Şimdi Ara

★ ★ ★ HTC CHACHA(A810E) ANA BAŞLIK VE DESTEK ★ ★ ★ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.033
Cevap
16
Favori
77.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde bataryasız arızalı bir htc chacha var işine yarıyacak arkadaşlar iletişime geçebilir özellikle ekran kasa v.b sıkıntısı olanlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckobat_78

Elimde bataryasız arızalı bir htc chacha var işine yarıyacak arkadaşlar iletişime geçebilir özellikle ekran kasa v.b sıkıntısı olanlar...

karanlıkta tuşlar aydınlanıyor mu
    bir de fotoflash çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK-CasTLe

Telefon sıvı temaslı tahminen anakartı arızalı Lcd ekranı,kasası,flash kamera, tuş boardı v.s kullanılabilir. Parçasını bulması zor telefon ve piyasadakiler dandik çin malları o açıdan birinin işi görülsün. Bana bataryası lazımdı aldım...
  • http://www.yesilcin.com/index.php?topic=15208.0
    HTC Resmi Olarak Yeşilcin'de Sorularınızı Cevaplıyor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Telefon sıvı temaslı tahminen anakartı arızalı Lcd ekranı,kasası,flash kamera, tuş boardı v.s kullanılabilir. Parçasını bulması zor telefon ve piyasadakiler dandik çin malları o açıdan birinin işi görülsün. Bana bataryası lazımdı aldım...

ne kadara satıyorsun?
  • quote:

quote:

quote:

ne kadara satıyorsun?

Hocam teklifinizi pm atın bu başlık yeri değil siz teklifinizi verin anlaşırız ciddi alıcıysanız...

• Iyi mis ya cm9 valla stabil arasira kasintilar vardi megerse performansta tel 600 mhz sabitlenmisti 800 yukseltince kasma lar yokoldu simdilik iyi bakalim kamerada idare eder

• Cm9 radio nerde bulamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhanlilar00

Iyi mis ya cm9 valla stabil arasira kasintilar vardi megerse performansta tel 600 mhz sabitlenmisti 800 yukseltince kasma lar yokoldu simdilik iyi bakalim kamerada idare eder

Cm9 radio nerde bulamadim

kamera hiç idare etmiyo ön kameranız çalışıyormu radio kullanmadıgım için ben ona bakmadım da yok sanırım :/ birşey sorucam mms almada bir sıkıntı varmı acaba?

edit :mhz yi yükseltince kamera kendini toparladı
    ya performans daki ayarları nası yaptınız acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lgn97 -- 3 Şubat 2013; 10:56:55 >
  • bu telefonu mu yoksa xperia tipoyu mu tercih edersiniz? yada galaxy pro b7510??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Time2678

bu telefonu mu yoksa xperia tipoyu mu tercih edersiniz? yada galaxy pro b7510??

Xperia yi hic bilmiyorum fakat pro ya bin takar o kesin. Ram ve rom degerleri yeter bunun icin.

• yani tipoyu tercih ediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Time2678

yani tipoyu tercih ediyorsunuz?

Chacha ya gore kamerasi dusuk kaliyor chacha ninda dahili hafizasi. Kamera sorun olmazsa tipo alinabilir.

• beyler telefonda yenıyımde uygulamalrdan cıkarken gerı tusu yada kırmızı tus dısında uygulamala kapatabılen tus yokmu opera cıktıgımda bıle arka plan uygulamalarında acık kalıyo dandık s5233 de bıle operanın menusunde exit cıkısı vardı chacha baska bı tus felanmı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzer3

beyler telefonda yenıyımde uygulamalrdan cıkarken gerı tusu yada kırmızı tus dısında uygulamala kapatabılen tus yokmu opera cıktıgımda bıle arka plan uygulamalarında acık kalıyo dandık s5233 de bıle operanın menusunde exit cıkısı vardı chacha baska bı tus felanmı var

Operadayken soldak 2. Dokunmatik tus secenekleri acar orda cikis olmasi lazim. Bazi uygulamalarda ise yaramaz bu. O yuzden marketten task killer indir. Sectigin uygulamalari kapatirsin bikerede.

