Şimdi Ara

HTC Desire 610 Şebeke Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 20 gün önce HTC Desire 610 cep telefonunu satın aldım fakat satın aldığımdan beri yüzüm gülmedi desem yeridir. Telefonda ciddi şebeke sorunu var. Telefon açık şebeke full çekiyor fakat ne beni arayanlar bana ulaşabiliyor ne de ben birisini aradığımda ulaşabiliyorum. Telefonu kapatıp açtıktan sonra sorun düzeliyor fakat bir kaç saat sonra tekrar eski haline geri geliyor. Cihazı garantiye göndermek istemiyorum sorunu çözemezsem satıp kurtulacağım. Bugün telefonu sıfırladım şuana kadar sorun yok gibi benden başka bu sorunu yaşayanlar var mı ? Varsa konu hakkında bilgi verebilirlerse sevinirim.

Teşekkürler.

• hocam bende 610 kullaniyorum sebeke sorunum yok,ama ekranda renk degisimi sorunum var sizdede mevcut mu? 4 kere degisti cunku cihaz ama sonuc hala ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

hocam bende 610 kullaniyorum sebeke sorunum yok,ama ekranda renk degisimi sorunum var sizdede mevcut mu? 4 kere degisti cunku cihaz ama sonuc hala ayni

O sorunda bende yok sadece şebeke problemim mevcut. Satıp iPhone'a kesin dönüş yapacağım artık :/
  • Sorun turkcell den kaynakli , şuan htc cihazlari ve note4 cihazlarinda turkcell kaynakli sebeke sorunu var , eger hattiniz turkcell degilse servise vermek gerekebikir

• hocam sorun olmazsa bana telefonun seri nosunu yazar misiniz? Bende htc'den o seriyi isteyeyim. 4 kere ckhaz degisti illallah dedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Çözülmüştür
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.