Şimdi Ara

★ ★ ★ HTC CHACHA(A810E) ANA BAŞLIK VE DESTEK ★ ★ ★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.033
Cevap
16
Favori
77.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ****ky

1 haftadır kullanıyorum ve tecrübelerimi artık aktarabilirim
    Pil kapasitesi düşük yoğun kullanımda ırakın günü çıkarmayı akşamı zor çıkarırsınız.
    Pil kapasitesi düşük olduğu için çabuk şarz oluyor ortalama 1 saat içinde şarz oluyor.
    Pil konusunda sıkıntı sorun yaşıyorsanızhttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-note-i9220-n7000-acil-sarj-cihazi-50090026 bundan temin ediyorsunuz ve 2 adet şarzlı pil alın 3 gün şarza bağlamadan dolaşın
    tuşlar ayrı olduğu için yazı yazmak çok kolay.
    sar değeri yüksek.
    dahili hoparlörün ses çıkışı çok düşük.
    işlemcisi fena değil ama 1 ghz üstü olsaydı en azından flash desteğide olacaktı.
    dahili hafızası düşük şayet mesajlaşmak dışında oyunlarla doldurmak gibi bir düşünceniz varsa kesinlikle alacağınız bir cihaz DEĞİL.
    kamerası vasat sayılır.
    dahili hafıza 15 mb ın altına düştüğünde senkronlarda sorun çıkıyor mail alamıyor.
    dahili müzik çaları vasat durumda. Poweramp bu sorunu çözüyor bir canavara çeviriyor. rabi bu sizin 4.98$ mal oluyor
    ekran küçük tabi mesaj ve mail için kullanacağınızı düşünürekten pek sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. çözünürlük fena değil.
    cihaz tam bir uykucu uyku moduna bir geçtimi gidiyor alet . misal tune in ile radyo dinliyorsunuz ekran kapanınca 20-30 sn sonra radyoda gidiyor. veri akışını kesiyor alet.
    gayet stabil çalışıyor.
    Pil az gidiyor
    klavyede 2.karekterlerin mavi ile yazılması kötü olmuş. Gece okumak zor.
    Pil az gidiyor
    ekran ışığı fena değil gün ışığında pek sıkıntı çıkarmıyor.
    pil kapağını sökmek zor eliniz ne kuru olacak ne de yaş olacak böyle lastik kıvamında olması lazım
    Ve son olarak pil az gidiyor
    Ha bi de angry birds space sorunsuz kasma takılma olmadan çalışıyor ama yükleme süreleri biraz uzun

+ Pil az gidiyor

• telefonu sattıktan sonra ch@t 335 e geçtim şarjda 4.cü gün doldu 3 çizgi var chacha çok güzeldi ama şarj süresi klasik android gibiydi 2 gün gidiyordu bana anca mesaj atmaya korkuyordum şarjı azalacak diye mesajlaşırsam 1 gün anca gidiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 16 Nisan 2012; 20:13:20 >
  • Artik. Bende chacha ciyim medimarkdan 469 a aldim 60 tl de sigortaydi ama param cikmadi ona millet. Ikinci el 400 450 tl ikinci eline istiyorlar. Blackberry kullanicisiydim sattim android ariyordum biktim ya bb nin kendi internetinden baska net ile baglanmamasindan. Neyse cihaz guzel mediamark da baktim bu ozellikte bu fiyata rakibi yok bi gio benzer onun rami dusuk alinabilirdi ama tipi garip gelse de klavyesi efsane cok memnuinum ilk sarjim ins en en az bi gun gider. En buyuk soorunum cihaz elde avucta durmuo kaygan acil koruma kapagi almaliyim sakarim ben 2 sorun arka kapak acayip zor acilio bayerin anlatttigi taktigi anlamadim
  • Arkadaşlar selam.İkinci telefon olarak bende cha cha aldım.Alma sebebim mesajlaşma aslında bu sebeple çok fazla bir beklentim yoktu. Ancak f/p ürünü olduğunu belirtmekte fayda var. Ana telefonum atrix , cha cha yı sadece maillerime bakmak ve mesajlaşmak için aldım. Özellikle siyah rengi bana göre çok güzel olması sebebi ile siyah renkte karar kıldım. Beyaza göre bence daha güzel.
    Benim sorum facebook tuşu ile alakalı aslında. Bu tuş bende de yanmıyor.Bunun yanısıra bu tuşa bastığımda sadece durumumu güncelleme ve fotoğraf yükleme gözüküyor. Sadece bu işe yaramıyor diye düşünmekle birlikte diğer özelliklerini nasıl kullanabiliyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbcsr

merhaba..

