıp açın, program içerisinde en altta soldan 2.
    tuşu tıklayıp settings ayarlardan , temperature scale yani sıcaklık ölçeği olarak Celcius seçin tamamdır
    özlemişiz Androidi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOfLinux -- 15 Ağustos 2012; 0:10:50 >
  • Custom Rom listesi bu linkte mevcuttur

http://forum.xda-developers.com/wiki/HTC_Amaze_4G/ROMs#Custom_ROMs

Hangi sürümün beta,stabil olduğu da belirtilmiş yanında
  • quote:

Custom Rom listesi bu linkte mevcuttur

http://forum.xda-developers.com/wiki/HTC_Amaze_4G/ROMs#Custom_ROMs

Hangi sürümün beta,stabil olduğu da belirtilmiş yanında

Eyvallah hocam teşekkürler...daha yeni inceleyebildim burayı bayaa anlatmışsınız paylaşım güzel
    inceleyelim biraz...

• quote:

Orijinalden alıntı: PowerOfLinux

quote:

Orijinalden alıntı: Logan35

Merhabalar geçen hafta amerikadan cihazım geldi,hava durumu göstergesinde fahrenayt üzerinden gösteriyor bu celciusa nasıl döner bilginiz var ise yardımcı olurmusunuz?

Hayırlı olsun ben de yeni aldım cihazımı uzun bir aradan sonra Androide döndük...
    Weather ayarı için , menüde programlardan Weather tıklayıp açın, program içerisinde en altta soldan 2.
    tuşu tıklayıp settings ayarlardan , temperature scale yani sıcaklık ölçeği olarak Celcius seçin tamamdır
    özlemişiz Androidi...

Çok teşekkür ederim nicedir arıyordum bakmak ve görmek arasındaki farkta bu olsa gerek tekrar sağolasın.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.