Şimdi Ara

★ ★ ★ HTC CHACHA(A810E) ANA BAŞLIK VE DESTEK ★ ★ ★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.033
Cevap
16
Favori
77.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben cihazimi kvk ya vermistim zamaninda gayette guzel kabul ettiler. telefonun 2 sene garantisi olur aldiktan sonra hukuken bakmama gibi durumlari yok birazcik israrci olsaydaniz cihazi almak zorunda olacaklarini anlardiniz.

hafiza sorununa gelince once bir fabrika ayarlarina donun sonra yuklediginiz ve hafiza kartiniza atabilceginiz butun uygulamalari hafiza kartina atin , history eraser yukleyin 3 gunde bir kullanin bu programi , arka planda calismasin uygulamalar advanced task managerle 5 dakkada bir otomatik kill secenegini aktif edin.

kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

ben cihazimi kvk ya vermistim zamaninda gayette guzel kabul ettiler. telefonun 2 sene garantisi olur aldiktan sonra hukuken bakmama gibi durumlari yok birazcik israrci olsaydaniz cihazi almak zorunda olacaklarini anlardiniz.

hafiza sorununa gelince once bir fabrika ayarlarina donun sonra yuklediginiz ve hafiza kartiniza atabilceginiz butun uygulamalari hafiza kartina atin , history eraser yukleyin 3 gunde bir kullanin bu programi , arka planda calismasin uygulamalar advanced task managerle 5 dakkada bir otomatik kill secenegini aktif edin.

kolay gelsin.

internette böyle olduğunu öğrenince normal karşıladım ilk kez bir telefonu servisi kabul etmediğini yaşadım zaten ısrarcıda olmadım nedense

• bu telefon için bursada nerede kılıf bulabiliriz bsliali kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkolik -- 1 Mayıs 2012; 20:56:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkolik

bu telefon için bursada nerede kılıf bulabiliriz bsliali kardes

bursada kılıf bulamadım ben internetten kapıda ödeme ile almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

hangi site nerden acaba ?
  • quote:

quote:

quote:

hangi site nerden acaba ?

http://www.microshoponline.com/HTC-CHA-CHA-SOFT-TPU-KILIF,PR-2924.html

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-htc-chacha-fileli-kilif-82739541/detay

bu iki yerden almıştım

• bu telefonu almak isteyen varsa
    kısaca sunu diyorum
    ALMAYIN
    bugün saç baş yoldurdu bana
    iş telefonu gibi kullanmak istiyorsanız
    uzak durun
    arkanıza dönün
    ve fitursuzca uzaklaşın.
    ön bellek verilerini temizleyeyim bugün dedim
    notlar mailler mesajlar hepsi komple silindi.
    do it tomorrow daki veriler bile silinmiş.

• TElefonu almayı düşünüyordum ama almamı önermeyenler kafamı karıştırdı.Büyük ekranlı dokunmatik ekranlı telefonlardan haz etmiyorum.O yüzden wert kalvyeli telefonlardan alıcam bu da muhtemelen chacha ya da samsungun buna benzer bir modeli olacak. Chacha'da aklıma takılan şeyler : Şarz sorunu , ekranın ufak olması.. Ekran hakkaten ufak mı arkadaşlar yoksa reesimlerden mi öyle görünüyor.Diğer qwert telefonlarla ekran farkı var mı ? ( bb- e72 vb)
  • [simage]http://yfrog.com/odilaqoij [/simage] beyler ben bu google hesabimdaki kisileri nasil silecegim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoschkaWinner

[simage]http://yfrog.com/odilaqoij [/simage] beyler ben bu google hesabimdaki kisileri nasil silecegim?

gmail hesabı ile otomatik senkronize ediyor rehberi.
    silmek istersen telefon wifi üzerinden senkronize olduğu an otomatikman olarak gmail hesabınızdaki rehberdekiler de silinir.
    sadece görüntülemeyi gizleyebiliyorsunuz en fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK-CasTLe

quote:

Orijinalden alıntı: JoschkaWinner

[simage]http://yfrog.com/odilaqoij [/simage] beyler ben bu google hesabimdaki kisileri nasil silecegim?