1-task killer kullAnımında yeşil tik atılmış olanların üstüne basıldığında ekrandan kaldırılıyor programı kapatılıyor doğrumudur
    2-peki sadece tik isaretini kaldırdığımızda programlar ekranda görülüyor o program çalışmaya devam mı ediyor.

hepsini silmeme rağmen uygulamalar-çalışan hizmetler-çalışanlar kısmında
    ayarlar
    google hizmetleri
    htc sense
    takvim
    facebook
    fb chat
    ses ayarları
    skin pcker
    google haritalar
    tekrar google haritalar
    cspeoplesyncservice
    touch input
    süreleri işliyor..bunlar kapanmıyormu yoksa kapanmaması mı gerekiyor..ben task killer i yanlışmı kullanıyorum..

onlar telefonun stabil programları oldugu için malesef ki telefondan kaldırmadan kapanmaz dostum içlerin en iyi task killer benim yukarda paylaştıgım bazıları kapattı gösterse bile kapatmıyor birtek o kapatıyor hepsini iyi anlamda
    quote:

barce

dostum ben kullanmadım şahsen facebook uygulamasını ama benim bildigim o düğme sadece bişeyler paylaşmak için var (müzik resim comment gibi)

• Merhaba Arkadaşlar bu Cha Cha model de telefon hafızasındaki rehberi sim kart hafızasına taşıma olayı yok be kapaklı basit bir samsung telefona (1190) takcam kartımı ama isim listesini aktaramadım hatta TİM e gittim ordakı makıne bıle yapamadı bunu bu problemi çözmemde yardımcı olacak bir fikri olan varsa şimdiden teşekkür ederim.

edit= Meşakatli bir şekilde halledildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nautilus20 -- 18 Nisan 2012; 18:44:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshine

quote:

Orijinalden alıntı: guzelyali1925

BB 'den geçmeyi düşünen birisine yazdığımı aynen ekliyorum.
    url:http://resim.donanimhaber.com/m_54409296/mpage_2/f_/key_//tm.htm#59579319

quote:

Orijinalden alıntı: streptokokk

merhaba chacha kullanıcıları,
    gecen haftaya kadar blackberry 9780 bold vardı elimde ve mailler anında düşüyodu, bu chacha da aynen mail geldiğinde bana uyarı ile düşer mi? cünkü samsungda kenidm refresh tazele yapıyodum ondan sonra yeni mailleri gösteriyodu. bir de avea da internet hızı nasıl olur? flash var mı içinde?

Herkes elindeki cihazı övebilir, bu tür övgü dolu yazılardan çokça bulabilirsiniz.
    Ben size eksikliklerinin ön planda bulunacağı kısa bir inceleme de bulunayım.

Almayı düşünenlere de fikir vermesi dileğiyle..

Önce sorularınızın cevabı: Android'deki aktif syncronizasyonu açtığınızda, cihaz sürekli veri alışverişinde kalacak ve mailler anında düşecektir. Genelde bizler şarj süresinden kazanmak için bu aktif syncronizasyonu kapatırız. (Not: Wifi üzerinden aktif sync 'da sıkıntı yaşayanlar olduğunu okuduk, o nedenle arkadaşların yorumlarına da bakın derim.

Avea'nın interneti istanbulda oldukça iyiydi. Son durumu nedir sormak lazım kullanıcılara. Kırsal bölgeler hakkında bir deneyimim henuz yok.

Maalesef direk swf açan bir tarayıcıya sahip değil. Flash için Dolphin gibi tarayıcılar kullanıyorlar. Benim ihtiyacım olmadı, nitekim youtube uygulamaları vs zaten kendi programıyla açılabiliyordu. Geçen gün flash içeren bir uygulama indirdim çalışmadı, çözmek için uğraşmadım.

