Şimdi Ara

Htc Amaze 4g mi Htc Sensation Xe mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba. Telefonları Biraz Arastırdım ve iki telefon arasında kaldım. Beni 1 yıl idare etcek bir telefon lazım iphone 5 çıkana kadar yani. i4s pek bir yenilik getirmediği için android kullanmak istiyorum ve htc en güvenilir marka gibi geliyor. Yazılım çıkartma hızı kasa sağlamlığı ve tasarım açısından diğer markaların 1 adım önüne geçti benim gözümde. Şuan son nokta olarak HTC Amaze 4g ve HTC Sensation XE arasında kaldım. Bu iki Telefondan Hangisini Önerirsiziniz? Yoksa Biraz Daha Beklemeye Değecek modeller yakın bi zamanda gelirmi yada ne zaman gelir? Mesela HTC Rezound gibi ekran açısından biraz daha iyi telefonlar. Şuan için önereceğiniz telefonlar diğer marka ve diğer modellerde olur. Para Konusunda Sıkıntı yok. İyi forumlar

• Bu Arada HTC Sensation XL de kafamı Karıştırmaya başladı Tasarım Olarak Beyaz Vaazgeçilmez benim için ve XL gercekten çok şık
  • iphone5 şu anda hayal ürününden ibaret. üzerine planlar yapmayı pek mantıklı bulmuyorum he sen 1 sene sonra çıkar diye ümit ediyorsan ve o gelene kadar idareten bir telefon kullanacaksan neden bu telefonlara bu kadar büyük paralar veresin ki. onların yerine yarı fiyatına denk gelen xperia neo ve optimus black gibi işini fazlasıyla görebilecek smartphone modellerinden bir tanesini almak kesenden boş yere fazla para çıkmasını engeller bence.
  • Eger iphone 5 cok iyi ozelliklerle cikmassa kullanmaya devam etmek icin istiyorum
  • Xe nin islemcisi sensationun overclock haliymis bu xe nin daha overclock yapilamiycagi haline mi geliyor. Xl nin benchmark sonuclari nasil. Bilen birisi yok mu
  • kullanıcısı olduğum sensation xe tavsiye ederm. ayrıca hayır,xe modeli bir overclock işlemli değil fiziksel olarak 1.5 çift çekirdek ile geliyo.hem müzik olarak hem performans olarak hem de güncelleme olarak uzun süre tatmin edecektir(Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesi de kesinleşti XE için)
  • Aslında evet Xe bir çok yönüyle iyi ama xl in tasarımı çok hoşuma gitti ve solo kulaklıklarla birlikte almayı düşünüyorum beni yazilim ve oyun acısından XL 1 buçuk yıl götürür mü? En çok internet oyun film izlemek ve müzik için kullanacağım. ( sensation ve Xe aynı işlemci modeline sahip ama öyle dıyorsanız oyldir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt.bugra

Aslında evet Xe bir çok yönüyle iyi ama xl in tasarımı çok hoşuma gitti ve solo kulaklıklarla birlikte almayı düşünüyorum beni yazilim ve oyun acısından XL 1 buçuk yıl götürür mü? En çok internet oyun film izlemek ve müzik için kullanacağım. ( sensation ve Xe aynı işlemci modeline sahip ama öyle dıyorsanız oyldir)

dostum XL modeli 1.5 ghz tek işlemcilidir... dikkat et... XE modeli 1.5 ghz çift işlemcilidir... buna rağmen XL diyorsan o zaman karışmayız.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt.bugra

