Şimdi Ara

hTC Desire 2.3 Güncellemesi yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
11.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün itibari ile htc firması desire için 2.3 güncellemeyi yayınladı daha önceki 2.2 upgrade i telefon kendi başına wifi üzerinden indirip yapıodu. şimdi isehttp://developer.htc.com/ sitesinden indirip yapmamız gerekiyor fakat nasıl yapacağız bilen varmı? lütfen yardım

İlgili Bildiri

HTC’nin Desire modeli için sözünü verdiği Android 2.3 Gingerbread güncellemesi yayınlandı. Ancak bu güncelleme HTC’den alıştığımız şekilde kablosuz bağlantı üzerinden alınmıyor. Desire’ın yaşadığı bellek kısıtlamaları nedeniyle HTC ilk önce bu güncellemeyi iptal etmiş, ancak daha sonra Desire sahiplerinden gelen şikayetler nedeniyle fikrini değiştirmişti.

Gingerbread ROM’u bazı HTC uygulamalarını, resmi Facebook uygulamasını ve hatta varsayılanların dışındaki duvarkağıdı seçeneklerini bünyesinde barındırmıyor. HTC eksik uygulama ve duvarkağıtlarını ayrıca dağıtıyor olacak, bunun yanında Facebook uygulamasını da Android Market’ten indirmek mümkün olacak. Güncellemenin sonrasında operatör özelleştirmeleri de silinecek, bu noktada HTC güncelleme sonrasında SMS ve MMS işlevlerinin düzgün çalışmayabileceğini söylüyor. Tahmin ediyoruz ki, HTC’nin mühendisleri Gingerbread’e daha fazla yer yaratmak adına önceden yüklenmiş bu ayarları bile silmişler.

Bu gibi nedenlerden dolayı, HTC bu güncellemenin uzman kullanıcılar için çıktığını, hatta şu anda hâla geliştirme aşamasında olduğunu ve genel kullanım için müsait olmadığını belirtiyor. Şirket, microSD karttaki verilerin korunacağını, ancak diğer uygulama ve verilerin güncelleme işlevi sırasında kaybedilme ihtimâlinin bulunduğu konusunda da uyarıda bulunuyor.

Eğer tüm riskleri göze alıyorsanız, aşağıdaki bağlantıyı takip ederek HTC Desire Gingerbread güncellemesini indirip cihazınıza kurabilirsiniz. Sonuçları bizimle paylaşırsanız çok memnun oluruz.

İlgili – HTC Developer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi le_vent_t -- 1 Ağustos 2011; 14:59:44 >

• htc nin bu yaptıgı resmen rezillik, sense'i bile atmıslar içinden herseyi manuel yüklüyorsun, çok tırt bir güncelleme olmus, sadece adı güncelleme olmus. 2010 da ürettiğin telefona 100mb dahili hafıza koyarsan olacagı budur zaten. bir de düştükleri nota bak:

not: bu rom güncellemesi sadece geliştirme içindir ve umumi kullanım için değildir. belirtilen model dışındaki telefonlara bu güncellemenin yüklenmesi işlev kaybına yol açabilir. buna ek olarak rom re-flashing’den sonra mms ve sms dahil "ve sadece bunlarla sınırlı olmamak üzere" bazı işlevler bir daha kullanılamayabilir. htc herhangi bir çalışmayan işlev için ayrıca "sorumluluk kabul etmez". htc, rom re-flashing sonucunda oluşacak herhangi bir kişisel veri kaybı ve sızıntısından sorumluluk kabul etmez.

yemişim böyle güncellemeyide böyle firmayıda..
  • sensation gibi bir telefona 1gb dahili bellek koymaak resmmen müşteriyle dalga geçmektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

sensation gibi bir telefona 1gb dahili bellek koymaak resmmen müşteriyle dalga geçmektir
    http://developer.htc.com/
    161 MB

valla dosyayı çektim..
    o kadar zamandır beklediğim güncellemeyi şimdi kurmaya
    cesaret edemiyorum...

kuran var mı hakikaten
  • arkadaslar bilmeden bu kadar celallenmeyin.

developer.htc.com adindan da anlasilacagi gibi genel kullanicilar icin degil, gelistiriciler icin.

adamlar da yazmis zaten umumi kullanim icin degildir diye.

dedigim gibi bu gelistiriciler icin, sizler, bizler icin degil.

2.3 surumu umumi kullanima acildiginda, diger guncellemeler gibi OTA yoluyla gelecegini saniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManoMachine

arkadaslar bilmeden bu kadar celallenmeyin.

developer.htc.com adindan da anlasilacagi gibi genel kullanicilar icin degil, gelistiriciler icin.

