Şimdi Ara

★ ★ ★ HTC CHACHA(A810E) ANA BAŞLIK VE DESTEK ★ ★ ★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.033
Cevap
16
Favori
77.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

quote:

Orijinalden alıntı: jack.daniel

merhaba arkadaslar. chacha kullanicisiyim. öncelikle cihazin en kotu yanlarini siraliyim; *sarj sorunu, *arka planda istesende istemesende calisan sarj yiyen uygulamalar, ve en onemlisi ise *dahili hafiza. dahili hafizam suan 8mb kaldi. daha fazla alan yarat seceneginde uygulamalari karta tasimak istedigimde tasinacak öge bulamiyor. yokmudur bunun bir cozumu program yardimiyla vs... eger yoksa telefonu fabrika ayarlarina dondurcem. birde kullandiginiz en etkili task killer hangisidir? son olarak cihaz icin onerebileceginiz olmazsa olmaz yararli programlar varsa paylasir misiniz? tesekkurler...

Android sürümün güncel mi ? Benim de 15 mb falan hafızam kalmıştı, Android'i güncelledikten sonra 45 mb civarı hafızam oldu.

2.3.5 yüklü uygulama önbelleklerini siliyorum, ne yapıyorum ne ediyorum hava

• Anneme almak istiyoruz bu modeli. hepsiburada'da 100 TL'de hediye çeki olayı var. Sizce alınacak bir model mi?
  • f tusu bende etkin degil onu nasıl etkinleştiririm basılı tutunca filan konum eklemiyor
  • Canım telefonum, güzel telefonum da; hafıza yüzünden güncelleme yapmaya korkar oldum. Hafıza çok büyük sorun. Şu telefonu 150 MB değil de, 300 MB dahili hafızalı yapsalarmış mükemmel olurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Anneme almak istiyoruz bu modeli. hepsiburada'da 100 TL'de hediye çeki olayı var. Sizce alınacak bir model mi?

eşimde var. Tavsiye ederim
  • Bende Hepsiburada'dan 479 liraya aldım.Galaxy Ace sattım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Canım telefonum, güzel telefonum da; hafıza yüzünden güncelleme yapmaya korkar oldum. Hafıza çok büyük sorun. Şu telefonu 150 MB değil de, 300 MB dahili hafızalı yapsalarmış mükemmel olurmuş.

soğutmaya neden olacak bir sebep.
  • Galaxy S5830i satıp bu telefondan almayı düşünüyorm ne dersiniz arkadaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLNin00

Galaxy S5830i satıp bu telefondan almayı düşünüyorm ne dersiniz arkadaslar ?

o telefondan buna geçmek yanlış olur BANA GÖRE!! htc güzel cihaz ancak samsung kadar müşteri desteği göremezsin servis konusunda kvk ya götürdüm almadılar cihazı neymiş bazı modellere bakmıyorlarmış...üstelik htc artık klavyeli model üretmeyeceğini açıkladı destek hiç kalmaz sanırsam...tabikide karar senin bunlar tamamen KENDİ GÖRÜŞÜM!! saygı duyulmalı...iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

o telefondan buna geçmek yanlış olur BANA GÖRE!! htc güzel cihaz ancak samsung kadar müşteri desteği göremezsin servis konusunda kvk ya götürdüm almadılar cihazı neymiş bazı modellere bakmıyorlarmış...üstelik htc artık klavyeli model üretmeyeceğini açıkladı destek hiç kalmaz sanırsam...tabikide karar senin bunlar tamamen KENDİ GÖRÜŞÜM!! saygı duyulmalı...iyi forumlar

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim hocam..Ace beni bıktırdı artık yazılım hatası sd kart hatası felan..Ama bu açıklamadan sonra vazgeçtim diyebilirim.

