Şimdi Ara

★ ★ ★ HTC CHACHA(A810E) ANA BAŞLIK VE DESTEK ★ ★ ★ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.033
Cevap
16
Favori
77.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendı soruma kendım cevap veriyim kablosuz ve mobil net kullanmadan sadece uydudan gps olayı için, açık havada (kapalı yerde olmuyor) lattite (kendi uygulamalarında olan) açın hemen buluyor konumunuzu ve hiçbir şekilde net gerekli diil.
    ben yeni keşfettim bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfakar1

quote:

Orijinalden alıntı: bornova35

Teşekkürler hocam cevabın için , htc cha cha yı çok beğenmiştim ama bu dahili hafıza ve uygulama sıkıntısından dolayı mecburen başka cihazlara yöneleceğim : )

Bu hafiza sıkıntısını cozersin ben cozdum ama cok ugrasirsin o yuzden baska cihazlara yonel diyorum.

bizide aydınlatırsan çok makbule geçersin nasıl çözdün dahili hafıza olayını
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzer3

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bornova35

Teşekkürler hocam cevabın için , htc cha cha yı çok beğenmiştim ama bu dahili hafıza ve uygulama sıkıntısından dolayı mecburen başka cihazlara yöneleceğim : )

Bu hafiza sıkıntısını cozersin ben cozdum ama cok ugrasirsin o yuzden baska cihazlara yonel diyorum.

bizide aydınlatırsan çok makbule geçersin nasıl çözdün dahili hafıza olayını

Bootloader kilidini kaldir cihazin googleda htc cihazlarin nasil kilitlerinin kaldirilacagiyla ilgili yazilar var sonra rootla cihazi unlockroot v3 uygulamasiyla. Link2sd uygulamasini indir marketten ve uygulamalaari tasi. Kismen sorunu cozuyor ama etkili baya. Yaptigin uygulamalardan hepsinden sen sorumlusun. Hata vs kabul etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 10 Şubat 2013; 22:00:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonumda uygulama olarak Facebook, Twitter, WhatsApp, İşteCep ve Google Çeviri var.
    Bunca az programa rağmen sürekli olarak hafıza dolu uyarısı alıyorum ve başka program yükleyemiyor, üstteki programları güncelleyemiyorum.
    Nasıl çözeceğiz arkadaşlar bu sorunu, o denli hoşuma giderek kullandığım bu telefondan soğudum bu özelliğinden dolayı.
  • Arkadaşlar öncelikle Selamın Aleyküm. Dün kardeşime bu telefonu aldık htc ilk defa kullanıyor bende pek bilmiyorum bu telefonda samsung daki gibi görev yöneticisi yok arka plandaki uygulamalırı nasıl kapatcaz ve nasıl görcez biraz tel karışık gibi geldi ama 1 haftaya hallederim gibi şu uygulamalır bir bulamadım yardım ederseniz sevinirim :)

Edit: Birde wifi acmanın kısa yolu varmı ayarlardan değilde başka yerden hemen birde 3g yi fln nasıl kapatcaz Htc telefonlarında biraz cahilimde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak1711 -- 15 Şubat 2013; 9:41:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak1711

Arkadaşlar öncelikle Selamın Aleyküm. Dün kardeşime bu telefonu aldık htc ilk defa kullanıyor bende pek bilmiyorum bu telefonda samsung daki gibi görev yöneticisi yok arka plandaki uygulamalırı nasıl kapatcaz ve nasıl görcez biraz tel karışık gibi geldi ama 1 haftaya hallederim gibi şu uygulamalır bir bulamadım yardım ederseniz sevinirim :)

Edit: Birde wifi acmanın kısa yolu varmı ayarlardan değilde başka yerden hemen birde 3g yi fln nasıl kapatcaz Htc telefonlarında biraz cahilimde :)

Aleykum selam :) oncelikle hayirli olsun. Gorev yoneticisi cihazda yok samsungtaki gibi degil. Gorev yoneticisini google play den indirmeniz gerekiyor. Task killer yazin cikar.herhngibirini indirin. 3g yi ayarlar>baglanti>kablosuz aglar>mobil sebekelerden gsm yani 2g yi secin. Wcdma 3g dir. Wifi kisayolu da ana ekranda kisisellestirmeden widgetler var saadece wifi degil digerlerinide burdan bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkernazionale

Telefonumda uygulama olarak Facebook, Twitter, WhatsApp, İşteCep ve Google Çeviri var.
    Bunca az programa rağmen sürekli olarak hafıza dolu uyarısı alıyorum ve başka program yükleyemiyor, üstteki programları güncelleyemiyorum.
    Nasıl çözeceğiz arkadaşlar bu sorunu, o denli hoşuma giderek kullandığım bu telefondan soğudum bu özelliğinden dolayı.

oncelikle cihazin bootloader kilidi var bunu kaldirip sonra rootlamaniz gerekir. en son rootlu cihazlar icin calisan markette link2sd uygulamasi var bunu indirip telefon hafizasindaki uygulamalari hafiza krtina atabilirsiniz. Cihazda facebook uygulamasi cok yer kapliyor bu yuzden baska rom kullanmak daha mantikli orjinal romda oynama yapilmis hexgore stock plus romu gibi(rom yuklemek icin cihaza ayriyetten cwm yuklemek gerekli.) Facebook u sonradan yukleyip h.kartina tasiyabiliyorsunuz. Yalniz fb butonu calismiyor. Ben bu romla cihazda 50 mb a kadar bos alan yaratabiliyorum.