gmail hesabı ile otomatik senkronize ediyor rehberi.
    silmek istersen telefon wifi üzerinden senkronize olduğu an otomatikman olarak gmail hesabınızdaki rehberdekiler de silinir.
    sadece görüntülemeyi gizleyebiliyorsunuz en fazla.

tamam eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: metexl

TElefonu almayı düşünüyordum ama almamı önermeyenler kafamı karıştırdı.Büyük ekranlı dokunmatik ekranlı telefonlardan haz etmiyorum.O yüzden wert kalvyeli telefonlardan alıcam bu da muhtemelen chacha ya da samsungun buna benzer bir modeli olacak. Chacha'da aklıma takılan şeyler : Şarz sorunu , ekranın ufak olması.. Ekran hakkaten ufak mı arkadaşlar yoksa reesimlerden mi öyle görünüyor.Diğer qwert telefonlarla ekran farkı var mı ? ( bb- e72 vb)

ekranı ufak fazla birşey bekleyemezsin
    hem qwerty olsun hemde film izlesem dersen olmaz.
    bazı uygulamalrda ekranı yana kaydırıp rahat hareket edebiliyorsun.
    sarj sorunu çok muamma
    bazen sık kullanırım 2 günde biter
    bazen boşta kalır telefon pipetle emer sarjı
    arkadaştan kılıf almıştım. kılıfı taktıktan sonra sarj azalması hızlandı. arkada aliminyum kısmı kapatıyor ondan soğumasını engelliyor diye düşünüyorum.
    daha önce samsung b7510 kullandım
    kıyaslarsam ikiside iyi değil
    samsungun ekranı çok hashastı çizildi
    bir de güncellemeleri gelmedi falan
    ekran rendi de düşük 256 k mı ne
    chacha nın 16 milyon bana sorarsan zaten bir iki sene sonra yeni mdoeller çıkar o zaman yenileri alırsın. şimdi cha cha da alırsan b7510 da alırsan hiç fark etmez.
    ha 7510 da flash yoktu kamera da 3 mb ydi

• Arkadaşlar arama geldiğinde yanlışlıkla meşgule alınca karşı tarafa mesaj gönderiyor bunu kapatmanın yolunu bulamadım. nasıl kapatırım.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

ben cihazimi kvk ya vermistim zamaninda gayette guzel kabul ettiler. telefonun 2 sene garantisi olur aldiktan sonra hukuken bakmama gibi durumlari yok birazcik israrci olsaydaniz cihazi almak zorunda olacaklarini anlardiniz.

kolay gelsin.

Advanced Task Manager kullanıyorum ama şu 5 dakikada bir kill etme olayını bulamadım. Yardımcı olur musun ?
  • Merhaba;

Ben 2 gündür cha cha kullanıyorum. evet şarj adamı öldürüyo ama güzel cihaz

Benim sorularım olacak daha eski kullanıcılara;

1. Bu facebook chat'te offline olamıyor myuz? ben öyle çok muhabbetçi bir kişi olmadığım için sosyal felaketime az kalmış gibi geliyor :))

2. Görüntülü konuşma olmadığı için skype kurdum ama görüntülü konuşmayı başaramadık bir türlü. Napılabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK-CasTLe

bu telefonu almak isteyen varsa
    kısaca sunu diyorum
    ALMAYIN
    bugün saç baş yoldurdu bana
    iş telefonu gibi kullanmak istiyorsanız
    uzak durun
    arkanıza dönün
    ve fitursuzca uzaklaşın.
    ön bellek verilerini temizleyeyim bugün dedim
    notlar mailler mesajlar hepsi komple silindi.
    do it tomorrow daki veriler bile silinmiş.

Yani telefonun iş telefonu olmadığı bariz belli zaten. ben iş ve eğlence amaçlı kullanıyorum memnum. verileriniz benim gibi önemli ise push senkronizasyon kulllanın. yani mailleriniz silinse de serverda kalcak sekilde ayarlayın. ve ajanda ve yapıalcaklarıda google ile eşleştirin siliirse eşleşmeleri geri getirirsiniz. Ben bb satip aldım kesinlikle iş telefonu olarak bb kdar kaliteli değil. Olamazda adamlar branşlaşmıs durumda. ama 8520 curve almaktansa cha cha candır. ayrıca 470 tl lik telefondan cok şey beklememek gerek.

