Bildirim
HTC DESİRE 500 AÇILMIYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bootloader açılıyormu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: atp96
Bootloader açılıyormu ?
Malesef :( Zaten oraya girse rom atıp düzelticem telefon ne açılıyor ne bootloadere giriyor sadece usb ile pcye takınca sol üstteki kırmızı ısık yanıp sönüyor bundan başka yaşam belirtisi alamadım. -
Valla bootloader açılsaydı sorunun çok kolay çözülürdü ama daha önce hiç bir telefonu hard brick yapma deneyimim olmadığı yardımcı olamayacağım
quote:
Orijinalden alıntı: atp96
Valla bootloader açılsaydı sorunun çok kolay çözülürdü ama daha önce hiç bir telefonu hard brick yapma deneyimim olmadığı yardımcı olamayacağım
saolasın yinede eyw -
upppp -
yardımm -
yardımm -
upppppp -
Bataryayı çıkarıp takıp bootloder açmayı denedinmi. -
Ses tusuna basarak pcye baglayınca download mod acılıyor mu ki htcde?
quote:
Orijinalden alıntı: zutaba
Bataryayı çıkarıp takıp bootloder açmayı denedinmi.
DENEDIM BOOTLOADERE GIRMIYOR .S -
quote:
Orijinalden alıntı: thestell
Ses tusuna basarak pcye baglayınca download mod acılıyor mu ki htcde?
htc download mod yok malesef samsunglarda var .s -
Aynı şey bende de oldu. HTC One S'e Maximus'un romunu atmıştım ve arkadaşta olduğu gibi telefon açılmıyor. Sadece HTC'nin açılış ekranı geliyor devamı yok. Rom'u attıktan sonra reboot isteğine evet dediğim için oldu sanırım. -
arkadaşım sorununu çözebildinmi -
benimde daha önce telefonum hard brick oldu ve açılmadı hatta servis bile yapamadı telefon çöpe gitti şu rom işleriyle uğraşmayın arkadaşlar bence. -
Telefonu garantiye verdim bir hafta önce falan bakalım ne olucak hoş prk umudumda yok bootloader kilidi açık gitti umarım düzelir de gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X