Eğer bu zamana kadar blackberry kullandıysanız, gerek şarj süresi gerekse android'e özgü telefon nitelikleri açısından biraz ferâgat etmeniz gerekeceğini belirtmeliyim. Gerçi bir buna 3kuruşa 3köfte teoremi diyoruz. O nedenle beklentileri dizginlemekte fayda var.

Bugün chacha yı soran bir arkadaşa tavsiye etmediğimi söyledim. Eğer android'le ilk tanışmanız bu cihazla olacaksa tavsiye etmiyorum. Bir çok oyun ve uygulama için ekranı döndürmeniz gerekebilir, işlemci yavaşlığından ve dahili hafızadan ötürü de ayrıca sıkıntı çekebilirsiniz. (800mhz çok yüksek bir işlemci tipi değildir).
    Çok net şunu belirteyim. Android geliştiriceleri, dikey ekranlı cihazlar üzerine uygulama yazıyorlar, cihazın teknik kabiliyetleri doğrultusunda da uyumluluk listelerine ChaCha yı eklemiyorlar. O nedenle, bahsedilen birçok oyunu daha başında marketten uyumsuz olduğunun uyarısını alabilirsiniz. Yukarıda bahsettiğim teoremi burada tekrar hatırlayabiliriz.

Kısaca bilmeniz gerekenler.

1- Şarj süresi: Yeni android & cihaz kullanıcıları çok fazla uygulama kurmak isterler, bu da yoğun bir kullanım ve akıbetinde oldukça kısalan bir şarj süresi demek. Günde 2 kere şarj etmenizi gerektirecek bir dönemden geçebilirsiniz. Kullanımınız stabil bir hale geldiğinde, aktif internet kullanımı da düşünüldüğünde şarj süreniz max 1 gün olacaktır.

2- Dahili Hafıza: Malum günümüzde android Qklavye segmentindeki cihazlarda, dahili hafızayı oldukça düşük tutuyorlar. Siz 32 gb hafıza kartı koysanız bile, bazı uygulamalar illâ ki dahili hafızaya (ki bu 150mb tır ama çoğu dolu olarak size gelir) kurulmak istiyorlar. Forumda "15-20mb alanım kaldı ne yapmalıyım?" diyen insanların yazdıklarını önemsemelisiniz. Bu konu bu segment için kaçınılmazdır. Çünkü widget olarak kullandığınız uygulamalar dahiliye kurulmaz ise, ekranda görüntülenmiyor olacaklar, illa dahiliye ihtiyac duyacaksınız.

3- Telefon özellikleri: Zil sesini kalabalıklarda ve gürültülü ortamlarda yetersiz buluyorum. Rüzgarlı havalarda sesimin karşı taraftan duyulmasında problem olduğuna da şahitim. Baz istasyonundan olabilir diyerek hüsnü zan ediyorum.

Örnekleri çoktur. Cihazın birlikte geldiği Orjinal ROM'da, sms gönderirken bir süre sonra yukarı atma problemi yaşıyor olabilirsiniz. Bu şöyle birşey: 100 mesajlık yukarı dogru çıkan bir dialog ekranında en son mesajı görerek cevap yazarsınız ya, işte o son mesaj bazen (neden olduğunu bilmediğimiz bir şekilde) aşağıda kalıyor ve 1 hafta önceki mesaj karşınızda oluyor, dokunmatik ekranla aşağıya dogru kaydırmanız gerekiyor. Ciddi sıkıntı.

Ön kamerası bilinen 3g görüntülü görüşmeler için değil, internet üzerinden skype vb programlarla video chat için konulmuş. Bu sorun androidin ginger bread sürümünden kaynaklanıyor. Benzer sürümdeki diğer cihazlarda ICS güncellemesiyle çözüleceği söyleniyor. Ancak chacha için, ICS (ice cream sandwich-android v4) güncellemesinin gelmeyeceği resmi açıklama ile sabittir.

Ben yukarda bahsettiğim hafıza problemini bir nebze çözebilmek ve biraz olsun adam edebilmek için cihazı root ettim ve başka bir ROM kurdum türkçesi cihaz garantiden çıktı. Bu işlem telefoncularda yaklaşık 30tl lik bir işlemdir. Kendiniz de yapabilirsiniz. Biraz bu işlerle uğraşmayı sevenlerdenseniz zor gelmeyecektir. Ancak genel kullanıcılara asla tavsiye etmiyorum. Geçtikten sonra başka sıkıntılar var artık. Merak ederseniz önceki mesajlarımdan bulup neler olduğunu okuyabilirsiniz..

