Şimdi Ara

HTC desire 500 mü gm discovery mi yoksa sony xperia m mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 ünden hangisi sizce?htc bütçeyi aşıyor gerçi ama o fiyata değermi tercihim o yönde olursa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cra2yman -- 29 Eylül 2013; 14:27:53 >

• Vatan'dan alman her zaman daha iyidir. Çünkü yarın bir gün bir garantilik durum olsa, bak benim annemin telefonu garanti durumuna gitti şöyle anlatayım.

Nokia 700 telefon aldık 438TL'ye.
    Menü tuşu vardı o içine kaçmaya başladı,garantiye yolladık.
    1 ay zarfında garanti de durdu, ve hala da duruyordu telefon, gönderdikleri yer yapmadı.
    Bize Nokia Lumia 620 gönderdiler yerine,o zaman 750tl idi lumia 620 :)

Böyle bir sorun olduğunda kesinlikle yardımcı olur. Ben laptop almıştım ilk kontrolde bir tane ölü pixel bulduk.
    Normalde 6 ölü pixelden aşağısına müdahele etmez hiç bir yer.
    Sırf 1 tane ölü pixel var diye notebook değişimi yaptım/yaptılar.

Vatan'dan alman en iyisi olur.
  • teşekkür ederim peki htc desire 500,gm discovery ve sony xperia m bunlar hakkında ne düşünüyorsun çok övüyorlar veya başka fikri olan arkadaşlar varmı?
  • cra2yman C kullanıcısına yanıt
    O üç modeli ortaya attığında aralarında en kötüsü xperia M kalıyor.

HTC Desire 500:

Tabi ki tüm modellerinde olduğu gibi SES kalitesiyle bütün rakiplerini eziyor Beats ile çalıştığı için mükemmel bir ses kalitesi var.

1.2ghz cortex a5 işlemcisi var 4 çekirdekli. Geldiğinde tam performans olarak çalışmıyor, otomatik olarak Pil tasarrufu şeklinde geliyor.
    Telefonu kurcaladığında "Pil tasarrufu"nu iptal edersen, o işlemciyi tam anlamıyla kullanırsın.

1800mAh pil'i var, kötü de değil iyi de değil. Ama tabi ki pil tasarrufu yaptığında 1800 olur 2200(mesela.)

adreno 203 bir gpu var,oyun manyağı diyemem tabii ki ama yine de seni götürür. Şu anki oyunları götürür,yarın bir gün ne çıkar bilemeyiz.

8MP arka kamerası var, 720p video kaydedebiliyor.

1.6mp ön kamerası var.

TFT ekran yine SONY gibi , çok net bir ekran diyemeyiz 217ppi açıkçası ekran kalitesi düşük diyelim.

General Mobile : Discovery(BLU: Life-Play diğer ülkelerde ki ismi)

IPS+ ekranı var ve 312ppi gerçekten mükemmel bir ekran sunuyor,1920x1080 çözünürlük ekran(1080p)

8MP Kamerası var 1080p video kaydedebiliyor,ama fotoğraf çekimi çok iyi değil diye söylüyorlar.
    2mp ön kamerası var.

Cortex- A7 1.2ghz 4 çekirdek işlemci kullanıyor ve Power VR 5XT GPU serisi , oyun canavarı bir telefon.

Android 4.2 sürümü var,güncelleştirmeleri TELPA tarafından geliyormuş.

1800mAh batarya bu da,tabii ki pil tasarrufu var. Bununda pil ömrünü uzatabiliriz.

Sonuçlara bakılırsa tabii ki GM:Discovery daha iyi bir yerde çıkıyor fakat sorunla karşılaşan çok insanlar var ve TELPA ile muhattap olmak zor.
    O bakımdan aldığınız yere dikkat etmelisiniz.Internetten sipariş vermeyin.

Vatan'dan alın, garantiyle falan pek uğraşmazsınız,zaten kendiliğinden ölü pixel'i varsa siz daha kullanmadan o telefonu değiştiriyorlar.
    kullansanda farketmez 1 hafta içinde farket o ölü pixel'i yeter ki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aferna*

Vatan'dan alman her zaman daha iyidir. Çünkü yarın bir gün bir garantilik durum olsa, bak benim annemin telefonu garanti durumuna gitti şöyle anlatayım.

Nokia 700 telefon aldık 438TL'ye.
    Menü tuşu vardı o içine kaçmaya başladı,garantiye yolladık.
    1 ay zarfında garanti de durdu, ve hala da duruyordu telefon, gönderdikleri yer yapmadı.
    Bize Nokia Lumia 620 gönderdiler yerine,o zaman 750tl idi lumia 620 :)

Böyle bir sorun olduğunda kesinlikle yardımcı olur. Ben laptop almıştım ilk kontrolde bir tane ölü pixel bulduk.
    Normalde 6 ölü pixelden aşağısına müdahele etmez hiç bir yer.
    Sırf 1 tane ölü pixel var diye notebook değişimi yaptım/yaptılar.

Vatan'dan alman en iyisi olur.

+1

Benim de cep telefonum arızalanmıştı servise götürdüm 9 günde yapıp gönderdiler.Tıraş makinesi bozulmuştu.Motorunun yenisi takıp gönderdiler.Servisinden gerçekten memnun kaldım.

• aslında s3 miniden vazgeçtim aklıma htc 500 yattı o da biraz bütçeyi aşıyor gibi gm discovery de fyatına göre çok iyi ancak gm'ye nedense pek ılımlı bakmıyorum kafam çok karıştı
    Discovery ile uğraşmak zor olabiliyor evet sorunu falan.

O zaman HTC Desire 500'te güzel telefon, ama dediğim gibi Discovery kadar performans vermez.

http://www.bimeks.com.tr/urun/128408/casper-via-a6108.aspx

Casper VIA a6108'e de bak derim,bu da güzel bir telefon. Intel işlemcili ilk telefon Türkiye'de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Discovery ile uğraşmak zor olabiliyor evet sorunu falan.

O zaman HTC Desire 500'te güzel telefon, ama dediğim gibi Discovery kadar performans vermez.

http://www.bimeks.com.tr/urun/128408/casper-via-a6108.aspx

Casper VIA a6108'e de bak derim,bu da güzel bir telefon. Intel işlemcili ilk telefon Türkiye'de.

casper mı yok ya onu almam bakıyımda olmazsa xperia m yada htc ikisinden biri olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cra2yman -- 29 Eylül 2013; 14:46:39 >

HTC Desire 500'ü al,almaya çalış. Biri 750 diğeri 840 lira.
    90 fazla verip 2 kat performanslı telefon almak varken bence 750 liraya xperia m alma :)
  • quote:

HTC Desire 500'ü al,almaya çalış. Biri 750 diğeri 840 lira.
    90 fazla verip 2 kat performanslı telefon almak varken bence 750 liraya xperia m alma :)

vatan da 699 tl diğeride 839 tl 140 lira var ama performans bakımından da bir hayli fark var haklısın biraz beklemeye geçiyim yinede ben
  • başka önerisi olanlar???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.