Şimdi Ara

★ ★ ★ HTC CHACHA(A810E) ANA BAŞLIK VE DESTEK ★ ★ ★ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.033
Cevap
16
Favori
77.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ayhanlilar00

sen cm9 denedin mi nasil stabilite olarak

Hepsini denedim. Cm lerin arasinda en stabil calisan (kamera haric) cm10. Digerlerinde cok hata var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki direk cwm den bu romu yukleyebilirmiyiz mesela ben şuan 2.3.5 var

• quote:

Peki direk cwm den bu romu yukleyebilirmiyiz mesela ben şuan 2.3.5 var

Cwm bu yuzden var zaten. Yuklersin tabiki

• Orjinal rom kullanan root vs yapmamis arkadaslar cihaza guncelleme gelmis sanirim dogru mu? Farkli rom kullandigim icin merak ediyorum.

• Guncelleme mi gelmis ?????

• quote:

Guncelleme mi gelmis ?????

avrupadaki romlardan birine gelmis xda forumda gordum.indirmeye calistim bizimkini ama hata verdi. Sizde denerseniz iyi olur sonucu yazin.

• yardım edinn lütfen cyanogen rom 7.2 yi yüklü cektim cwm dan olumlu tamamlandı dedi sonra yeniden başlattım telefon sürekli introsini açıp duruyo kafayı yedii
    chacha m root lü daha önce sd partition yapmıştım ama hafıza sorununu çözemedim bende partition yaptım telefonu sıfırladım tabi öce sonra bu romu kuruyım dedim olmadı lütfen telefonum inrodan kurtulamadıııı
  • Yanlis bisey olmus bootlopa benziyo pili cikartip volume power tusuyla bootloader menusu geliomu

• evet geliyo ama napıcamki of ilk defa başıma geliyo bide :S telefonu bilgisayara baglıyorum ama görünmüyo bilgisayarda bağlandı uyarısı geliyo başka rom yüklemek için bilgisayara baglamayı düşündümde olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgn97

evet geliyo ama napıcamki of ilk defa başıma geliyo bide :S telefonu bilgisayara baglıyorum ama görünmüyo bilgisayarda bağlandı uyarısı geliyo başka rom yüklemek için bilgisayara baglamayı düşündümde olmadı

cwmleri salla hepsi bos. Ics sevdasina kapilma bu kadar tamam guzel ama cok eksikleri var. Romu hafiza kartina atacaksin telefona degil. Hafiza kartini pc ye tak yada baska bi cihaza takarak pc ye bagla. Hexgore rom yaz google a. Indir romu. Sonra hafiza kartina at kök klasöre. Chacha ya geri tak h.kartini. telefonu ses kisma ve power tusuna basarak ac. Recovery e gir. Wipe yazan yerleri altli ustlu 2tane olacak onlari sec islemleri yap. Onlar bittikten sonra ayni menude advanced galiba ona gir ordada wipe yap. Sonra romu yukle. Duzelecektir.

• hexgore en iyi rom galiba stabil calisiyor
  • quote:

hexgore en iyi rom galiba stabil calisiyor

Benim icin oyle en stabil calisan. Baska arkadas buda iyi derse onada bakariz. Mesajina cevap verdim fakat hata olustu sayfada iletilmedi burdan cevap veriyim. Overclock olmuyor 800den yukarisina cikamiyorum fakat sadece islemcinin calisma bicimini degistirebiliyosun cpu uygulamalariyla.. eger kendine guveniyorsan htc kernelleri yayinlamis bootloader kilidini kaldirdigimiz sitede. Kernel uzerinde oynama yapmak istiyorsan trandroidev diye bi forum var,baya bilgililier orada nasil kernel duzenlemesi gerektigi vs yaziyor suan link atamiyorum kusura bakma..benim ugrasacak pek fazla vaktim yok universite sinavindan dolayi. Birazda telefonun brick olmasi gozumu korkutuyor cunku kernel duzenlemek uzun is tabi pc basinda kac saat kaldiginada bagli. Deneme yapacagin icin cihaz defalarca brick olacak bazen hard bazen soft Ama macera ariyorsan deneyebilirsin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfakar1

quote:

evet geliyo ama napıcamki of ilk defa başıma geliyo bide :S telefonu bilgisayara baglıyorum ama görünmüyo bilgisayarda bağlandı uyarısı geliyo başka rom yüklemek için bilgisayara baglamayı düşündümde olmadı

cwmleri salla hepsi bos. Ics sevdasina kapilma bu kadar tamam guzel ama cok eksikleri var. Romu hafiza kartina atacaksin telefona degil. Hafiza kartini pc ye tak yada baska bi cihaza takarak pc ye bagla. Hexgore rom yaz google a. Indir romu. Sonra hafiza kartina at kök klasöre. Chacha ya geri tak h.kartini. telefonu ses kisma ve power tusuna basarak ac. Recovery e gir. Wipe yazan yerleri altli ustlu 2tane olacak onlari sec islemleri yap. Onlar bittikten sonra ayni menude advanced galiba ona gir ordada wipe yap. Sonra romu yukle. Duzelecektir.