2.3 surumu umumi kullanima acildiginda, diger guncellemeler gibi OTA yoluyla gelecegini saniyorum.

facebook sayfasında güncellemenin bu şekilde kalacağı konusuluyor umarım böyle olmaz cünkü tam bir fiyasko olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerist07

quote:

Orijinalden alıntı: ManoMachine

arkadaslar bilmeden bu kadar celallenmeyin.

facebook sayfasında güncellemenin bu şekilde kalacağı konusuluyor umarım böyle olmaz cünkü tam bir fiyasko olur.

cok dogru soylediniz fiyasko olur bu olurasa ki zaten ben de bu sebeple boyle olmayacagi kanaatindeyim.

boyle guncelleme olmaz, olsa da gelistirici sayfasindan olmaz.

acikcasi koskoca htc nin, htcyi bugunku htc yapan modeli olan desire in resmi son guncellemesini, boylesine bastan sagma ve android dunyasinda gorulmemis bir yontemle 2.3 e yukseltecegini aklim hiiiic mi hic kesmiyor... Mumkun mu, mumkun, yaparlar mi, yapmazlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinarbey

161 MB

valla dosyayı çektim..
    cesaret edemiyorum...

kuran var mı hakikaten

bahsi geçen Android 2.3 (Gingerbread) Upgrade for HTC Desire içinhttp://developer.htc.com/ indirdim kurdum şuan kullanmaktayım gayet hızlandı tel ama sense 3.0 yok olmaması şuanda benim için önemli diil biraz kullanıyım .........

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

Orijinalden alıntı: pinarbey

161 MB

valla dosyayı çektim..
    cesaret edemiyorum...

kuran var mı hakikaten

bahsi geçen Android 2.3 (Gingerbread) Upgrade for HTC Desire içinhttp://developer.htc.com/ indirdim kurdum şuan kullanmaktayım gayet hızlandı tel ama sense 3.0 yok olmaması şuanda benim için önemli diil biraz kullanıyım .........

Alıntıları Göster
    Beyler bende kurdum bu güncellemeyi fakat telefon garanti dışı kalırmı bunu bilmiyorum biri yardımcı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: carrybac

Beyler bende kurdum bu güncellemeyi fakat telefon garanti dışı kalırmı bunu bilmiyorum biri yardımcı olsun...

Alıntıları Göster
    Güncellemeyi yapan arkadaşlar SMS Doğru düzgün çalışıyormu. SMS çalışmazsa kötü

bide Desire Z içinde aynı güncellemeyimi yapıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mata2006

Güncellemeyi yapan arkadaşlar SMS Doğru düzgün çalışıyormu. SMS çalışmazsa kötü

bide Desire Z içinde aynı güncellemeyimi yapıyoruz.

Alıntıları Göster
    kuranlar kullandıkları süre içinde bir değerlendirme yaparlarsa bizde deneyelim.
  • Arkaslar ben bugün kurdum ve gayet memnunum tek sorun ıngilizce olmasi. Ama telefonu gayet iyi bildiğim için bu sorun teşkil etmiyor. Ayrıca telefon farkedilcek derecede hızlandı. Sanki wu-fi de daha iyi çekiyor. Ben sürümü yukseltmenizi tavsiye ederim. Benim tek merak ettiğim konu bu sürümü yukseltirsek garanti dışı kalirmi telefon...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkaslar ben bugün kurdum ve gayet memnunum tek sorun ıngilizce olmasi. Ama telefonu gayet iyi bildiğim için bu sorun teşkil etmiyor. Ayrıca telefon farkedilcek derecede hızlandı. Sanki wu-fi de daha iyi çekiyor. Ben sürümü yukseltmenizi tavsiye ederim. Benim tek merak ettiğim konu bu sürümü yukseltirsek garanti dışı kalirmi telefon...

diğer arkadaşların da merak ettiğini ben de sorayım:

SMS konusunda bir sorun var mı?
    hız dışında başka göze çarpan değişiklik var mı?
  • quote:

Arkaslar ben bugün kurdum ve gayet memnunum tek sorun ıngilizce olmasi. Ama telefonu gayet iyi bildiğim için bu sorun teşkil etmiyor. Ayrıca telefon farkedilcek derecede hızlandı. Sanki wu-fi de daha iyi çekiyor. Ben sürümü yukseltmenizi tavsiye ederim. Benim tek merak ettiğim konu bu sürümü yukseltirsek garanti dışı kalirmi telefon...

marketten morelocale2 yi tel e kur türkçe kullan on numara türkçe oluyor
    mesaj problemini soran arkadaş anlamadım ama ben test için arkadaşa beni ara dedim aradı
    yemişim garantiyi telin marketteki bazı buglar giderilmiş tel sanki yeni gibi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

marketten morelocale2 yi tel e kur türkçe kullan on numara türkçe oluyor
    mesaj problemini soran arkadaş anlamadım ama ben test için arkadaşa beni ara dedim aradı
    yemişim garantiyi telin marketteki bazı buglar giderilmiş tel sanki yeni gibi oldu

Alıntıları Göster
    2.3 güncelemeyi yükleyen arkadaşlar uygulamalar sd karta yükleniyormu yoksa 2.2 deki gibi mi yazarsanız sevinirim bu özeligi merak ediyorum şimdiden teşekür ederim