• telefonla ilgili deneyimlerimiz aktarıyım
    mobil interntden den tl yeme olayına cozumum mobıl ınternet ayarlarının hespını elle bozun(ordakı ayararı sılın yada sacma seyler yazın) geri tusuma basınca izin vermıcek sadece cıkıs tusuna basın(kırmızı olan) tekrar oraya bakınca hıcbır ayar olmadıgını goreceksınız artık ne kadar zorlarsa zorlasın tellefon tl yıyemez
    task kıller demirbas bu telefon ııcn oneren arkadaslara teskkur ederim
    file explorer(dosya yöneticisi)
    file cleaner
    apk ınstaller olmazsa olmaz
    angry birds hd star wars da kasıyo
    bastakı ılk adım kurulumunu duzgunce yapmassanız markette ve wifi ye girremiyonuz
    su anda sadece gps olayını cozemedım konumlandırılamadı dıyıp duruyo uydu ısaretı felan cıkıyo sadece gps sı kullanarak yok tarıfı felan alma yokmu yada bilen bırı
    mobıl ınternet yada wifi kullanmadan yapmak ıstıom tesekkurler
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba , yeni bir telefon alıcam ve bu htc cha cha olacaktı fakat forumda değerlendirmeler ve yorumlar beni aydınlattı . Şimdi bu telefonu kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak cevaplarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz : )
    1-) Telefon da oyun asla oynamam ama market ten çok program yükleyip kullanan biriyim bu telefonda ınstagram , lig tv ve benzer uygulamalar rahat çalışıyor mu ekran boyutundan dolayı sorun oluyor mu ?
    2-) Gün içinde arada bir internete girip en fazla 100 mesaj atsak şarj ne durumda olur ? ( forumda herkes bundan şikayetçi :) )
    3-)Son sorumda acaba dahili hafızası az olduğu için kaç uygulamaya izin verir cha cha ?
    Bu telefonu kesinlikle alıcaktım ama forumda okuduklarım fikrimi değiştirdi aydınlatırsanız çok makbule
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornova35

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba , yeni bir telefon alıcam ve bu htc cha cha olacaktı fakat forumda değerlendirmeler ve yorumlar beni aydınlattı . Şimdi bu telefonu kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak cevaplarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz : )
    1-) Telefon da oyun asla oynamam ama market ten çok program yükleyip kullanan biriyim bu telefonda ınstagram , lig tv ve benzer uygulamalar rahat çalışıyor mu ekran boyutundan dolayı sorun oluyor mu ?
    2-) Gün içinde arada bir internete girip en fazla 100 mesaj atsak şarj ne durumda olur ? ( forumda herkes bundan şikayetçi :) )
    3-)Son sorumda acaba dahili hafızası az olduğu için kaç uygulamaya izin verir cha cha ?
    Bu telefonu kesinlikle alıcaktım ama forumda okuduklarım fikrimi değiştirdi aydınlatırsanız çok makbule

Cihaz guzel tek sıkıntısı dahili hafiza. Fazla uygulama yukleyen biriyim demissin O yuzden uzerine biraz daha koybiliyosan dahili hafizasi daha genis bir cihaz al derim.

• Teşekkürler hocam cevabın için , htc cha cha yı çok beğenmiştim ama bu dahili hafıza ve uygulama sıkıntısından dolayı mecburen başka cihazlara yöneleceğim : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornova35

Teşekkürler hocam cevabın için , htc cha cha yı çok beğenmiştim ama bu dahili hafıza ve uygulama sıkıntısından dolayı mecburen başka cihazlara yöneleceğim : )

Bu hafiza sıkıntısını cozersin ben cozdum ama cok ugrasirsin o yuzden baska cihazlara yonel diyorum.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.