Şimdi Ara

HTC Desire 310 tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskiden marka aletler iyi, çin malları çöp olurdu.

şimdi dünya tersine döndü. yıl oldu 2014, üretim maliyetleri çok düşmüş olmasına rağmen HTC-Sony-Samsung-Huawei gibi firmalar ısrarla 512ram'li telefon üretiyolar. öbür yanda ise çinli üreticiler çok ucuz fiyatlara gayet yeterli donanıma sahip, güzel aletler üretiyolar. aslında çinlilerin ürettikleri ucuz değil, olması gereken fiyat.

bu popüler markaların her sene ürün kakalamak için ısrarla yetersiz özellikli ve kullanıcıyı tatmin etmeyecek ürünleri piyasaya sunmalarına deli oluyorum. boru gibi de fiyat koyarlar şimdi buna. benim bilgisiz halkım da alır nasıl olsa marka diye. seneye de çöpe atıp yenisini alır.

durmak yok, her yıl yeni telefon kakalamaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Mart 2014; 16:24:29 >
  • Modeli güzel ama özellikleri iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 6 Mart 2014; 16:35:05 >
  • htcnin kamera mesaj gibi simgeleri öyle değil ki? nasıl bir resim bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirar

htcnin kamera mesaj gibi simgeleri öyle değil ki? nasıl bir resim bu

Cihazda HTC Sense Prism yok, android arayüzü üzerinde sadece HTC BlinkFeed ve HTC Video Highlights var.
  • Bildigin
    Ç
    Ö
    P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mæster

quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

quote:

Orijinalden alıntı: yumyjikk

4 çekirdek işlemciye 512 mb ram koy,ondan sonra ben ndn batıyorum birde fiyatı 1000 Tl olur ülkemizde

üstüne bir de 4.4 çıkmış iken sen 4.2 ile pazara sür

Bu htc'nin sucu degil. Once bir firma yeni android versiyonunu yapabilmek icin SoC'u yapan sirketin(burda mediatek) ona uygun android kodlarini paylasmasi gerek. Maalesef mediatek bu konuda iyi degil. SoC'larina destek vermiyor.

Ayni sey one x'in de basina gelmisti. Nvidia tegra 4 icin destegi kesmisti ve bu yuzden htc de devam surumlerini cikaramamisti. Herkes htc'ye camur atmisti ama bu onlarin sucu degildi.

evet dediğiniz olayı şimdi hatırladım ve mantıklı geldi ancak yine de htc nin gerekirse işlemciyi yapan firmaya baskı uygulayıp cihazın yapım aşamasında kaynak kodlarını alması gerekir yada yeni kaynak kodları yayınlayan işlemci tercih etmesi gerekir maliyeti düşürmek için mediatek i tercih edince böyle oldu galiba.

• Giriş seviyesi için oldukça iyi bir donanıma sahip. Ek olarak gsmarena ve htc nin kendi sitesinden bakarsanız RAM 1GB.fiyatta giriş seviyesine uygun olursa baya tutar bu alet. Giriş ve orta seviyede MTK kullanılmasından yanayım her zaman bu sayede maliyet azalır iyi fiyata iyi cihaz alınır
    HTC Desire 310 tanıtıldı

Ekleme:fiyat avrupada 150-170€ arası olacak deniyor. Türkiye de tahminen 699tlye gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodisCoking -- 6 Mart 2014; 18:57:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• htc'nin kendi sitesinde ve gsmarena'da ram'den 1gb olarak bahsediliyor.
    http://www.gsmarena.com/htc_desire_310-6009.php

• Bu telefonun fiyatına ve diğer özelliklerine bakmadan, yalnızca RAMı üzerinden eleştirmek yanlış olur.
    Bu telefonun Avrupa'da ki çıkış fiyatı 169 Euro, ki bu özelliklere göre bence gayet iyi bir fiyat. Kaldı ki söylenen fiyat tavsiye edilen bedel, büyük ihtimalle daha düşük bir fıyatla satılacaktır.
    Hemen kötülemek yerine bazen biraz düşünmek gerekir.

• htc ios sandı sanırım işletim sistemini yada wp8 ki 512 koymuş 4.2.2 ile.

• Htc ve batma konusuna hoş geldiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğu segmente göre güçlü, ideal bir telefon.. Ancak fiyatı, giriş seviye telefonların en büyük ve en önemli faktörü..

Tasarım anlamında sade ve tutarlı olmuş, HTC bu sefer HTC sadelik tarzını korumuş.. :)

• 4 çekirdekli cpu ve 512 ram. 2 çekirdek 1 gb yap daha verimli olur bence. android 512 ramda at atarabası resmen

• Çerceveler çok fazla. Alt ve üst artı sanal tuş

• bu tel 600 tl seviyelerinde cikmaliki htc cok iyi is yapsin yoksa husran olur bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizden bu kadar demişler

tamam mtk işlemci kullanın nede olsa sizin ülkenin ürünü başarılı bir firma.

ram olayı nedir anlayabilen varmı

madem 4.2.2 yapabiliyordunuz sensation serisinede geriye dönük destek verin

• 600 TL 700 TL arasında iş yapar üstünde şansı yok.

• boşuna çıkmış bi model geç

• Xperia E1 daha iyi bence benzer donanım katma değerlerle geliyor en azından,100 db hoparlör gibi...

• Allah için gpu su iyiymiş çift çekirdek mali 400 oyunlarda general mobile den üstün olabilir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.