• Mesajda nasıl bir sorun var diyosunuz anlamadım ama benim gözüme çarpan hiçbir sorun yok. Msn yazarken tek sıkıntım kelimeleri tahmin etmeye veya düzeltmeye çalışması. Ingilizce olması nedeniyle tam olarak nerden kapatcami bilmjyom ama arkadaşın verdiği uygulama ise yarıcak saniyorum. Son olarak 2.2 den 2.3.3 e yûkseltmis biri olark şunu soyleye bilirim. Kesinlikle abarttiklari kadar kötü değil hatta son derece iyi durumda. Wi fi gayet iyi çekiyor hatta bu msj ı önceden wi fi nin cekmedigi idamdan yazıyorum. Yani herşey guzel. Heyet iyi bir sürüm olmuş herkeze tavsiye ederim. Bu garanti dışı kalması konusunda bilgi verirseniz iyi olur. Ben tel i wodefone dan aldım önceden açılışta Vodafone yazısı cikiyodu şimdi cikmiyor acaba garanti disimizda kaldı...
  • ekrem.kolu arkadasa teşekkürler uygulama geyet iyi telefon türkçe ve artık kusursuz bir sürüm oldu...
  • quote:

ekrem.kolu arkadasa teşekkürler uygulama geyet iyi telefon türkçe ve artık kusursuz bir sürüm oldu...
    tamanen türkce oldumu kadeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tades.33

tamanen türkce oldumu kadeşim

Alıntıları Göster
    beyler bende dün kurdum 2.3 ü. mesajlar ve telefonda kayıtlı olan rehber dahil herşey gitti. rehberin yedeğini almıştım ama bütün uygulamalar falan gitti. uygulamaları tekrar kurdum ama bazılarını markette bulamadım! bazılarıda uyumlu değil uyarısı veriyor. mesela music junk'u bulamadım. google map'i güncellemek istedim ülkenizde yükleyemezsiniz diyor.

onun dışında pek bi değişiklik yok. ufak tefek makyajlama var. sense kaç olduğunu bilmiyorum. öncekinden tek farkı saat ve hava durumu uygulaması olan widgette rakamlar sayfa akması şeklinde değişiyor. bide hava durumu içinde konumunuz dışında dünyanın başkentlerinin hava durumunu veriyor onları kaldıramadım. çok kurcaladığım için pil tüketiminde değişikşlik varmı anlayamadım.tek duvar kağıdı var. diğerlerini ve fener uygulamasını dosyanın içinde çıkarıp kendiniz ayarlıyorsunuz.

yükseltme böyle kalacaksa pek bi cazibesi yok gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhancom

beyler bende dün kurdum 2.3 ü. mesajlar ve telefonda kayıtlı olan rehber dahil herşey gitti. rehberin yedeğini almıştım ama bütün uygulamalar falan gitti. uygulamaları tekrar kurdum ama bazılarını markette bulamadım! bazılarıda uyumlu değil uyarısı veriyor. mesela music junk'u bulamadım. google map'i güncellemek istedim ülkenizde yükleyemezsiniz diyor.

onun dışında pek bi değişiklik yok. ufak tefek makyajlama var. sense kaç olduğunu bilmiyorum. öncekinden tek farkı saat ve hava durumu uygulaması olan widgette rakamlar sayfa akması şeklinde değişiyor. bide hava durumu içinde konumunuz dışında dünyanın başkentlerinin hava durumunu veriyor onları kaldıramadım. çok kurcaladığım için pil tüketiminde değişikşlik varmı anlayamadım.tek duvar kağıdı var. diğerlerini ve fener uygulamasını dosyanın içinde çıkarıp kendiniz ayarlıyorsunuz.

yükseltme böyle kalacaksa pek bi cazibesi yok gibi.

Alıntıları Göster
    Ben de kurdum ve tek kelime ile müthiş olmuş:

- İngilizce. Türkçe yapmadım. İngilizce olarak daha verimli kullandığımı düşünüyorum.
    - Klavyede müthiş bir düzelme var. Kullandığınız an hissedebiliyorsunuz. Çok hızlı yazabiliyorsunuz.
    - Kamera uygulaması da düzelmiş. Önceden flaş çok dengesiz idi. Yakında çekince bembeyaz oluyordu obje. Şimdi ise daha öyle bir şey olmuyor. Daha güzel fotoğraflar elde ediyorsunuz.
    - Sense var. Diğer sürümlerden o kadar farkı yok. Sizi rahatsız etmez.
    - Internal alan kalmamış cidden. 10 uygulama ile kesin dolar. Bu çok kötü nokta işte.
    - Settings kısmına ek özellikler gelmiş. About Phone deyince baya bir detay veriyor.
    - SMS çalışıyor.
    - Mail gelince nedense bildirim ışığı yanmıyor. Bunu çözemedim.
    - 2.2'de geçişlerde problem yaşıyordum. O da düzelmiş. Daha kararlı davranıyor.
    - İnternette surfing yaparken bazen sayfayı bulamıyor.
    - Wi-fi çekim düzelmiş gibi.
    - Şarj konusunda da düzelme var gibi geldi bana.
    - Harfler arasında dolaşma olayı çok pratik olmuş.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.