Şimdi Ara

HTC Desire 310 tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC Desire 310 tanıtıldı

Akıllı telefon dünyasının önemli üreticilerinden HTC, giriş seviyesi için hazırladığı yeni telefonu Desire 310'u resmen tanıttı. HTC tarafından resmi duyurusu yapılan Desire 310 modeli, Mediatek yapımı MT6582M kodlu Cortex A7 mimarisine sahip dört çekirdekli 1.3 Ghz işlemciye, Mali 400 MP2 GPU'ya 512 MB sistem belleğine, 4 GB kapasiteli dahili hafızaya ve 32 GB'a kadar destek sunan MicroSD kart girişine sahip.

Sanal yapıda oluşturulan 3 kontrol butonuyla donatılan Desire 310'da 480x854 çözünürlüklü 4.5 inç boyutunda TFT ekran yer alırken,  kablosuz bağlanabilirlik seçenekleri arasında, WiFi 802.11 b/g/n/, bluetooth 4.0, HSDPA, HSUPA ve A-GPS yer alırken, fotoğraf ve video meraklıları için 5 MP çözünürlüklü 1080p video kayıt destekli arka kamera ve VGA çözünürlüklü ön kamera yer almakta. Bu özelliklere ek olarak Desire 310'da çift SIM kart desteği de yer alıyor. HTC Desire 310'un güç ihtiyacını değiştirilemez yapıda hazırlanan 2000 mAh'lik batarya karşılıyor

Android 4.2.2 işletim sistemiyle pazardaki yerini alacak olan Desire 310'un 2014 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor 

• 4 çekirdek işlemciye 512 mb ram koy,ondan sonra ben ndn batıyorum birde fiyatı 1000 Tl olur ülkemizde

• Giriş seviyesi değil bu çöp!

• gayet yeterli. giriş seviyesi için 450-550 lira arası oynar. tercih edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumyjikk

4 çekirdek işlemciye 512 mb ram koy,ondan sonra ben ndn batıyorum birde fiyatı 1000 Tl olur ülkemizde

üstüne bir de 4.4 çıkmış iken sen 4.2 ile pazara sür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 çekirdek işlemciye 512 mb ram çok bile
  • çöp diyenlere katılmıyorum. bu çöpünde çöpü, en dibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 512mb ram olmamış.

• Sanal tuslari artik htc bile kullaniyor.nefret ediyorum bu sacmaliktan

• Tombul sosis olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sanal tuşlara eyvallah'ta sana özgü olan geri tuşunun simgesini neden değiştiriyorsun?

One serilerindeki geri çok daha estetik.
  • htc türkiye sayfasında ram 1 gb yazıyor.

HTC Desire 310 tanıtıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucar557 -- 6 Mart 2014; 20:07:14 >
  • Sırf "giriş segmentinde yeni bir ürünümüz olsun" diye çıkarılan bir cihaz. Giriş seviyesindeki bu yıl yaşanacak olan rekabetten çok uzakta kalacak, başarısız bir ürün olacağını düşünüyorum.

• Yahu giriş seviyesi demiş adamlar; ne 1 gb ram inden bahsediyorsunuz.. Sadece facebook, instagram için bu telefon, sadece arama için.. Her çıkan telefona Asphalt'da kasar bu çöp demenin ne anlamı var? Ayrıca, bu telefonlar sadece bizim ülkemiz için piyasaya sürülmüyor.. Avrupa'nın hemen her ülkesinde 250-300 eur bandında belki daha da aşağıya satılacaklar.. Bizim ülkemizde ki kurdan, ötv den adamlara ne.. Giriş seviyesi için gayet şık ve kullanışlı bir telefon daha ne ?
  • Bu ne giris ne gelisme nede sonuc olmus hikaye baslamadan bitmis

• ram 1 gb bu telefonda.. herseye atlayan sazanlara kıl oluyorum arkadaş.. 720p almak istiyorsan git one mini al.. mtk 6582m diye bi çipset kullanılmış bu çipset en stabil 4.2.2 ile çalışmış ki adam bunu vermiş.. kitkatıda sonra verir nedir yani.. uyum meselesi bu işler bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz.

• led flash olmaması bence en kötüsü

• atsın bu htc çöp telefon üretmeye devam ediyor hala adamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

quote:

Orijinalden alıntı: yumyjikk

4 çekirdek işlemciye 512 mb ram koy,ondan sonra ben ndn batıyorum birde fiyatı 1000 Tl olur ülkemizde

üstüne bir de 4.4 çıkmış iken sen 4.2 ile pazara sür

Bu htc'nin sucu degil. Once bir firma yeni android versiyonunu yapabilmek icin SoC'u yapan sirketin(burda mediatek) ona uygun android kodlarini paylasmasi gerek. Maalesef mediatek bu konuda iyi degil. SoC'larina destek vermiyor.

Ayni sey one x'in de basina gelmisti. Nvidia tegra 4 icin destegi kesmisti ve bu yuzden htc de devam surumlerini cikaramamisti. Herkes htc'ye camur atmisti ama bu onlarin sucu degildi.

• Gereksiz bir model.. Desire serisi altında bi dünya modelin var zaten, ortalığı daha fazla karıştırmaya gerek yoktu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.