Kimse kızmasın, blackberry den geçmeyi düşünen birisinin bunları bilmesi gerekiyor.

Selam ile..

bbden geçmiş biri olarak. (9000 bold) güzel tarafı klavyesi güzel hatta bbden güzel.
    Daha güzel yani push mail için özel net paketi almak gerekmiyor (bis gibi) normal tarifelerdek paket (hatta wifi) bile iş görüyr. Ekrani bb yi aratmıyor kaliteli dokunmatik olması navigasyonu bi noktada karıstırıyor.
    1-ben kapatmadım ayrıca push notification artık o kadar da kompleks bi teknoloji değil. Bunu android bence bb den ii kullanıo zira aynı yolla uygulamalar uzaktan cihaza yükleniyor. aynı sey mail için de geçerli. yaptıgı senkronize etmesi gerektiğini telefona bildirmek sonra cihaz sentron olup maili alıyor yani sürekli veri açık değil. ayıca yahoo messanger acık + push mail acık s an 1 gün rahat sarj gidiyo. 9000 bold ile 2. gün gidiyord (su an yüzde elli sarj da)

ha bb den geçince neyi özerlerim dersen android bb os kadar bana pratik gelmedi hoş kücük kısayolları vardı misal t ye basınca en yükari b ye basınca en asa gitmeisni bile özledim. Ama bb ye dönmeye yetecek kadar değil.

Avea nin interneti berbat kayseride 3g yi daha göremedim :D ama iiyse ne güzel tabi denemek lazm.
    Flash yok ama ihtiyacım olmadı ayrıca bb de de yok :D Ha bunu neden yazıyorum zira bbden geçmek isteyenlerin aklında olsun diye. sarj süresi bb nin mükemmel sanırım o konuya rakip olacak firma yok iphone olsun nokia olsun.. ayrıca nokia nin da push mailini denedim berbat :S bazen 1 gün sonra geliyordu :D ama sebekeden de oalbilir avea bizim buralarda berbat (kayseri) sadece tcell i ama duydumki istanbulda tcell in ii olmadıgı aveanin ii oldug yerler var miş. onu bilmem.

ayrıca uygulama ve oyun için chacha yi da hiç bi telefonu da tavsiye etmem taş yerinde ağır. oyun oynayacak uygulama manyagı olcaklar bi zahmet tablet alsın. ben pandawill en 140 tl cift cekirdekli 512 mb ramli kapasitif multi touc cihaz aldım az daha verip cok şey ödemek lazım. ama arada wc de falan oyun oynamak istiyor insan :d ben tavsiye ederim ama o paraya bu işlemci bu ramla vs anca bu tel oluyor mediamark da o fiyata o işlemciye başka tel yok hatta 700 tl kadar bi şey yok.herkesi tavsiye ederim. acıkcası ben gdip 1000 1500 lira verip sırf oyun oynamak için tel almam gider psp alirim tablet alırım vs. 800 mhz bence mobil bi cihaz için son derece yeterli bi işlemci. gio dan ii rami misal.

ek olarak bu herkesin yaşadğıgı bi anda mesajların başına gitme sorununa ben çözüm u söyle budum en basa gitti dokumatıkle asa gitmeye calısmak yerine klavyeden bi şeyler yazınca küt aşa gelio. ama cidden o mesaj başına gitmesi ve asa inmek için bbdeki gibi t veya b tuslarının olmaması bence can sıkıcı ama mesaj arayüz değiştirme programları vs kullanılırsa çözüm olabilir ek olarak ben sms den ziyade yahoo kullandıgım içinde aşırı sorun olmuyor.

En büyük sorun arkadas telefon sabun firtiği* gibi kayıyor telefon o kadar dikkat etmem rağmen aldıgım gün 2kere düştü mutlaka sigorta yaptrın (ben yaptıramadım o an param cıkmadı ve kampanya bitiyordu son anda aldım vs) ama kayma soruna ben bi hard case kapak (su arkasına takilan delikli kapak) cama da flm aldım artık kaymıyor.

ayrıca ekran sağlamdır cizilmeye karsı die okumustum (gorilla glass mıs) ama film e baktımb i güm olmus cizik manyağı olmus dikkat ettiğmi halde malum cepte parası anahtarı vs bazen oluyo :S.. neyse öyelyken böyle.