Aslında evet Xe bir çok yönüyle iyi ama xl in tasarımı çok hoşuma gitti ve solo kulaklıklarla birlikte almayı düşünüyorum beni yazilim ve oyun acısından XL 1 buçuk yıl götürür mü? En çok internet oyun film izlemek ve müzik için kullanacağım. ( sensation ve Xe aynı işlemci modeline sahip ama öyle dıyorsanız oyldir)

muzik icin htc alinmaz hocam ya
    ses cikmiyor hoparlorden hem icine toz giriyor

sensation modeline yazik etti bu htc ahabu eksikleri haric muhtesem bir telefon

ha birde sebeke cekimi biraz zayif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S918B -- 27 Aralık 2011; 23:28:52 >
  • Kamera ve dış hoparlör sesi sizin için önemliyse HTC cihazlarından uzak durun.Birkaç istisna model dışında kameraları vasat,ses çıkışları düşüktür.Ancak Amaze için şimdiye kadar yapılmış en iyi kameralı HTC deniyor
  • 1.5 GHZ kasacak oyun yoktur tek cift cekirdek fark yapmaz fazla. Ikisinin kulaklik seside guzeldir(Sensation xL vs Xe) Kamera XL iyidir. Internet deneyimi ikiside ayni. 1.5 ghz kasacak oyun olmadigi icin XL gozume daha guzel geliyor.
  • Tercihim Şuan Xe. Paramda Hazır Sadece Satıcı Bulmak Kaldı
  • Amaze 4g kullanıyorum
    Beast kulaklık aldım ve xe den ses konusunda bir farkı kalmadı
    Arasındaki fark xe 768 mb RAM - amaze 1gb RAM var
    Kamera dersen pro seviyesinde
    Seçimi sen yap artık
    Ben Amaze yi seçtim.
  • quote:

celll: Amaze 4g kullanıyorum
    Beast kulaklık aldım ve xe den ses konusunda bir farkı kalmadı
    Arasındaki fark xe 768 mb RAM - amaze 1gb RAM var
    Kamera dersen pro seviyesinde
    Seçimi sen yap artık
    Ben Amaze yi seçtim.

slmlar,

CELLL, HTC Amaze Türkiye'de satışa sunuldu mu yoksa gayriresmi mi aldınız ve kaça?
    Kamerası pro seviyesinde derken kastınız nedir? Samsung GS2 kullanan birisinden rica ettim fotoğraf çekti beyaz bir zeminde ancak renk sarımsıydı, ayarlardan mıdır yoksa ekrandan bilemiyorum, pc ye yükleyip bakma şansım yoktu. HTC Amaze ve XE kamerası aynı mıdır GS2 ile olsun ARC S ile olsun kıyaslarsak 10 üzerinden puanlayacak olursak ne durumdadır?
    Bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tan_Juan -- 17 Şubat 2012; 1:55:02 >
  • sgs3 ses olarak xe yi gecebilirse alırım, ip4 ile seste yarışabilen tel xl ve xe.
  • İki aya yakın süredir XE kullanıyorum bende XE XL hata Amaze arasında gidip geldim

XE çift çekirdek ve fiziksel olarak o.c yapılmamış 1.5ghz işlemciye sahiptir ve çok iyi iş çıkarmaktadır ICS güncellemesinide almıştır dışarıya verdiği ses çin malı telefonlar kadar olamaz ama diğer bütün telefonlarla aynı ama Nokia ların herzaman dışarıya verdiği ses daha iyidir ama kulaklıkla müzik dinlemek derseniz işte orada durun..

XE ve Beats Audio birleşince muhteşem birşey çıkıyor dinlemeden anlayamazsınız benim XE yi seçmemde en büyük etkenlerden biridir bu ...
    Kamerasıda gündüz çekimlerde çok iyi videoda öyle ama sonuçta telefon kamerası..

Sizi bir sene rahat idare eder hatta dediğiniz gibi planlarınıza uymaz Iphone 5 çıkmaz ise severek kullanmayada devam edersiniz...
    Satıcı konusunda ilan siteleri var ben kadıköyden yurt dışı kayıtlı aldım..

Tavsiyem XE... Eski bir Optimus Black kullanıcısıyım bunuda belirteyim hatta ana başlığıda ben açmışımdır forumda sohbetim olan arkadaşım _blackmamba_ yada selamlar olsun LG'yi sırf destek sorunu yüzünden bıraktım cihaz çok iyi herşeyi iyi ama günceleme yok destek yok millet aya çıkıcak ortalıkta Android 5 konuşuluyor biz 2.3ü aldık diye seviniyorduk benimde tak etti canıma sattım ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.