Şimdi Ara

HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI... (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
1
Favori
15.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [ROM][4.0.4]|9/26/12|Speed Rom 7.8 Project Butter|Tweaked|AOSP Themed

Mustafa bu rom'daki mesajlar kısmını nası değiştirebilirim...Çoklu gönderme yok... +++ Rehber'den arama yapıcaksın rehberden numara kombinasyonu aradıgın insanı direk getirmiyo buyuklu kucuklu harf yazmamız gerekiyo.... Bunlara nası bi cozum bulucaz? sana whattsap'danda sormaya çalısmıstım....Ne kadar ugrastıysam bisey yapamadım. Yardımcı olursan sevinirim.
  • Burak sorunun cevabını bilmiyorum ama sana tavsiyem aşağıdaki romu kur sense 4 geldi tüm fonksiyonları çalışıyor.Tüm sense 4 özellikleri mevcut.Video kaydı yaparken fotoğraf çekme özelliği dahil.Cihaza yükledim 10 numara oldu.Şiddetle tavsiye ederim.

[ROM][9.OCT.12]Nightmare Sense | Sense 4.0 | Team Nightmare | 1.2

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1664128
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

Burak sorunun cevabını bilmiyorum ama sana tavsiyem aşağıdaki romu kur sense 4 geldi tüm fonksiyonları çalışıyor.Tüm sense 4 özellikleri mevcut.Video kaydı yaparken fotoğraf çekme özelliği dahil.Cihaza yükledim 10 numara oldu.Şiddetle tavsiye ederim.

Beats audio ozelligi varmi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Burak sorunun cevabını bilmiyorum ama sana tavsiyem aşağıdaki romu kur sense 4 geldi tüm fonksiyonları çalışıyor.Tüm sense 4 özellikleri mevcut.Video kaydı yaparken fotoğraf çekme özelliği dahil.Cihaza yükledim 10 numara oldu.Şiddetle tavsiye ederim.

Eyvallah sağolasın.....İndiriyorum.İnsin kurup bakacağım inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinKy -- 11 Ekim 2012; 1:04:38 >

• Beats audio da mevcut,Artı olarak dikkatimi çeken en önemli özellik çok seri fotolar alabiliyoruz.Yani htc one serisindeki herşey mevcut

HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 11 Ekim 2012; 2:08:48 >
  • musti öyle anlatmışssın ki valla 4s i satıp tekrar amaze alasım var :D zaten amazeyi kuzenlere göstermiştim şimdi onlar bendeki 4s i görünce olm o amazeyi satmicaktın deyip duruyorlar öyle telefon yok felan diyorlar gaza geliyorum hee :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

musti öyle anlatmışssın ki valla 4s i satıp tekrar amaze alasım var :D zaten amazeyi kuzenlere göstermiştim şimdi onlar bendeki 4s i görünce olm o amazeyi satmicaktın deyip duruyorlar öyle telefon yok felan diyorlar gaza geliyorum hee :D

Valla hocam sense 4 10 numara olmus. Zaten donanim fazlasıyla yetiyordu.Dunden beri kullanıyorum bir eksigini göremedim Malum android de her yeni romda yeni telefon almis gibi heyecani oluyor. İos eyvallah stabil ama android e alisinca ios sıkıcı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 11 Ekim 2012; 12:16:45 >
  • quote:

Beats audio da mevcut,Artı olarak dikkatimi çeken en önemli özellik çok seri fotolar alabiliyoruz.Yani htc one serisindeki herşey mevcut

Hocam bu rms 7 romu cwm den yukluyorum yuklemeden once superwip ile komple temizlik yapiyorum ama beyaz sayfada htc yazisi geliyor kapaniyor tekrar aciliyor surekli boyle oluyor neden acaba

• Cwm yi kaldir hocam. 4ext recovery var onu netten apk arattir indir yada htc tool kit in icinde var. Ayni sekilde romu kurabilirsin. Restart yapmasi romun icindeki boot.img ile flashlanmadigi icin.sen 4ext recovery kur tools bölümünde smart flasher aktif olsun ona dikjat et yeter.