cok teşekkürler yormuuz için yüklemeye çalıştıgım rom bozuk çıktı içinde boot.img si bile yok bende başka cihaza sd kartımı taktım başka rom yukledim cm9 u yükledim suanda srunsuz kullanıyorum ufak tefek eksiklikleri var ama senseden daha iyi geldi bana

• Ne gibi eksiklik belirtirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayhanlilar00 -- 31 Ocak 2013; 21:03:53 >
  • quote:

quote:

quote:

cok teşekkürler yormuuz için yüklemeye çalıştıgım rom bozuk çıktı içinde boot.img si bile yok bende başka cihaza sd kartımı taktım başka rom yukledim cm9 u yükledim suanda srunsuz kullanıyorum ufak tefek eksiklikleri var ama senseden daha iyi geldi bana

Kullandikca eksikleri yazar misin? Duzeltmeler olmusmu merak ediyorum. 5 gun fln kullan tekrar yaz olur mu?

• tamam yazarım şuanda
    kamera çalışıyo ama kendi kamera uygulaması cok kötü ön kamera çalışmıyo onun için şimdi camera programlarına bakıcam onlardadamı oyle diye
    facebook tuşu çalışmıyo tepki bile vermiyo
    fn tuşuna basıldıgında üst karakterlerin sayı hariç bir çogunun yerleri değişik birine basıyosun başka brşey çıkıyor
    kullandıkça eksiklerini ögrendikçe yazarım bide artık rom yüklemeyi ögrendim gerekli yedeklemeleri alıp daha sonra başka romlarıda denicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lgn97 -- 31 Ocak 2013; 21:45:22 >
  • quote:

tamam yazarım şuanda
    kamera çalışıyo ama kendi kamera uygulaması cok kötü ön kamera çalışmıyo onun için şimdi camera programlarına bakıcam onlardadamı oyle diye
    kullandıkça eksiklerini ögrendikçe yazarım bide artık rom yüklemeyi ögrendim gerekli yedeklemeleri alıp daha sonra başka romlarıda denicem

Fb tusunun calismamasi normal. Ben yukledigimde tel acildiginda pin kodu giremiyodum. Bu yuzden pin kodu istegini kaldirmistim. Bu duzelmis mi?

• quote:

quote:

tamam yazarım şuanda

Fb tusunun calismamasi normal. Ben yukledigimde tel acildiginda pin kodu giremiyodum. Bu yuzden pin kodu istegini kaldirmistim. Bu duzelmis mi?

onu bilmiyorum ben pin kodunu kapamıştım zaten
  • CM9 un en büyük eksiği sorunu kamera ön kamera çalışmıyor nerdeyse tüm kamera uygulamalarını denedim arka kamera çalışıyor ama çok kötü çalışıyo video çekilmiyor direk uygulma kendini durduruyor çekse bile düzgün çekemiyor video yu izlemek istesenizde bir türlü açamıyor kamerayı kullanmak tam anlamıyla işkence böyle kamerayı kaydırıyosun ama o sonrada kayıyo yavaş yavaş insanı gıcık ediyor bu rom un ennnn büyük eksiği sorunu kamera ön kamera çalışmıyo arka kamerada çalışmmakla aynı düzeyde keşke çalışmasa diyosunuz gıcık oluyosunuz bu kamera için bi çözüm varsa söyleyebilirmisiniz lütfen en büyük sorun bu ufak tefek eksiklikleri var ama + tıları onları kamufle ediyor şu kamerayı halledersem güzel olucak n

• quote:

CM9 un en büyük eksiği sorunu kamera ön kamera çalışmıyor nerdeyse tüm kamera uygulamalarını denedim arka kamera çalışıyor ama çok kötü çalışıyo video çekilmiyor direk uygulma kendini durduruyor çekse bile düzgün çekemiyor video yu izlemek istesenizde bir türlü açamıyor kamerayı kullanmak tam anlamıyla işkence böyle kamerayı kaydırıyosun ama o sonrada kayıyo yavaş yavaş insanı gıcık ediyor bu rom un ennnn büyük eksiği sorunu kamera ön kamera çalışmıyo arka kamerada çalışmmakla aynı düzeyde keşke çalışmasa diyosunuz gıcık oluyosunuz bu kamera için bi çözüm varsa söyleyebilirmisiniz lütfen en büyük sorun bu ufak tefek eksiklikleri var ama + tıları onları kamufle ediyor şu kamerayı halledersem güzel olucak n

Duzeltemezsin. Romu yazan vatandas duzeltebilir ancak vede linux isletim sistemine sahip pc olmasi gerekir.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.