Alın arkadas Android in iş telefonu olma özelliği yok zaten. Push mail o kadar da ii calismiyor (sanırm sebeke kaynaklı) ajanda cok da kullanıslı değil güzel ama ertele dediniz misal sonra görmediniz o hatırlatma atlyıp geçiyor ısrarcı değil. Her Q klavyeli tel i iş telefonu die varsayamayız öle olsa cin cakmaları baştacı olurdu.

Neden alın diyorum. 800 mhz işlemci. 512 mb ram android 2.3 destekleyen 500 tl altı multi touch bi cihaz varsa kaçırmayın alın. ama bu fiyat skalasında emsali yok. Gio var ksr bakmayın da gio o da ne kadar alternatif olur tartışılır. Galaxy pro Y var o da 256 mb ram li ki yetmiyo 512 bile bence ancak.

iş telefonu olarak ne android alinir ne iphone. Ama hepimiz artik iş telefonlarının sıkıcılıgından yorulduk. Angry bird de oynayalim ne bileyim bir sürü program da yükleyelim istiyoruz. android de bunu hedefliyor. yine diyorum salt ticari ve iş hayatı amaçlı almak isteyenler android in her türlüsünden uzak dursun. Blackberry onlar için biçilmiş kaftan onu kullansınlar. Push maili on numara. push notification yapısı daha güzel. iş uygulamalarına yatkın. güvenli.(sifrelemeli mail) Ama ben android istiyorum diyorsaniz ve iş amaçlı kullanacaksanız HTC chacha candır.

• quote:

TElefonu almayı düşünüyordum ama almamı önermeyenler kafamı karıştırdı.Büyük ekranlı dokunmatik ekranlı telefonlardan haz etmiyorum.O yüzden wert kalvyeli telefonlardan alıcam bu da muhtemelen chacha ya da samsungun buna benzer bir modeli olacak. Chacha'da aklıma takılan şeyler : Şarz sorunu , ekranın ufak olması.. Ekran hakkaten ufak mı arkadaşlar yoksa reesimlerden mi öyle görünüyor.Diğer qwert telefonlarla ekran farkı var mı ? ( bb- e72 vb)

Ben bb 9000 kullanırkewn (bb nin büyük cihazlarından yani 9700 lere göre biraz daha babayiyit hali ile klavyesi rahat.) cha chaya geçtim. Bb os un bazi özelliklerini (ufak şeyler) hala özlüyorum. ama bb malesef cok pahali ve sadece bis ile nete cıkması sıkıcı tarifedeki net paketlerini kullanamıyoruz. Eğer normal net ile bu verimde calisssa bbden baska tel almam da kullanmam da. ama bis işi kötü. giriş paketi bis de browser dan girersen knt gidio kısıtlamaları var sadece facebook twitter ve push mail calisiyor vs vs (tcell giriş paketi) bbden sonra ekran hiç de kücük gelmedi hiç kücük mü die düşünmedim de

Sarj konusunda BB den daha iisi yok. Nokia E72 artik cok ciddi şekilde eskidi yani teknolojinin yeniis makbul gidipte 500 tl E72 ye verilmez. ve yine sarj hususunda akıllı telefonların hepsi için sarj her zaman sorundur. Bu sorun chacha ya özel değil yani. Bide 3G acayip sarj yiyor sadece 2g(edge) dereniz sarj düzeliyor biraz daha. Sarj a takılmayın bence.
    Ekran illa ki ufak olcak sonuçta Qwerty klavyeli telde kocaman ekran olmaz. BB den sonra ekran ufak gelmedi hatta ilginçtir 7" tablet aldim android 2.3 lü o 7" ekranin hiç bi avantajı yok. ben chachanin küçük ekranında her işi hallediyorum multi touch sağolsun. dolphin HD ile flash olayını da çözdüm (ki gereksiz bi detay) bence ekran son derece yeterli.

