Şimdi Ara

HTC Butterfly 3 Aldım Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çünkü rom bulamıyorum.
    HTC Butterfly 3 aldım imei atılmış cihaz, üzerinde android 5.0.1 var ve sürüm numarası 1.09.709.2
    Güncelleme seçeneği ota ile olmuyor, rom bulamadım lütfen bana yardımcı olabilir misiniz? 6.0 kullanmak istiyorum.

Download mode bölümünde yazan bilgiler:

*** LOCKED ***
    htc_b3tuhl XC S-OFF
    CID-11111111
    LK-1.0.0.0000
    RADIO-01.01_U11440541_63.01.50827BG_F
    OpenDSP-v28.2.6-00492-M8994_0702
    OS-1.09.709.2
    SEP 23 2015, 12:21:43

• Cid numarasinin 11111 olmasindan dolayi ota yi gormuyor. Telefonu fatsboot modda bagla daha dogrusu download modda bilgisayardan fastboot oem writecid HTC__621 yaz enter a bas telefonu ac guncellemeleri kontrol et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • degerli43 D kullanıcısına yanıt
    Hocam imei sorunu olur mu?
    cihaz s-off zaten dediğinizi yaptığımda japonya veya tayvan cihazı bende ki o ülkelerde 6.0.1 yayınlandı tahminimce dediğinizi yaptığımda ota seçeneğini göreceğim telefonda ve güncellemeyi denetlediğimde güncellemeyi bulup yükleyecek.
  • Yok hocam ben cid mid herseyi degistirdim imei ye birsey olmuyor. Istersen not al birsey olursa ki olmaz ama yeniden atarsin imei sini fastboottan. Cid 1111111 olunca ota dosyasini bulamiyor. HTC__621 Tayvan cihazlarinin cid i. Sen cid i bu dedigimden yap. Telefonu ac ayarlar-hakkinda-yazilim guncelleme ye gir kontrol et de tayvan da 6.0 i aldiysa cihaz bulacaktir

hocam cmd.exe ile mi yapıyoruz? dediğiniz komutları uyguluyorum fakat olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: degerli43

Yok hocam ben cid mid herseyi degistirdim imei ye birsey olmuyor. Istersen not al birsey olursa ki olmaz ama yeniden atarsin imei sini fastboottan. Cid 1111111 olunca ota dosyasini bulamiyor. HTC__621 Tayvan cihazlarinin cid i. Sen cid i bu dedigimden yap. Telefonu ac ayarlar-hakkinda-yazilim guncelleme ye gir kontrol et de tayvan da 6.0 i aldiysa cihaz bulacaktir

Hocam aşağıda linkini verdiğim konuda ki işlemleri yaptım cihazı bootloadere kadar komutlarla getirdim fakat bootloader sonrasında komut yolluyamıyorum.
    https://www.technopat.net/2013/01/09/htc-sensation-supercid-ile-cid-hatasindan-kurtulma/

• Hocam telefonu kapatip ses kisma+power tusuyla acin bilgisayara baglayin. Sonra adb klasorune girin shift+sag tik yapin komut penceresini burda ac a tiklayin. fastboot devices yazip enter a basin. Telefonunuzun seri no su komut ekraninda cikar eger baglandiysa. Sonra fastboot oem writecid HTC__621 yazin enter a basin. Telefondan secenekler var orda reboot diyin acilinca da kontrol et diyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam adb reboot-bootloader komutu ile cihazı yeniden başlatabildim fakat sonra devam edemedim.
    Fastboot ekranında sizin dediğinizi yaptığımda cihazı görmüyor, driverları falanda güncelledim ama sorun ne acaba
  • http://androidhost.org/P2XKs
    Bu linkten indirip deneseniz

C:\Fastboot>fastboot devices
    CC527YG04078 fastboot

C:\Fastboot>fastboot oem writecid HTC__621
    ... FAILED (remote: unknown command)
    finished. total time: 0.004s

hocam aldığım hata bu şuan
    Bu versiyon ile bootloaderda görüyor artık fakat fastboot oem writecid HTC__621 komutundan sonra yukarıda paylaştığım hatayı veriyor.
    şuan cid yedi bakalım açılıyor cihaz :)
    Hocam çok çok teşekkür ederim ilginiz alakanız için, cid numarasını değiştirdim fakat güncelleme diye birşey yok ayarlarda hala her yeri didik didik kurcaladım ama bulamadım.
  • Simdi iki sorum olacak. 1.si ayarlar hakkinda ya girdiginizde yazilim guncelleme bolumu var mi? Yani siz onu mu bulamiyorsunuz?
    Yoksa guncellemeleri kontrol et dediginjzde telefon guncelleme yok mu diyor?
    Rica ederim hocam keske cozebilseydik

Hocam ayarlarda yazılım güncelleme bölümü yok, yıllardır rom root kernel uğraşırım ama böyle saçma birşey görmedim.
  • Oyle desene ben de guncelleme bulmuyor saniyorum sabah cozeriz hocam xda dan stock ruu flashlariz tayvan versiyonunu sonra ota yla guncellersiniz

Gerçekten çok teşekkür ederim hocam ilginiz ve alakanız için Samsung ile aram çok iyi LG ile kötü sayılmaz ama HTC tuhaf :)
  • Rica ederim
    https://drive.google.com/file/d/0B01V_alsJMzLMVIyMERISGFkbEk/view?usp=drive_web

Sen sunu indir hazirda bulunsun yarin yeniden yazilim yukleyecegiz yedeklemelerini yap hocam ben kactim

• Tamamdir hocam yedeklemelik birsey yok telefonda imei falan ucmasin yeter
    İyi geceler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.