Şimdi Ara

HTC ChaCha messenger? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
8.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gurbab

samsungla kıyaslayacak olursak...

bence pek te bir farkı yok gibi... 449 lira samsunga vermek daha mantıklı hatta

en başta bu telin işlemcisi 600 dü ürün piyasaya çıktı 800 olurverdi...

gerçekte 600 mü 800 mü denedim baktım... malesef menülerde gezinmek samsungtakin daha çok kasma var...

ekran dokunmatiğide o kadar abartılı hassa değil samsungu apple nin mahkemeye verdiği haberlerinde yola çıkılacak olunursa samsun apple ye fena çarpmış demek yerinde olur

zira samsungtaki gerek dokunmatik gerek ekran hassaslığı bence htc den daha stabil..

samsunta 800 lük işlemciden şüphem yok dolyısıyla...

ama htc cha cha modelinin işlemcisi 800 değil o kesin...

samsungun ekranının kalitesiydi çözürnürlükten bahsediyorum kamerasıydı yok bataryasının çebuk bitmsiydi olaylarına takılmıyorsanız

bence aradaki fark için ben samsungu tercih ederdim...

aslında ben iphone den başka düşünmezdim ama hani kapsitif ekran olayları baya gelişti... inceldedim sadece :))

iphone kadar kaliteli bir tel var aslında... sanıyorum hp nin yeni piyasa çıktı çıkacak ufak bir modeli var... youtube de videolarına baktım... adamlar aşmış resmen...

neyse htc nin iyi güzel yanı tipi kamerada demek isterdim ama işlemci dolayısıyla donmalar mevcut

kalitesiz video ve fotolar olmasına rağmen 5 mb kameranın hakkının belki yarısını alabilirsiniz..

samsung bu konuda daha açık ve ona görede fiyatı uygun..

öndeki camera 3 g yi desteklemiyor diye yazıyordu yukar bir arkadaşımız...

öndeki camında bir espirisi yok anlayacağınız...

param çok diyen olursa tutmak olmaz...

ama bence samsung daha stabil ve ucuz...

Arkadasım resmen sallamissin kullanmadan yorum yapmak moda oldu, ben 5 gündür kullanıyorum dediklerinin hiç birini görmedim. Alacakları yanlış yönlendirme.

• bence de sallamış.. bir haftayı geçti alalı , 3g ve wifi kullandığımda şarjı az gidiyor başka da hiçbir problemi yok cihazın.. gayet hızlı, stabil ve hatasız... lütfen karşılaştırma yaparken mantıklı ürünleri ele alınız.. gidip iphone ile chachayı yada galaxy ile karsılasırma olmaz..
  • chacha da facebook tuşuna farklı bır atama yapma sansımız yok mu ? yanı demek ıstedıgım facebook tusuna bastıgımda facebook haberler cıksa ıletı yazma çıkmasa ?
  • çok az destek var arkadaşlar hayal kırıklığı yaşadım desire dan sonra...
    xda da bile adam yok destek veren... S off bile yapamıyorsunuz hala... Xtc clip diye bir cihaz gerekiyor... alpharev desteğini bekliyorum ama pek çıkacak gibi değil.. rom hafızası doldu dolacak ne s-0ff ne root hiç bişi yapamadım daha... açıkçası uyuz oldum bu duruma biraz... pil olarakta pek iyi değil cihaz...

ben ice cream sandwich çıkarmı diye beklerken root bile yapamamak gerçekten üzücü... anlaşıldı ki android cihaz alırken en çok hangi model satılıyorsa onu tercih etmek gerek çünkü destekler hep ona geliyor...

şimdi desire android 4.0 a geçmiş xda da romları var cha cha 2 sene yeni olmasına rağmen fabrikasyon yatıyor cihaz...
  • Cihaza 2.3.5 guncellemesı bugun geldı kontrol edin arkadaşlar.
  • Ben şimdi guncelledım ancak daha ne farkı var anlayamadım bakalım zamanla gorecegız yanlız destek hıc yok HTC tarafından.
  • merhaba arkadaşlar. öncelikle htc desire z kullanısıyım benim içinde fiziksel klavye olmazsa olmazım. cha cha yı cok uzun süre bekledim. hatta almanyaya gittiğimde alacaktım ama orda bile yoktu.bende haziranda desire z aldım. tabi htc sadece işletim sistemli telefonlarla ve toplamda 2 elin parmakları kadar modelle kafa tutuyor piyasaya. bunun en önemli nedeni telefonların cok ergonomik ve kullanıcıya hitap eden stabil olması. kişi ne istediğini biliyorsa ve bunun için telefon istiyorsa htcde bunun hepsi var. bazı telefon markaları gibi müşteriye eksik sunuş yapmıyor. tabi bu benim görüşüm. daha önce nokia kullanırdım bi ara samsungta mesela. ama muhakkak bir eksik donanım koyarla nebilim kamera 5 ama flaş yok, flaş var hd yok yada buna benzler seyler... siz anladınız ne demek istediğimi :) ama gerçekten htc bu işi biliyor arkadaşlar. htc desire z den cha cha geçmek biraz güç olacak ama düşünmüyor değilim :) zira desire z benim artık pc ile bagımı gün içinde kopardı mükemmel ya. tek eksiğim ön kamera oda artık proplem değil:) kısacası cha cha kullanan arkadaşlar bence cihazınıdan memnun olmanız en doğal şey olmalı. alacak arkadaşlarada kullanmadım ama tavisiye ediyorum. desire z biraz ağır mesela ve büyük ama ona görede artıları var tabiki. herkese iyi forumlar