(kücük kalmıs banyo sabununa kayseride denen isimdir sabun firtiği)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 18 Nisan 2012; 20:01:14 >

• easy task killer advanced gayet güzel. Widget sayesinde de tek tuşla arkaplan çalışan uygulamaları kapatıp telefonu rahatlatıyor.Ben hem bunu hem 2x battery (pil göstergesi sebebiyle) hemde antutu battery saver ı kullanıyorum.Özellikle antutu battery saver süreyi uzatıyor. Gerçi bu 3 ünü aynı anda kurmak gereksiz olabilir ama bu şekilde batarya biraz daha fazla dayanıyor ama telefonla uraşıyorsanız bu telefonda 1 günü çıkarmanız çok kolay değil.
  • task killer kullanımını anlatabilecek arkadaş varmı..yeşil tiklileri silincemi program kapanıyor..ayarlarında ignore list var clear all yapınca hepsi tikli bir kill selected apps listesine geri geliyor...
  • valla hiç atmıyo
    bi çözüm yolu yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbcsr

task killer kullanımını anlatabilecek arkadaş varmı..yeşil tiklileri silincemi program kapanıyor..ayarlarında ignore list var clear all yapınca hepsi tikli bir kill selected apps listesine geri geliyor...

Arkadaşlar,

Advanced task killer türü uygulamalar ne yazık ki hep programları kapatırlar, ancak sonra, o program kendini başlatma yetkisine sahip olduğu için yeniden başlarlar.. Bu konu kimi forumlarda çok sıkıntı bir durum olarak görülmemiştir. Nitekim chacha 512mb ram'e sahip olduğundan ötürü, arkaplandaki uygulamaların cihazınızda hafıza sıkıntısına yol açması düşük ihtimaldir.

Eğer bunların çalışmasındaki çekinceniz şarjdan ötürü ise, şunu belirteyim ki, androidlerde en çok şarjı sırasıyla; toplam gündelik kullanımda; ekran, aktif çağrılar ve aktif internet bağlantıları tüketmektedir.. internetten sürekli veri alıp veren, whats up, skype, nimbuzz, msn gibi uygulamalar şarj avcısı olarak bilinirler. Onun haricinde arkaplandaki uygulamalar şayet interneti kullanmıyorlar ise, alıştığımız windows'lu pc sistemlerdeki gibi sürekli şarjı tüketmez, sadece ramde çalışmayı beklerler. Bu diğer 3 parametreden çok daha düşük bir şarj tüketimine neden olur.

Gelelim çözüme..

Yukarıda bahsettiğim neden olan izin yetkisini düzenleyebiliyorsunuz. Az bilinen bir yöntem olması, cihazda root yetkisine sahip olarak kullanmanız gerektiğindendir.
    Bu nedenle şu linkteki uygulamalar ile, bir uygulamanın başlangıçta kurulurken aldığı tüm izinleri düzenleyebilirsiniz. Ancak bu sonradan birtakım sıkıntılara da sebebiyet verebilmekte olduğunu tecrübe ettim. Genel itibariyle makul ve kesin bir çözümdür.

Tekrar ediyorum; cihazınızı root etmiş olmanız gerekmektedir.

https://play.google.com/store/search?q=permissions&c=apps

• Arkadslar tel sarjda iken isiniyo baya (notebook gibi) ve ilginçtir sarj olurken isindiğindan sanırım dokunmaik saçmalıyor. sarjdan cekiom ısınma gidiyor + olarak ekran düzeliyor sizce normal mi? ayrıca sarjım 12 saat gidiyor. gece takiom sabah cekiom 11 12 gibi bitio tekrar takiyoruım. kullanımım.günlük en fazla 15 dk konumsa. wifi kapalı. ekran orta aydınlık sefiyesinde. edge ile bağlı (ki avea ile 3g yi göremedim henüz) yahoo messanger sürekli acik. 1 push mail açık. 1 15 dk bi güncelleyen mail açık. facebook açık.