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1587844 burdan 4ext recovery kurabilirsin

• quote:

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOfLinux -- 21 Ekim 2012; 23:56:05 >
  • arkadaslar bu power tusunda sorun yasayan varmı ? tus kilidini kilitlerken ve acarken sorun yasıyorum ilk baslarda yoktu ama suan tus kilidini acamıyorum yada kapatamıyorum cogu zaman algılamıyor 4-5 kere basmam gerekiyor birazda basılı tutunca oluyor aynı sey acarkende gecerli.kapagı cıkartıp baktım power ozaman sorun yok bir sefer abstıgınızda kitliyor siddetli basmadan da kitliyor ama diger turlu tuutkluk mu yapıyor desem ne desem bilmiyorum acaba yeni kapak alsam duzelkirmi aynı sorunu aysayan varmı ozellikle eski kullanıcılardan yanıt bekliyorm cunku ilk baslarda yoktu :D
    birde benim telefon onceden de yazmıstım kendiliginden kapanmaya devam ediyor bazen tus kilidini acmak icin power tusuna basıyorum acılmıyor bikac kez daha deniyorum yine acılmıyor sonra bastan kapanıp acılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: icecube_fb

arkadaslar bu power tusunda sorun yasayan varmı ? tus kilidini kilitlerken ve acarken sorun yasıyorum ilk baslarda yoktu ama suan tus kilidini acamıyorum yada kapatamıyorum cogu zaman algılamıyor 4-5 kere basmam gerekiyor birazda basılı tutunca oluyor aynı sey acarkende gecerli.kapagı cıkartıp baktım power ozaman sorun yok bir sefer abstıgınızda kitliyor siddetli basmadan da kitliyor ama diger turlu tuutkluk mu yapıyor desem ne desem bilmiyorum acaba yeni kapak alsam duzelkirmi aynı sorunu aysayan varmı ozellikle eski kullanıcılardan yanıt bekliyorm cunku ilk baslarda yoktu :D
    birde benim telefon onceden de yazmıstım kendiliginden kapanmaya devam ediyor bazen tus kilidini acmak icin power tusuna basıyorum acılmıyor bikac kez daha deniyorum yine acılmıyor sonra bastan kapanıp acılıyor
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOfLinux -- 3 Kasım 2012; 5:32:36 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOfLinux -- 27 Ekim 2012; 14:54:46 >
  • Şu an bunu kullanıyorum daha çökertemedim.....sağlam güzel olmuş tavsiye ederim Beats Audio da gömülü içerisinde

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362759

Ayrıca Sense 4.0 Romu da takipteyim

• Custom 4.0.3 - 4.0.4 v.s.... ROM kurup da Flash Player yüklü olmayanlar için Flash Player burdan cihaza direkt yükleyip kurabilirsiniz.
    Google Play içerisinde Adobe Flash Player kaldırılmış...bulmak zor olabilir direkt buradan indirip kurun son sürümü
    cihazın içine kurduktan sonra İnternet tarayıcılardan gerekli ayarları yaparsınız...
    Listeden Android için uygun son sürümü bulmak gerekiyor........

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html
  • Ben Nightmare 1.4 lu sense 4.0 li sürümü. Kullanıyorum çok memnunum

• En kısa zamanda yükleyip kullanıyorum o zaman merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOfLinux -- 29 Ekim 2012; 12:41:50 >
  • Amaze 4G ciler nerede

Bir çin sitesi daha keşfettim Amaze 4G ye el atmışlar çok hoş görünüyor Rom lar var bakın derim
    Google chrome kullanmak lazım ingilizceye çevirmek gerek bişeyler anlamak için
    xdacn filan diyor xda sitesi mi, yoksa benzerimi anlamaya çalışıyorum bayaa dolu bi site....

http://bbs.xda.cn/forum.php?mod=forumdisplay&fid=557&filter=typeid&typeid=3921

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOfLinux -- 6 Kasım 2012; 15:46:33 >

• Arkadaşlar, çok uzun süre araştırarak forumda kullanan arkadaşların etkisinde kalarak sıfır bir htc amaze aldım. en önemli nedenlerinden birisi fotograf kalitesi hakkında yapılan övgüler idi. nedense iç mekanda otomatik mod da çektigim resimler cansız donuk falan çıkıyor. cihazda 4.0.3 sürümü yüklü. sense 3.6 var.

kamera ayarları falan desen pek bir şey farketmiyor. resim çekeceğin anda ekrana gelen görüntü güzel istediğin gibi. fakat çektiğin resmi görüntülediğin zaman o andaki görüntü yerine donuk cansız görüntü geliyor. bu da canımı çok sıktı. bu arada cihaz china üretimi ( acaba orijinal değil mi? bu yüzden kalitesiz fotograflar oluyor mu )
    arkadaşlar tavsiyelerinize açığım eğer bir çözüm bulamaz isem elden çıkaracağım cihazı.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.