Ekran kücük mu nün en güzel cevabi gidersin benim gibi medimakr vs gibi elinde teshiri olan mağazaya (tcell de de var 10 tl verio ya) bakar mıncıklar kıyas eder kafana yatarsa alırsın sorarak cevap alamazsın cünki "yeterli" cok cok göreceli bi kavramdır. Ben herzaman F/P nin yüksek olanını tercih etmişimdir. bu üründe FP si baya ii.

ha ben kocaman erkan + q itiyom diyorsan motorola milestone 2 tarzi cihaz alcan yandan Q klavye cıkan onunda fiyati malum yüksektir.

ça çanin bence en en büyük sorunu sabun gibi kaygan kasası ile serbes düşmeye meyilli olması. bi de zor acilan (benim açamadıgım) kapak.

• quote:

quote:

ihsaniye vergi dairesinin orda var ben ordan aldım 10 tl süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

quote:

Ben bb 9000 kullanırkewn (bb nin büyük cihazlarından yani 9700 lere göre biraz daha babayiyit hali ile klavyesi rahat.) cha chaya geçtim. Bb os un bazi özelliklerini (ufak şeyler) hala özlüyorum. ama bb malesef cok pahali ve sadece bis ile nete cıkması sıkıcı tarifedeki net paketlerini kullanamıyoruz. Eğer normal net ile bu verimde calisssa bbden baska tel almam da kullanmam da. ama bis işi kötü. giriş paketi bis de browser dan girersen knt gidio kısıtlamaları var sadece facebook twitter ve push mail calisiyor vs vs (tcell giriş paketi) bbden sonra ekran hiç de kücük gelmedi hiç kücük mü die düşünmedim de

Sarj konusunda BB den daha iisi yok. Nokia E72 artik cok ciddi şekilde eskidi yani teknolojinin yeniis makbul gidipte 500 tl E72 ye verilmez. ve yine sarj hususunda akıllı telefonların hepsi için sarj her zaman sorundur. Bu sorun chacha ya özel değil yani. Bide 3G acayip sarj yiyor sadece 2g(edge) dereniz sarj düzeliyor biraz daha. Sarj a takılmayın bence.
    Ekran illa ki ufak olcak sonuçta Qwerty klavyeli telde kocaman ekran olmaz. BB den sonra ekran ufak gelmedi hatta ilginçtir 7" tablet aldim android 2.3 lü o 7" ekranin hiç bi avantajı yok. ben chachanin küçük ekranında her işi hallediyorum multi touch sağolsun. dolphin HD ile flash olayını da çözdüm (ki gereksiz bi detay) bence ekran son derece yeterli.

Ekran kücük mu nün en güzel cevabi gidersin benim gibi medimakr vs gibi elinde teshiri olan mağazaya (tcell de de var 10 tl verio ya) bakar mıncıklar kıyas eder kafana yatarsa alırsın sorarak cevap alamazsın cünki "yeterli" cok cok göreceli bi kavramdır. Ben herzaman F/P nin yüksek olanını tercih etmişimdir. bu üründe FP si baya ii.

ha ben kocaman erkan + q itiyom diyorsan motorola milestone 2 tarzi cihaz alcan yandan Q klavye cıkan onunda fiyati malum yüksektir.

ça çanin bence en en büyük sorunu sabun gibi kaygan kasası ile serbes düşmeye meyilli olması. bi de zor acilan (benim açamadıgım) kapak.

teşekkür ederim tatmin edici açıklamaların için.Ekran ufak derken diğer qwert telefonlara oranla küçük oldugunu düşünmüştüm ama küçük değilmiş sanırım.2.6 inç bu telefonlarda standart ekran gibi. Sony ericson LWW ya da chacha alıcam yarın.Artık hangisinin beğenirsem. Sony ericson 570 tl , chacha 530.

• arkadaşlar bişey sorucam ben telefnu hergun tam bitip kapandıktan sonra yaklasık 2,5 3 saat şarj ediyorum (dolana kadar yani yeşil ışık yanana kadar) sizce bi zarar verirmi ve şarjın erken bitmemesi için neler yapılabli bide bu kıler manager gibi bişey var o tamamen kapatmıyo gbime geliyom sizce kapatıyomu ? cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.