• merhabalar ben 1 hafta önce teledonu aldım fakat muzik dinledikten sonra telefonun uygulamasını nasıl kapatacağımı bilmiyorum yani şarjımı yıyor uygulamaları nasıl kapatacagım bunun ıcın marketten bırsey mı ındırmem lazım ? nolursunuz yardımcı olunnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurjumm

merhabalar ben 1 hafta önce teledonu aldım fakat muzik dinledikten sonra telefonun uygulamasını nasıl kapatacağımı bilmiyorum yani şarjımı yıyor uygulamaları nasıl kapatacagım bunun ıcın marketten bırsey mı ındırmem lazım ? nolursunuz yardımcı olunnnn

task killer indirebilirsin marketten küçük bi program açık uygulamaları kapatıyor...müzik uygulaması kapanmıyor nedense açık duruyor ta ki telefonu kapatıp açana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurjumm

merhabalar ben 1 hafta önce teledonu aldım fakat muzik dinledikten sonra telefonun uygulamasını nasıl kapatacağımı bilmiyorum yani şarjımı yıyor uygulamaları nasıl kapatacagım bunun ıcın marketten bırsey mı ındırmem lazım ? nolursunuz yardımcı olunnnn

dostum sen şimdi ayarlar-uygulamar-acık olan programlara gir bak bide ordan kapanıyo
  • merhaba arkadaşlar
    ben bu telefonu yurtdışından getirtmek istiyorum.Türkiyede kullanablir miyim?iphone daki durumlar bunun içinde geçerli midir acaba?
  • HTC chacha iphone4s in 4te 1 fiyatına özellik olarakda iphone 4 le kafa kafayahttp://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-ChaCha-vs-Apple-iPhone-4

arkadaş samsung demiş ama hangi modeli oldugunu belirtmemiş galaxy y pro 5510 var birde 75le başlayan var, birbirine yakın ürünler bunlar hem fiyat hem performans olarak ama bence HTC chacha yı biraz daha iyi gördüm
  • htc cha cha almak istiyorum; ama kafama takılan birkaç soru var:
    1. görüntülü görüşme yapılabiliyor mu,şebeke üzerinden yapılmadığı söyleniyor; skype tarzı programlarla görüntülü görüşme yapma imkanımız var mı?
    2.HTC ChaCha Android Gingerbread sürümü ile piyasaya sürüldü;htc chacha android icecream sürümüne yükseltilecek mi?
    bu iki sorumu açıklayıcı ve net bir şekilde cevaplarsanız sevinirim.
    Saygılar.

benim için ilk sorunun cevabı çok önemli cevaplarsanız sevinirim; çünkü hep söylentiler var hiç kimse ben yaptım oldu demiyor.
  • Cihaz bugün elime geçti biraz kullandım (bataryayı bitirinceye kadar ) radyo , mp3 , navigasyon , internet .daha sim kart takmadım.. android tablet kullandığım için yabancı gelmedi ancak flashı olan android 2.2 den sonra flash olmayan daha üst sürümlü bir cihaz kullanmak hoşuma gitmedi, 5-6 sene önce HTC touch varken (windows mobile ) flash vardı Tv izlemek , youtubeda video izlemek sorun değildi ama bunda tv açmıyor flash olmayan tv lerde de çalışmıyor youtube sadece resim çıkıyor oynamıyor, html5 yükledim olmadı , yarın başka şeyler yükleyeceğim.. HTC güzel cihaz üretiyor windows olsaydı belki daha iyi olurdu umarım fikrim değişir ( Çok fazla program yüklemem 20-30 program yetiyor bana ios'un, symbian'ın veya androidin'in 100.000 yada 400.000 program benim için önemli değil o kadar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baudelaire -- 10 Mart 2012; 4:00:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baudelaire

