Şimdi Ara

HTC Desire 310 tanıtıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ''Bu htc'nin sucu degil. Once bir firma yeni android versiyonunu yapabilmek icin SoC'u yapan sirketin(burda mediatek) ona uygun android kodlarini paylasmasi gerek. Maalesef mediatek bu konuda iyi degil. SoC'larina destek vermiyor.

Ayni sey one x'in de basina gelmisti. Nvidia tegra 4 icin destegi kesmisti ve bu yuzden htc de devam surumlerini cikaramamisti. Herkes htc'ye camur atmisti ama bu onlarin sucu degildi.''

Tegrayı ve mediteki seçmek htcnin suçu ama!
    Ayrıca aynı işlemcili 4.3 ile gelen telefonlar mevcut

• Yalnız HTC desire ana sayfası 'nda 1 gb ram yaziyor

• 1-1.5 ram çok pahalı birşey mi ki 2014'te hala 512mb ram kullanmaya çalışıyorlar ?
  • Tasarım özürlüsu bunlar valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC mtk işlemci. Demek ki mtk o kadar kötü işlemci değil. Yalnız android ve 512 ram hüsran.

• Arkadaşlar adamları yerin dibine sokmuşsunuz :)...Telefon 1 GB ram e sahip..Çıkmadan önce sağda solda 512 yazıyorlar, herkes atlıyor..Bugün Turkcell den aldım..İlk izlenimlerime göre hiç bir eksiği yok..Sadece kamerası iyi değil..Onun haricinde 2-3 oyun yükledim..Hiç bir takılma yaşamadım..Fiyat/Performans oranı 10 numara bir telefon
  • Htc Desire 310 fiyatına göre güzel bir telefon ve Htc Desire 301 Kılıf alabileceğiniz güzel sitelerde mevcut her çeşit aksesuarda mevcut diğer markalar gibi değil.
  • Ne kadar sazansınız ram 512 deil 1 gb ayrıca 600 tl antutudan 17500 alan kaç telefon var

• Desire 310 için flip cover kılıf bulmak mümkün müdür sizce?
  • Şu an bu telefonu almak mantıklı olurmu lg l70 yeni çıktı bu telefonla desire 310 arasıda kaldım hangisini alıyım yada önerceğeniz bir marka varmı bütcem 600 650 lira arası

• alan var mı telefonu ram 1 mi 512 i mi ?
  • Olmamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAM?
  • Yok mu kullanan Desire 310

• Arkadaşlar uygulamaları sd karta nasıl taşıyacaz.

• Email veya facebook sesli bildirim yapıyor fakat ekranda görüntülü bildirim yok, bunun bir ayarı var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme alırmıyız ? Belirsiz büyük ihtimalle bu yıl çıkardığı 4.2.2 telefona üst sürüm vermeyecek HTC

HTC Desire 310 tanıtıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Handsome2000

Email veya facebook sesli bildirim yapıyor fakat ekranda görüntülü bildirim yok, bunun bir ayarı var mı?

Fikri olan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • amaç ucuz model çalışması yapmaksa piyasada olan ürünlerinin fiyatlarını düşürsünler biraz
  • 4gb düşük bellek bence radyo önemli eksik gerçi 499 tlye düştü şuan için normal sayılır gm2 mini2 arasında kaldım ama

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.