evet böyle olunca anca diyor insan ama bb 9000 kullanırken ekran ful işik daha cok konusma 2 push mail. acık iken 48 saat açıktı. (e tabi o bb :D) ama bi sorim dedim 3 4 gün sarjı gidiyor diyenleri görmüştüm yazıda da . ayrıca pek oyun ve müzik ile işim yok. bu arada tele yandan veya caprazdan bakınca dummy phone gibi görünüyor ekran :D
  • arkdaşlar skype görüntülü görüşme nasıl 3g olarak steril mi ayrıntılı bilgi verebilecek var mı?
  • Bende geldim arkadaşlar . Ben dokunmatikte yazı yazamadığım için tercih ettim zaten bb kullanıyordum bunu almak ile iyi ettim bence :D
  • merhaba arkadaslar. chacha kullanicisiyim. öncelikle cihazin en kotu yanlarini siraliyim; *sarj sorunu, *arka planda istesende istemesende calisan sarj yiyen uygulamalar, ve en onemlisi ise *dahili hafiza. dahili hafizam suan 8mb kaldi. daha fazla alan yarat seceneginde uygulamalari karta tasimak istedigimde tasinacak öge bulamiyor. yokmudur bunun bir cozumu program yardimiyla vs... eger yoksa telefonu fabrika ayarlarina dondurcem. birde kullandiginiz en etkili task killer hangisidir? son olarak cihaz icin onerebileceginiz olmazsa olmaz yararli programlar varsa paylasir misiniz? tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bengokhannn

arkdaşlar skype görüntülü görüşme nasıl 3g olarak steril mi ayrıntılı bilgi verebilecek var mı?

maalesef cihazla hic bir yolla goruntulu gorusme yapilmiyor :/
  • Arkadaşlar dün gece 1 de çıkardım şarjtan 50 sms gönderdim ardından , sabah 1 saat wifiden nete bağlandım ve şsarjım %50 nin altına düştü. Ne yapabilirim ben telefonla 2-3 saat konuşan ve bol mesajlaşanbiriyim net olmasada olur. Nasıl performansını artırabilirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzkn-ctn

Arkadaşlar dün gece 1 de çıkardım şarjtan 50 sms gönderdim ardından , sabah 1 saat wifiden nete bağlandım ve şsarjım %50 nin altına düştü. Ne yapabilirim ben telefonla 2-3 saat konuşan ve bol mesajlaşanbiriyim net olmasada olur. Nasıl performansını artırabilirim :D

bol mesajlaşan biriysen sana göre değil dostum cihaz klavye olarak süper ama mesajlaşıldığında şarjı çok çabuk tükeniyor normal hiç ellemeden kullanarak 2.5 gün anca gidiyor cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack.daniel

merhaba arkadaslar. chacha kullanicisiyim. öncelikle cihazin en kotu yanlarini siraliyim; *sarj sorunu, *arka planda istesende istemesende calisan sarj yiyen uygulamalar, ve en onemlisi ise *dahili hafiza. dahili hafizam suan 8mb kaldi. daha fazla alan yarat seceneginde uygulamalari karta tasimak istedigimde tasinacak öge bulamiyor. yokmudur bunun bir cozumu program yardimiyla vs... eger yoksa telefonu fabrika ayarlarina dondurcem. birde kullandiginiz en etkili task killer hangisidir? son olarak cihaz icin onerebileceginiz olmazsa olmaz yararli programlar varsa paylasir misiniz? tesekkurler...

Android sürümün güncel mi ? Benim de 15 mb falan hafızam kalmıştı, Android'i güncelledikten sonra 45 mb civarı hafızam oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

Orijinalden alıntı: oguzkn-ctn

Arkadaşlar dün gece 1 de çıkardım şarjtan 50 sms gönderdim ardından , sabah 1 saat wifiden nete bağlandım ve şsarjım %50 nin altına düştü. Ne yapabilirim ben telefonla 2-3 saat konuşan ve bol mesajlaşanbiriyim net olmasada olur. Nasıl performansını artırabilirim :D

bol mesajlaşan biriysen sana göre değil dostum cihaz klavye olarak süper ama mesajlaşıldığında şarjı çok çabuk tükeniyor normal hiç ellemeden kullanarak 2.5 gün anca gidiyor cihaz

Bana bir günü çıkarsın yeter sabah 8 akşam 10 gibi :D program felan bişeyler yapamıyor muyuz daha önce android felan kullanmadım :S

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.