Şimdi Ara

HTC CHACHA 3G VE GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
15.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba . bu chacha da 3g ile görüntülü konuşma var mı yok mu ? avea online işlemler kısmında 3g desteklemiyor yazıyor . bir ayarı mı var avea müşteri hizmetlerini mi aramak gerekiyor ?

• upppp
  • Ancak skype tarzı programlarla konuşabılırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Ancak skype tarzı programlarla konuşabılırsın.

peki görüntülü konuşmayı geçtik 3G internet hizmeti aktif oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

3g olarak oldukça hızlı bir cihaz neredeyse wifi hızında bağlanıyor diyebilirim tabi 3g açık olunca internet paketinden çok data harcıyor o ayrı konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

quote:

3g olarak oldukça hızlı bir cihaz neredeyse wifi hızında bağlanıyor diyebilirim tabi 3g açık olunca internet paketinden çok data harcıyor o ayrı konu

iştee oda ayrı birşey . nişanlımın dediğine göre avea online işlemlerden 3g açmak istedğinde telefonunuz 3g desteklemiyor diyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuß3 -- 13 Şubat 2012; 20:01:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

quote:

iştee oda ayrı birşey . nişanlımın dediğine göre avea online işlemlerden 3g açmak istedğinde telefonunuz 3g desteklemiyor diyormuş

ben türkcell hat kullanıyorum hatta bağlantı şekli hsdpa şeklinde oluyorhttp://tr.wikipedia.org/wiki/HSDPA yani 3.5g anlamına geliyormuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Iphone Görüşme Kaydedici
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aveada ki kadın saçmalamış.
  • Avea'nın neyi doğru ki ? Ben kullanıyorum cihazı yaklaşık 3 aydır 3G hızında gayet başarılı markette speedtest.net uygulaması var onunla hızını ölçebilirsin ben en son ölçtüğümde 4 Mbit çıktı. Operatörüm Turkcell.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nautilus20 -- 21 Şubat 2012; 15:02:11 >
  • htc cha cha almak istiyorum; ama kafama takılan birkaç soru var:
    1. görüntülü görüşme yapılabiliyor mu,şebeke üzerinden yapılmadığı söyleniyor; skype tarzı programlarla görüntülü görüşme yapma imkanımız var mı?
    2.HTC ChaCha Android Gingerbread sürümü ile piyasaya sürüldü;htc chacha android icecream sürümüne yükseltilecek mi?
    bu iki sorumu açıklayıcı ve net bir şekilde cevaplarsanız sevinirim.
    Saygılar.

benim için ilk sorunun cevabı çok önemli cevaplarsanız sevinirim; çünkü hep söylentiler var hiç kimse ben yaptım oldu demiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydorlion

htc cha cha almak istiyorum; ama kafama takılan birkaç soru var:
    1. görüntülü görüşme yapılabiliyor mu,şebeke üzerinden yapılmadığı söyleniyor; skype tarzı programlarla görüntülü görüşme yapma imkanımız var mı?
    2.HTC ChaCha Android Gingerbread sürümü ile piyasaya sürüldü;htc chacha android icecream sürümüne yükseltilecek mi?
    bu iki sorumu açıklayıcı ve net bir şekilde cevaplarsanız sevinirim.
    Saygılar.

benim için ilk sorunun cevabı çok önemli cevaplarsanız sevinirim; çünkü hep söylentiler var hiç kimse ben yaptım oldu demiyor.

enterasan goruntulu gorusmeler yapıyor bu on kamera..tango ıle calıstırmak ıstıyorum,on kamera oluyor kendımı goruyorum karsıyada gonderıyor...ama karsının kını ekranda goremıyorum...

hayır yukselmeyecek ıhtımalı yok gıbı....cunku htc nın pasıf makınası bu...

birde hala rot tunu kıramadılar...ben bazı yontemlşer denedim hala ing.kullanıyorum...TR yaptırabılecekler varsa buraya yazsın lutfen....

saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nautilus20

Avea'nın neyi doğru ki ? Ben kullanıyorum cihazı yaklaşık 3 aydır 3G hızında gayet başarılı markette speedtest.net uygulaması var onunla hızını ölçebilirsin ben en son ölçtüğümde 4 Mbit çıktı. Operatörüm Turkcell.

sayfayı açtım arkadaşlar artık buraya yazalım sorun ve isteklerimizi

http://forum.donanimhaber.com/m_59216287/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59216287

• Operatör üzerinden görüntülü görüşme yapılamadığı HTC Türkiye Müşteri Hizmetleri'nin tarafıma yazdığı şu mesajla tescillenmiş oldu:

"HTC cihazlari icin goruntulu gorusme default olarak kulanilmamaktadir. Ancak Marketten Skype uygulamasi uzerinden goruntulu konusma yapabilrsiniz."

Ancak DH forumlarını kurcaladığımda Skype gibi uygulamalarda da sorun olduğu ortaya çıktı. Bunu da yazdım, "o zaman başka program kullanın" gibi tamamen saçma bir cevap aldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince Paris

Operatör üzerinden görüntülü görüşme yapılamadığı HTC Türkiye Müşteri Hizmetleri'nin tarafıma yazdığı şu mesajla tescillenmiş oldu:

"HTC cihazlari icin goruntulu gorusme default olarak kulanilmamaktadir. Ancak Marketten Skype uygulamasi uzerinden goruntulu konusma yapabilrsiniz."

Ancak DH forumlarını kurcaladığımda Skype gibi uygulamalarda da sorun olduğu ortaya çıktı. Bunu da yazdım, "o zaman başka program kullanın" gibi tamamen saçma bir cevap aldım...

evet skype denedik sadece beni görüyor ama ben siyah ekran görüyorm. hiçbir halta yaramıyor
  • Chacha alma hatasında bulunmuş biri olarak söylüyorum kesinlikle almayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-FouR

Chacha alma hatasında bulunmuş biri olarak söylüyorum kesinlikle almayın

ben aldım çok sevdim ne olacak şimdi ? telefonu düşünen insan seni mi dikkate alacka beni mi ?
  • Kimsenin keyfinin kahyası değilim elbette,ben memnun kalmadım fikrimi söyledim.Ben beğenmiyorum herkes beğenmiyecek diye bir kural yok.Alanlara hayırlı olsun
  • htc chacha da skype wi fi ilemi oluyor yoksa 3g ilemi bağlantı?
  • evet arkadaşlar arkadaşımızın sorusuna cevap gelmedi göruntulu görşme wi fi ilemi 3g ilemi oluyor
  • şebekeden olmuyormuş wifiden oluyormş hoş biz becerememiştik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.