Şimdi Ara

Htc Desire 500 Açılmıyor Acil Destek #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Telefonumun açılmaması hakkında acil yardıma ihtiyacım var umarım yardımcı olabilirsiniz.Öncelikle bu konuyu açmadan 1 hafta öncesinden sürekli uygulamalar durduruluyordu.Whatsapp,Facebook,Snapchat,Google+,Google Play Hizmetleri vs.vs. 2-3 kere kapatıp açınca düzeliyordu daha sonra dün gece htc ile ilgili ana uygulamalar durmaya başladı (htc.sense,htc.bgp falan) sonra yine telefonu kapattım ve htc yazısında takılıp kaldı hiç bir türlü açılmadı.Bugün HBOOT ta açmayı denedim ve açıldı Factory Reset yaptım ve durum yine aynıydı.Recovery modda açmaya çalıştığımda ise açıldı telefonum ama ekran kilidini açınca htc yazısı gözüküyordu ve ardı ardına birsürü uyguluma durduruldu hatası alıyordum.Ana ekrana giriş yapamıyordum.Recovery modda cwm açılmıyor telefon normal açılıyordu.Recovery moda girebilsem root ve stock rom yükleyip durumu kurtarmaya çalışcaktım ama hiç bir türlü olmuyor.Bu arada telefonumun Bootloader kilidi açık. Acil yardımlarınızı bekliyorum lütfen. Teşekkürler ^^

• UP UP UP !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.