• quote:

quote:

Arkadaşlar öncelikle Selamın Aleyküm. Dün kardeşime bu telefonu aldık htc ilk defa kullanıyor bende pek bilmiyorum bu telefonda samsung daki gibi görev yöneticisi yok arka plandaki uygulamalırı nasıl kapatcaz ve nasıl görcez biraz tel karışık gibi geldi ama 1 haftaya hallederim gibi şu uygulamalır bir bulamadım yardım ederseniz sevinirim :)

Aleykum selam :) oncelikle hayirli olsun. Gorev yoneticisi cihazda yok samsungtaki gibi degil. Gorev yoneticisini google play den indirmeniz gerekiyor. Task killer yazin cikar.herhngibirini indirin. 3g yi ayarlar>baglanti>kablosuz aglar>mobil sebekelerden gsm yani 2g yi secin. Wcdma 3g dir. Wifi kisayolu da ana ekranda kisisellestirmeden widgetler var saadece wifi degil digerlerinide burdan bulabilirsiniz.

Yardiminiz icin tesekkur eserim sagolun ama bugun hatta 20 TL attirdim ve hepsini yedi facebook'u kapamama ragmen TL'ler gitti. Ana ekranda facebookta oln biten her sey cikiyor nasil.duzeltebilirim ?

• quote:

quote:

quote:

Yardiminiz icin tesekkur eserim sagolun ama bugun hatta 20 TL attirdim ve hepsini yedi facebook'u kapamama ragmen TL'ler gitti. Ana ekranda facebookta oln biten her sey cikiyor nasil.duzeltebilirim ?

3g yi değiştirdiğiniz menüde mobil şebekeyide kapatın seçili olmasın.

• ARKADAŞLAR HTC CHA CHA KULAKLIĞIN BİRİNDEN SES ÇIKMIYOR GALİBA SES DENGE AYARIYLA OYNADIM BULAMIYORUM YARDIMMMMMMMMM. KULAKLIKTA SORUN YOK PCDE ÇALIŞIYOR ARKADŞLARN KULAKLIKLARDAN TAKTIĞIMDADA BİRİ ÇALIŞMIYOR TEŞEKKR EDERM
  • arkadaslar htc chacha kullanıyorum 3g yi acamadım ya ben yavas oluyo net dıye sıkayetcıydım ama 3g acık degılmıs bırı yardım etsın nasıl acacagım?
  • tasarimi hic hosuma gitmiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihSzn

arkadaslar htc chacha kullanıyorum 3g yi acamadım ya ben yavas oluyo net dıye sıkayetcıydım ama 3g acık degılmıs bırı yardım etsın nasıl acacagım?

Ayarlar>kablosuz ağ>mobil sebekeler>wcdma seç 3Gdir.

• mstfkr hangi romu kullanıyon hala hexagore mu:)
  • quote:

quote:

arkadaslar htc chacha kullanıyorum 3g yi acamadım ya ben yavas oluyo net dıye sıkayetcıydım ama 3g acık degılmıs bırı yardım etsın nasıl acacagım?

tamam yaptım kardes eyvallah sağolasın. peki wi-fi de iken 3g seçeneği devrede oluyor mu o iş nasıl oluyor?
  • quote:

quote:

quote:

tamam yaptım kardes eyvallah sağolasın. peki wi-fi de iken 3g seçeneği devrede oluyor mu o iş nasıl oluyor?

Evet aciktir. Bence sadece nete gireceginiz zaman 3gyi ac. Sarj suren uzamis olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhanlilar00

mstfkr hangi romu kullanıyon hala hexagore mu:)

Cm10yedekledim sıkıldgımda arada cm10a geciyorum :)

• Mantikli :)

• biraz merakımdan birazda piyasa araştırmasından dolayı bişi sormak ıstıyom ;
    neden çoğu sitede (örnhttp://www.letsgomobile.org/tr/ceptelefonu/2637/htcchacha/) vede kendi sitesinde bile bu telefonun yada diğer bazı akıllı telefonların özellikleri dahili bellek 512mb yazarken keyifle aldığımız telefonun acınca bu belleğin 140 mb olduğunu görüyoz ,geriye kalan 372 mb bellek nerde , bu çakallığın sebebi ne

bu telefonu allhdan kendıme değilde kız kardeşime aldık(o sadece seklinden dolayı aldı), kendime dahili belleği kağıt üzerinde değil gerçekdende yuksek olan ve fiyatı ortalama bir bilgisayardan üzerinde olmayan bir akıllı telefon almayı düşünüyorum da.

(Not: telefonun şekli duruşu ekran kalitesi dokunmatiği süper,tusları kaymıyo (elleri çok terleyen biriyim ve tuşların ustu pudralı unlu gibi sankı) )

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet aciktir. Bence sadece nete gireceginiz zaman 3gyi ac. Sarj suren uzamis olur.

sadece ınternete baglanacagım zaman acıyorum wi-yi yada mobil şebekeyi o yuzden 3g sıkıntı yaratmıyor bana sarj konusunda teşekkür ederim 3g yi açma olayı sadece mobil sebekede gecerli o zaman wi-fi yi kullanmaya basladıgın andan ıtıbaren 3g acık olmus oluyor yani değil mi ?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.