Cihaz bugün elime geçti biraz kullandım (bataryayı bitirinceye kadar ) radyo , mp3 , navigasyon , internet .daha sim kart takmadım.. android tablet kullandığım için yabancı gelmedi ancak flashı olan android 2.2 den sonra flash olmayan daha üst sürümlü bir cihaz kullanmak hoşuma gitmedi, 5-6 sene önce HTC touch varken (windows mobile ) flash vardı Tv izlemek , youtubeda video izlemek sorun değildi ama bunda tv açmıyor flash olmayan tv lerde de çalışmıyor youtube sadece resim çıkıyor oynamıyor, html5 yükledim olmadı , yarın başka şeyler yükleyeceğim.. HTC güzel cihaz üretiyor windows olsaydı belki daha iyi olurdu umarım fikrim değişir ( Çok fazla program yüklemem 20-30 program yetiyor bana ios'un, symbian'ın veya androidin'in 100.000 yada 400.000 program benim için önemli değil o kadar)

youtubeden sorunsuz video oynatıyor nasıl açamadınız acaba ? youtubeden java telefonlar bile video açar zaten artık birde cihazda zaten html 5 desteği fabrika çıkışı olarak mevcut...flash olmama sebebi işlemci ile alakalı cihaz ile değil cihazınız hayırlı olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 10 Mart 2012; 18:22:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

Cihaz bugün elime geçti biraz kullandım (bataryayı bitirinceye kadar ) radyo , mp3 , navigasyon , internet .daha sim kart takmadım.. android tablet kullandığım için yabancı gelmedi ancak flashı olan android 2.2 den sonra flash olmayan daha üst sürümlü bir cihaz kullanmak hoşuma gitmedi, 5-6 sene önce HTC touch varken (windows mobile ) flash vardı Tv izlemek , youtubeda video izlemek sorun değildi ama bunda tv açmıyor flash olmayan tv lerde de çalışmıyor youtube sadece resim çıkıyor oynamıyor, html5 yükledim olmadı , yarın başka şeyler yükleyeceğim.. HTC güzel cihaz üretiyor windows olsaydı belki daha iyi olurdu umarım fikrim değişir ( Çok fazla program yüklemem 20-30 program yetiyor bana ios'un, symbian'ın veya androidin'in 100.000 yada 400.000 program benim için önemli değil o kadar)

youtubeden sorunsuz video oynatıyor nasıl açamadınız acaba ? youtubeden java telefonlar bile video açar zaten artık birde cihazda zaten html 5 desteği fabrika çıkışı olarak mevcut...flash olmama sebebi işlemci ile alakalı cihaz ile değil cihazınız hayırlı olsun bu arada

Haklısın android 2.1 deyken bile açıyordu ,sorun opera miniden sanırım , her önüne gelen android markete program yüklüyor 3-5 opera mini vardı birini yüklemiştim firma programlarını her önüne gelenin yüklemesine google engel olması gerekiyor sanırım.dophin tarayıcı ekledim bunla açarken bir sorun yok ve sanki operadan daha iyi gibi,siz hangisini kullanıyorsunuz? TV problemi ise flash olmayanlarda bir sorun yok kanalların nerdeyse yarısını izleyebilirim eurosport, BJK tv ( flash diyor ama sesi titrek gelsede izlenebiliyor ) TNT , kanald ,cnbce vs. birçok kanal bulunabiliyor bazıları çift seçenekli zaten ama sadece flash olanlarda var maalesef ve izlenemiyor neyse daha kurcalamaya devam ederiz yine bir konu çıkar muhahhak

• quote:

quote:

quote:

Haklısın android 2.1 deyken bile açıyordu ,sorun opera miniden sanırım , her önüne gelen android markete program yüklüyor 3-5 opera mini vardı birini yüklemiştim firma programlarını her önüne gelenin yüklemesine google engel olması gerekiyor sanırım.dophin tarayıcı ekledim bunla açarken bir sorun yok ve sanki operadan daha iyi gibi,siz hangisini kullanıyorsunuz? TV problemi ise flash olmayanlarda bir sorun yok kanalların nerdeyse yarısını izleyebilirim eurosport, BJK tv ( flash diyor ama sesi titrek gelsede izlenebiliyor ) TNT , kanald ,cnbce vs. birçok kanal bulunabiliyor bazıları çift seçenekli zaten ama sadece flash olanlarda var maalesef ve izlenemiyor neyse daha kurcalamaya devam ederiz yine bir konu çıkar muhahhak

dolphin yüklemiştim bi ara hız olarak gayet iyiydi ama kendi tarayıcısı ile giriyorum ben program yüklemeden şimdilik sıkıntı yaşatmadı

• quote:

sayfayı açtım arkadaşlar artık buraya yazalım sorun ve isteklerimizi

http://forum.donanimhaber.com/m_59216287/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59216287

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Cihaza 2.3.5 guncellemesı bugun geldı kontrol edin arkadaşlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Cihaza 2.3.5 guncellemesı bugun geldı kontrol edin arkadaşlar.

Biraz geç kaldın ben cıhaz degıstırdım ama chachayı özlemıyor degılım maddı sıkıntılar vardı , tekrar alabılırım her an :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.