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim hocam..Ace beni bıktırdı artık yazılım hatası sd kart hatası felan..Ama bu açıklamadan sonra vazgeçtim diyebilirim.

ben kendi görüşümü sundum karar size kalmış

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben kendi görüşümü sundum karar size kalmış

samsungdada adam akıllı güncelleme çıkmıyor zaten. tükürüğü yukarı yada aşağı fırlatsan da fark etmeyecek yani. :)
    bende bu telefonu alırken bimesk demişsti ki bana
    "49 lira daha verirseniz garantiyi üzerimize alırız
    eğer 49 lira vermek istemezseniz ürün bozulduğunda servise kendi imkanlarınızla götürürsünüz"
    mantık bulamadım bende bu konu da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK-CasTLe -- 28 Nisan 2012; 16:49:34 >

• ben güncelleme konusunda bahsetmemiştim müşteri desteği yani sorun olduğunda ilgilenecek kişi yok htc de malesef
  • quote:

ben güncelleme konusunda bahsetmemiştim müşteri desteği yani sorun olduğunda ilgilenecek kişi yok htc de malesef

dua edelim de bizim telefonda da bi sorun çıkmasın :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK-CasTLe

quote:

ben güncelleme konusunda bahsetmemiştim müşteri desteği yani sorun olduğunda ilgilenecek kişi yok htc de malesef

dua edelim de bizim telefonda da bi sorun çıkmasın :(

inşallah sorunsuz kullanırsınız
  • Arkadaşlar benimde aklımda bu telefonu almak. ipod touch ile birlikte kullanmayı düşünüyorum. Cok fazla mesajlasan biri değilim ama 3g interneti sıklıkla kullanırım. Müzik, oyun, uygulama vs ihtiyaçlarımı ipod ile karşılıyorum. Ayrıca wifi hotspot kullanmayı da düşünüyorum. Önemli olan şarj konusu ve servis desteği. Eğer bu konularda kafama yatmazsa almaktan vazgeçicem. Sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

Arkadaşlar benimde aklımda bu telefonu almak. ipod touch ile birlikte kullanmayı düşünüyorum. Cok fazla mesajlasan biri değilim ama 3g interneti sıklıkla kullanırım. Müzik, oyun, uygulama vs ihtiyaçlarımı ipod ile karşılıyorum. Ayrıca wifi hotspot kullanmayı da düşünüyorum. Önemli olan şarj konusu ve servis desteği. Eğer bu konularda kafama yatmazsa almaktan vazgeçicem. Sizce ne yapmalıyım?

Bence alabilirsin. İsteklerini çok rahat karşılar. ama biraz daha üstüne koyayım dersen xperia neo yu şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

quote:

Arkadaşlar benimde aklımda bu telefonu almak. ipod touch ile birlikte kullanmayı düşünüyorum. Cok fazla mesajlasan biri değilim ama 3g interneti sıklıkla kullanırım. Müzik, oyun, uygulama vs ihtiyaçlarımı ipod ile karşılıyorum. Ayrıca wifi hotspot kullanmayı da düşünüyorum. Önemli olan şarj konusu ve servis desteği. Eğer bu konularda kafama yatmazsa almaktan vazgeçicem. Sizce ne yapmalıyım?

Bence alabilirsin. İsteklerini çok rahat karşılar. ama biraz daha üstüne koyayım dersen xperia neo yu şiddetle tavsiye ederim.

Üstüne koymak fazla sorun degil de ben klavyeli telefonlardan cok hoşlanıyorum. Ayrıca neo tarzı bi telefon alırsam ipod hic bi işime yaramaz. Bi de telefon piyasası cok hızlı bugün alınan cihazdan 1hafta sonra sıkılıyor insan o yüzden yüksek fiyatlı bisey almak da istemiyorum. Bahsettiğim tarzda kullanımda şarji ve servisi beni memnun edebilecekse hala aklımda ilk sırada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeterli depolama alanı yok uyarısına bir çözüm bulabilirmiyiz arkadaşlar. ön belleği temizledim programları sd lkarta aktardım yine olmadı.
  • quote:

cihaz güzel o konuda sıkıntın olmasın ancak müşteri desteği ve servis konusunda sıkıntı yaşadım ben kullanırken kvk ile anlaşması var htc nin ancak cihazı kabul etmediler bazı modellere bakmıyoruz dediler...müşteri hizmetlerine ulaşmak mucize zaten...bu konularda sıkıntılı ancak cihaz kullanım olarak eğlenceli bir cihazdır

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.